Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
Aztaaaa 😲 akkor a facelle a tuti? Én davidbol taraztam be, 10esbol.
Én elv 6 dpoN, bár premom szerint 7. 😅
Mintha lett volna 2-1 szúrás 5-6dpon, és megjön szerű érzés, de az lehet attól is, hogy valamit benyaltam. Kb mindenem sajog tegnap óta, és lázas is voltam tegnap este és ma reggel.jobb mandulam fáj. Illetve fehér krémes folyást tapasztalok,bkb 2 napja. De az lehet candida
szal Szerintem ez a hónap is bukó😵
Nekem eddig bevált a facelle; a kisfiamat ugyan ilyen korán mutatta :)
Azért ne vesd el, hátha 🤞
Köszi ☺️🤗
8 dpo-tol mutatta, jól emlexem?
Van/volt bármilyen folyásod ovu óta?
8. dpo kesodelutani vizeletbol lattam rajta a csikot, de orrba-szajba kellett forgatnom 😂
A masnapi lett egyertelmu.
Vizes folyásom van kb a nemvárt óta. Előtte nem emlékszem, hogy volt-e.
Aztaaaa 🤩 de jó! 🤩
Köszi! ☺️
Nekem olyan most nincs 😵
Igaz, már "csak" egy hét 😅
Nézegettem a korábbi pozi tesztek előtt mi volt, hát elég vegyes XD fájdalom és folyás téren is xd nehogy már lehessen következtetni 😅
Én meg nem vagyok ennyire laza 😅
Viszont ma megint tojásfehérjét nyakom volt, keveredve vmi feherrel, csak H extrasabb legyen sztem emiatt off. De szerdán kiderül, mert ma a vervetelen kértem hogy hcgt is nézzenek.eddig 1 olyan hozzászólást láttam itt, aki azt írta, hogy a nincstol a mindenféle nyakig (tojásos is) volt neki, és babás volt. Ez az útdíj szalmaszalam szerdáig 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!