Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
De aranyos vagy, hogy emlékszel! 🥰🤗 Képzeld 21- jövő szerdára áttette, hogy tuti lássa amit látnia kell. Így egy hétig még várok…. Marha nehéz 😂
Jól vagy? Költöztök már?
Írok írok! ☺️ Délután megkapom a vérvizsgálat eredményét elvileg, picit okosabb leszek 🙃
U, akkor még egy izgi hét áll előtted ☺️ minden okés? Nagyon hullahopp vagy?
Csilla, veled Mizu?
D.
Minden rendben, elmúlt a nagy étvágy, fáradt vagyok és sokat szédülök. Igazából semmi különös
Remélem minden rendben, lehetne már 21.
Majd írd meg mi lett az eredmény!
<1 iu/l alatti lett a HCG. 😰 Úgyhogy ez a hónap is off.😰
A tshm pedig 0,14 Miu/l. Ez meg lehet túl alacsony.
A másodikat nem tudom micsoda, ez lehet gáz de nem vágom 😅😬
A hcg-t már mindenképp mutatnia kellett volna? Hanyadik dpo-n vagy? Elvesztettem a fonalat
Hát, már szerintem vmi minimalnak kellett volna lennie a hcgnek. 10-11 dpoN. Neked már rég pozik voltak ilyenkor a tesztek.
Lehet mégiscsak lecsusztunk a talit, vagy más bibi volt.
Mindenkinél más, nálam az első babával is korán egyértelmű volt.
De vérből ilyenkor elvileg valóban mutatta volna már.
Hát, ha most nem is, majd mostantól hátha 🤞☺️
Nem emlekszem, miota probalkoztok?
Van mar baba? Ne haragudj de nem emlekszem, hogy beszeltunk volna errol, talan elsiklottam felette.
Huuuu bakker 😁 ezek az orvosok… majdcsak gyorsan eltelik akkor ez hét 🤗
Én megvagyok. Egyik vérvétel még azóta sincs kész, 22-e óta.. remélem azért mostmár meglesz.. gyógyszert szedem, még csak az első levél közepénél járok.
A házat elkezdtük már csinálni, nagyon sok munka van vele sajnos. Kertben is, meg bent is. Sajnos vannak vízcsövek amik elfagytak, meg a fűtést még nem is tudjuk igazából.. villanyt is tegnap vitték be a házba.. szóval rosszabb a helyzet mint ahogy eredetileg kinézett.. nade majdcsak készen lesz 😊 remélem már más katasztrófa nem jön.. 😁az biztos, hogy nem unatkozunk. Közben meg jó lenne ha elkelne a házunk, mert nagyon kellene a pénz..
Csilla voltam 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!