Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek van kedve együtt...

Valakinek van kedve együtt izgulni?

Figyelt kérdés

5dpo

Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.

Valaki jár most hasonló időben?

2023. ápr. 29. 12:14
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/289 A kérdező kommentje:
Én eddig csak jót olvastam róla, így én megint azt rendeltem. Valamint nekem nem mutatott soha álpozitívat, ha nem volt baba nem volt 2. csík. Jónak mondanám.
2023. máj. 22. 12:14
 102/289 anonim ***** válasza:
100%

De jó! Akkor továbbra is ezt veszem. ☺️

Nekem a kemuait is mutatta 13 dpoN. Most semmit. páran azt írták gyk-n, hogy nem olyan jó mint a drogériás, kevésbé érzékeny társai, ezért bizonytalanodtam el.

Az ovz tesztekbol ma tárazok be újra 😅

Dóri

2023. máj. 22. 12:39
 103/289 A kérdező kommentje:

Biztos van, akinek ebből is más vált be de szerintem tök jó. ☺️

Csilla, miújság?

2023. máj. 22. 13:25
 104/289 anonim ***** válasza:
Csilla vagyok. Én most nem túl jól.. hasi mr-re kellett mennem, meg vérvételek.. várjuk az eredményeket, fogalmam sincs mire számítsak.. pcos, mellékvese betegségek merülnek fel.. IR már igazolt.. szerintem most még peteérésem sem volt.. majd meglátjuk, 1 hét biztos mire meglesznek az eredmények. Remélem kezelhető.. Te hogy vagy Viki? :)
2023. máj. 23. 10:00
 105/289 A kérdező kommentje:

Ne már! Mi miatt kellett dokihoz menned? Írj majd, ha megvan az eredmény.

Megvagyok, most volt az lh teszt szerint ovum tegnap, tegnap előtt olyan görcseim voltak, hogy délután nem mertem elhagyni a házat sem. Érdekes hónap, nem tudom mi kavart be de valami most nem a régi 😂

2023. máj. 23. 10:45
 106/289 anonim ***** válasza:

Igazából az IR miatt akartam csak egy kontrollt, de kiírt a doki hormon vérvételt. Cukrot, inzulint nem is nézte most.. és a vérképben lévő eltérések miatt küldött tovább.. alacsony shbg, magas tesztoszteron, magas dheas, magas gyulladásos értékek, LH és FSH aránya nem jó.. ilyenek.. :/ tiszta stresszben vagyok.. sokat kell várni az eredményre 😩

Na az akkor durva nálad 😁 miket is kezdtél el most? Teákat írtál ugye?

2023. máj. 23. 16:43
 107/289 anonim ***** válasza:

Ja és fáj a derekamnál meg a hasam is fájogat kb 3 hónapja…

Csilla voltam a 106 is 😊

2023. máj. 23. 16:44
 108/289 A kérdező kommentje:

Remélem nincs nagy gáz és mindent könnyen tudnak/tudtok orvosolni! 🤗

Én most a barátcserjét szedem, viszont mivel újból szoptatok 3 nap kihagyás után, már csak napi 1 szemet. A teákat elengedtem.

Emellett szedem a folsavat, a magzatvédőt, és várok :D

Ezek a görcsök nagyon durvák, és most étkezés után jönnek általában. Marha érdekes

Már csak ez hiányzott 😂

2023. máj. 23. 16:46
 109/289 anonim ***** válasza:
Jesszum pepi, kitartást Csilla, biztos minden sínen lesz most már. 🤞
2023. máj. 24. 14:01
 110/289 anonim ***** válasza:

Aztadurva, nem is gondoltam, hogy ovus görcs ilyen durva lehet. Akkor biztosan sikeres volt ☺️🤞

Nekem végre megjött ma, és a yam gyökeret kezdtem újra. Megkaptam árakat Lh tesztet is, amit tegnapelőtt rendeltem.

2023. máj. 24. 14:04
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!