Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
De jó! Akkor továbbra is ezt veszem. ☺️
Nekem a kemuait is mutatta 13 dpoN. Most semmit. páran azt írták gyk-n, hogy nem olyan jó mint a drogériás, kevésbé érzékeny társai, ezért bizonytalanodtam el.
Az ovz tesztekbol ma tárazok be újra 😅
Dóri
Biztos van, akinek ebből is más vált be de szerintem tök jó. ☺️
Csilla, miújság?
Ne már! Mi miatt kellett dokihoz menned? Írj majd, ha megvan az eredmény.
Megvagyok, most volt az lh teszt szerint ovum tegnap, tegnap előtt olyan görcseim voltak, hogy délután nem mertem elhagyni a házat sem. Érdekes hónap, nem tudom mi kavart be de valami most nem a régi 😂
Igazából az IR miatt akartam csak egy kontrollt, de kiírt a doki hormon vérvételt. Cukrot, inzulint nem is nézte most.. és a vérképben lévő eltérések miatt küldött tovább.. alacsony shbg, magas tesztoszteron, magas dheas, magas gyulladásos értékek, LH és FSH aránya nem jó.. ilyenek.. :/ tiszta stresszben vagyok.. sokat kell várni az eredményre 😩
Na az akkor durva nálad 😁 miket is kezdtél el most? Teákat írtál ugye?
Ja és fáj a derekamnál meg a hasam is fájogat kb 3 hónapja…
Csilla voltam a 106 is 😊
Remélem nincs nagy gáz és mindent könnyen tudnak/tudtok orvosolni! 🤗
Én most a barátcserjét szedem, viszont mivel újból szoptatok 3 nap kihagyás után, már csak napi 1 szemet. A teákat elengedtem.
Emellett szedem a folsavat, a magzatvédőt, és várok :D
Ezek a görcsök nagyon durvák, és most étkezés után jönnek általában. Marha érdekes
Már csak ez hiányzott 😂
Aztadurva, nem is gondoltam, hogy ovus görcs ilyen durva lehet. Akkor biztosan sikeres volt ☺️🤞
Nekem végre megjött ma, és a yam gyökeret kezdtem újra. Megkaptam árakat Lh tesztet is, amit tegnapelőtt rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!