Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
Eltolja a jó ciklust. Nekem az ovit is eltolta. És még olvastam itt gyk-n, hogy más is járt így,bá ciklus hosszát is megbabralta.
Mivel most ezeket szedtem pluszban a sikere hó után, eltolta az ovut, és off a hónap, én emiatt elhagyom inkább.
A témákat kezdem újra, csak jönne már meg. Utrót ma hagyom abba, gondolom 1-3 nap, míg megjön.
Sziasztok!
Én is teázok, cickafark és palástfű. Plusz szedek C, D, E-vitamint, valamint folsavat. A fiam első hónapban sikerült, de akkor is ittam a teát, nagyon lelkes voltam. Ha most sem sikerül, veszek újra méhpempőt is, és kezdem az lh tesztelést is. Egyelőre negyedik próbálkozós hónap. Előtte három évig fogamzásgátlót szedtem. Tudom, hogy négy hónap még semmi, de azért dühítő. A fogamzásgátlót öt hónapja hagytam abba. Hétfőn, vagy kedden volt elvileg ovu, de ma görcsölt a hasam többször, meg volt némi rózsaszín a wc papíron, úgyhogy gondolom ez megint nem nyert, mert semmi keresnivalója ilyesminek ilyenkor. Múlt hónapban is 7 dpo körül volt egy kis barna, majd pár nap semmi, aztán erősödött és megjött. Harminchárom évesen szerintem már nem várom meg majd az egy évet, mielőtt elmegyek orvoshoz.
Szorítok mindenkinek!
Sz.
^°^
~(×.×)~
Bocsi, H beletrollkodok a teaba :) azt ovu után kell, mert amúgy gátolja annak létrejöttét, én úgy tudom. Mármint a palastfu.
Cickafark az arra jó, hogy rendezze a ciklust ovuig, ugye?
Azt én nem próbáltam még, malnalevelet iszom ovuig petesejt minősége javítás és beágyazódás előkészítése miatt.
Kérdező, a cickafarkot iszom ovuig, utána a palástfüvet.
Sz.
^°^
~(×.×)~
97/Dóri szív ☺️
Ahh, várom már, hogy megjojjin. Új ciklus, új remdnyek. Várom hogy kezdhessem a malnalevel teat. este gorcsolt a hasam, ma szúrt a jobb petefészeknel, volt kis görcs, de semmi. Josteszt jóval halványabb, mint a kemiais ciklusban.
David HCG tesztről jók a tapasztalatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!