Valakinek van kedve együtt izgulni?
5dpo
Nagyon korai “mindjárt megjön” érzés.
Valaki jár most hasonló időben?
Megelőztek a válasszal. :) Ez a gél, abban is segít, hogy megfelelő legyen a környezet a hüvelyben, ph jó legyen a spermának, meg segít célba is érni. Többször olvasni, hogy a nő szervezete kinyírja a spermákat… szóval ebben tud segíteni. :)
Csilla
Sziasztok! Mi újság nálatok?
Nekem reggel (?!) lett egy pozitív ovu tesztem, késődélutánra pedig halványult kicsit, ez volt múlt hónapban is. Nem tudom ez mennyire normális vagy szokványos. Veletek volt már ilyen?
Ez tök Joó! ☺️ Volt persze. Lh csúcs nem tart jellemzően sokáig.
5.7-en volt pozi az ovu tesztem 11.08-kor, másnap szurkak, jó eséllyel ovuval. 6-7 dpoN szurkak petefészeknel és még környékén,és alhasi görcsök, 11 dpoN meh körüli szúrka, és iszonyat puffadás. Ma a 13. dpoN, mensi előtt egy nappal csont nega 10-es HCG teszt. Ovu teszten van halvány csík, 0,24 erősség premom szerint. Legutóbb 13dpon volt csíkos tesztem, de másnapra megjött 😰😵akkor ugyanígy volt csíkos a joslo lh-m.
Azt hiszem, ez a hónap bukó 😵
Előző periódusban yam gyökerre l sikerült, most a baratcserjes hónap úgy tűnik kikabralt velem.
pozi lh napján szoktunk együtt lenni. Ehh. Nehezen viselem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!