Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3111/4871 A kérdező kommentje:

S K megőrülök csinálj már egy tizes tesztet 😂😂😂😂

Dodo , annyira sajnálom!

Ezt az egyet én is nehezen dolgozom fel, igazságtalan tud lenni a földi lét :(

Nagyon sok kitartást kívánok nektek ❤️❤️

Gondolok rád, ügyes leszel ne félj minden rendben lesz! ❤️❤️

2023. nov. 17. 08:02
 3112/4871 anonim ***** válasza:
nem merek csinálni mert szinte majdnem biztos vagyok benne hogy negatív lesz túl sok minden szól ellene :( meg a hétvégét megvárom. Amúgy ha pozitív lenne akkor az orvosok szemében egy csoda lennék az alacsony testhommel meg azzal hogy az ovu is elkerült valószínű 😂 tegnap este kicsit fajt a mellbimbom és környéke ha hozzaertem de az is annyi volt. Ebben a ciklusban most nem vagyok izgatott es határozott mint az előzőben 😮‍💨😮‍💨😮‍💨S.K.
2023. nov. 17. 08:18
 3113/4871 anonim ***** válasza:

Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! 🫶🏻

Sajnos meghalt ma reggel, így ő már nem látja az unokáját, de legalább már nem kell szenvednie a fájdalmak miatt. Viszont nem akarok rossz hangulatot teremteni itt.

Amúgy vannak napok amikor nagyon rám jön a para, és nagyon félek a szüléstől, vannak napok amikor meg nagyon nyugodt vagyok és “állok elébe”… mostanában már inkább nyugodtabb vagyok, egy két hete jobban féltem, főleg hogy mindenki elmeséli hogy neki “15-20 éve milyen horror volt” és hogy mennyire fog fájni….. persze én meg úgy csinálok, mintha meg se ijedtem volna, már csak azért is! 😅

S.K nekem épp ez az, hogy amikor sikeres lett a hónap semmi előjele nem volt konkrétan semminek… azt se éreztem hogy sikerült volna, azt se hogy meg akar jönni még csak egy kis pocak fájás se volt, egyáltalán semmi.

Úgyhogy azért mert nincs előjele, nem jelenti azt hogy nem sikerült. Egy predit reggel már nyugodtan lőjj el, nekem 9. dpon már pozitív lett ☺️🫶🏻

Szurkolok nagyon nektek!

A, te hogy vagy?

2023. nov. 17. 17:08
 3114/4871 anonim ***** válasza:
Dodo voltam, bocsi lemaradt ☺️
2023. nov. 17. 17:08
 3115/4871 anonim ***** válasza:
Részvétem Dodo! Biztos nagyon erős fájdalmai lehettek :( sajnálom! :( a szulesrol én is csak horror történeteket hallok lehet ezért is felek tőle :) de bár már ott tartanánk :) par napja kicsi enyhe görcseim vannak néha néha tegnap tegnapelőtt óta és ennyi ami tünet. S.K.
2023. nov. 17. 17:58
 3116/4871 anonim ***** válasza:

Dodo, őszinte részvétem ❤️ és ahogy írjátok is, egy elmegy és egy másik érkezik 🥺 olyan furák ezek a szituációk

Jaj akkor nagyon közel vagytok már az első találkozáshoz 🥹🥰 annyira izgalmas 🤩

SK idegbe jöttem én is amúgy hahah nem csak a kérdező :D majd írd mi jött meg mi nem jött :P

Kérdező, köszönöm a kérdést, képzeljétek beszereztem ugye az kis facelle teszteket, 10.dpon előttem egyet délután halovány vonalka, mondom jól van ez így van rendjén :D tegnap nem csináltam most meg ülnék le pisilni, mondom el lövök egyet csak úgy, hogy lássam hogy kicsit sötétebb lesz-e tudjátok.. hát jó sötét lett a várthoz képest😅 12.dpo van ma ugye.. most bánom, hogy tegnap nem fogtam meg itthon az embert 😹😹 de talán még időben lehetünk 🥺

Sajnos most érzem, hogy előre felcseszem magam a kövi mensin :D mivel 17-18nap szokott érni a petécske, ha most megérik a 14.napra és elcsesztük az időt/alkalmat akkor nem leszek boldog 😬 pedig általában lazán vagyok már a mensikkel..

Tesztelek majd a következő napokban is, kiváncsi vagyok ..

A, tök jól megfogalmaztad a napodat :D “tetszik”

Boldog szülinapot a csopinaaaak amúgy 🤩🙏🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

D2

2023. nov. 17. 18:06
 3117/4871 anonim ***** válasza:
100%

M ! Bízunk a legjobbakban, bármi is lesz a kimenetel velünk megoszthatod 🥺

Nagyon fontos lenne, hogy Te békére lelj

Tudom könnyű írni de szívből kívánom, hogy minél hamarabb nyugodtan tudjátok álomra hajtani a fejeteket ❤️

D2

2023. nov. 17. 18:09
 3118/4871 anonim ***** válasza:
Hat D2 én is úgy vagyok vele ha nem jön meg hétfőig és negatív lesz a terhességi teszt amit csinálok, akkor aznaptol el is kezdem az LH tesztelést mert ki tudja mikor hogy várható a peteeres most még jobban résen leszek :) :) nekem is amúgy a 17.napon volt az ovu előző ciklusban :) S.K.
2023. nov. 17. 19:21
 3119/4871 anonim ***** válasza:
Egyébként ha ma pozitív akkor biztos hogy időben lesztek :) A napját egy filmes producer se tudna meg álmodni 😊🥰 S.K.
2023. nov. 17. 19:22
 3120/4871 anonim ***** válasza:

Dodó! Nagyon sajnálom 🖤 Szokták mondani, hogy helyet csinál a születendő babának. Sajnos, nagyon gyakori ez, hogy amikor a családban gyerek születik, valaki távozik. De ez mindig az itt maradóknak rossz. Neki jobb szenvedés nélkül. A rossz hangulat felelős én vagyok, de szerintem nem gond, hogy erről is beszélünk. Ez is az élet része. Ez nem a Facebook, ahol mindenkinek vattacukros csillámpóni az élete.

M! Péntek van. Mi volt a genetikusnal? Ugye, nincs baj?

Én köszönöm, megvagyok. Az esélytelenek nyugalmával átlúzerkedem a napokat😁

A.

2023. nov. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!