Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3071/4871 anonim ***** válasza:

Progira gondoltam, igen igen :)

Nekem ugye 40 volt kb a progim mikor nézték, bár ugye nem középidőben érik a petém, így szerintem nem a 21.napon kellett volna menjek :D de már mindegy…

Endokrinológusom azt írta rá, hogy renden van (SMSeztünk, személyesen azóta nem voltam nála)

A Te q10ből mennyit szedsz napi szinten?mmint hány milligrammot?

D2

2023. nov. 10. 15:04
 3072/4871 anonim ***** válasza:
D2 szerencsére 8 órásban vagyok papíron (valóságban van az néha 10-12 is😂) képzeljétek megkérdeztem a patikust van e olyan lázmérője ami nem csak tizedesig mér. Erre rám formedt hogy kinek lesz, minek az es hogy nekem miért nem mindegy az hogy 36,2 vagy 36,28 fok illetve hogy ő az 50 éve alatt nem hallott ilyet. Hat eltátottam a számat, sarkon fordultam és kijöttem😂 átmentem egy másikba ott sem volt ilyen fajta de vettem egy olyasmit mint az előző volt. Jövő hét végére nem várom most aztán tényleg még dpot és semmit nem tudok mondani :) S.K.
2023. nov. 10. 18:01
 3073/4871 anonim ***** válasza:

Pont voltam ma én is patikában Q10ért és eszembe is jutottál mikor láttam a hőmérőt :D

Amúgy nagyon kivannak égve szegény patikusok.. meg azt sem tudják csomó helyen mibe mi van.. mi mivel kompatibilis mivel nem .. persze biztos nem könnyű megtanulni a dolgokat de azért furi…

D2

2023. nov. 10. 18:14
 3074/4871 anonim ***** válasza:
Hát a Q10 meg itthon jutott már eszembe :( na mindegy majd legközelebb! :) S.K.
2023. nov. 10. 19:59
 3075/4871 anonim ***** válasza:
74%

Sziasztok csajok 😊 kicsit eltűntem, le is maradtam rendesen de a felét sem sikerült visszaolvasnom 😒 Kérdező ❤️ ti akkor most hogy álltok? Látom lettek új tagok, mindenkinek kitartást. M-Gratulálok a bébihez 🥰 L-ti hogy vagytok a kisemberrel? 😊 I-ről lehet tudni valamit? A kis csoportunk is 1 éves lesz/lett hihetetlen, remélem az idei karácsonyfa alatt nektek is pozitív teszt lesz, mint tavaly nekem. ❤️

Boglárka 10 hetes lett, elsem hiszem hogy szalad az idő... Hasról hátra fordul, beszélget, gügyörészik,sokat nevet, nyúl a játékok után, napról napra egyre ügyesebb, és minden nap tanul valami újat. Már nagyon örül ha meglát. 🥰

Hoztam nektek egy képet a kisasszonyról. Ne adjátok fel ❤️🥰 puszi mindenkinek

[link]

(R)

2023. nov. 11. 12:24
 3076/4871 anonim ***** válasza:
Szia (R) ! Nagyon tündéri a kislányod! :) bízom én is a decemberi pozitív tesztben! :) jó egészséget kívánok! S.K.
2023. nov. 11. 13:38
 3077/4871 anonim ***** válasza:

D2! Tanulmányok szerint 600mg hatásossága bizonyított, ennek ellenére forgalomban csak nevetséges alacsony mennyiségben kapható. Ezt mondjuk nem értem miért. Rendelni biztos lehet valahonnan, de őszintén, én elég szkeptikus vagyok az ilyen ki tudja honnan érkező cuccokkal kapcsolatban. Szóval jobb híján 100mg van, abból szedek napi 1-3 darabot, mikor hogy jut eszembe, meg hogy áll a ciklusom. Hatot nem merek.

R! Nagyon cuki a kislányod! Tényleg repül az idő 😁

Én max.jövőre számíthatok pozitív tesztre, de ami késik, nem múlik...Azt mondják.

A.

2023. nov. 11. 13:59
 3078/4871 A kérdező kommentje:

D2 köszi a kérdést én most erre a hónapra elengedtem magam. Az előzőben nagyon megviselt hogy nem volt peteérésem, úgyhogy úgy döntöttem elengedem most erre a hónapra a dolgokat.. Most nem is nézem az ovut.

D2 veletek mi újság most?

Huu az nagyon jó progeszteron. Nekem 1,8 volt :DDD épphogy létezik a szervezetemben :DD

R.. megmondom őszintén, ez a kép annyira váratlan nagy örömmel töltött el, hogy nem is tudom leírni. Köszönöm hogy adtál egy ilyen pillanatot mert nekem ez sokat számít ezen az úton, a kislányod hihetetlenül gyönyörű, és őszintén megmondom nektek, ha nekünk nem is lehet majd végül akkor is annyira sok szép baba született itt, és annyira hálás vagyok nektek amiért itt vagytok/voltatok velem, hogy leírni nem tudom.

Nagy örömet okoztál, köszönöm:)

Egyszer remélem hogy mi is eljutunk ide. :)

És bizony még pár nap és 1 éves lesz a csoport! :) Szerintem 1 év alatt 10 baba nem rossz :))

2023. nov. 11. 14:33
 3079/4871 anonim ***** válasza:
52%

R!

Nagyon cuki. 🥰 Viszont….10 hetesen nagyon nem jó hasról hátra fordulni, az kb 5-6 hónaposan “kellene” először eleve a hátáról kéne hasra, Beni most csinálja 3,5 hónaposan, még ez is kocsit korai…

Vidd el mindenképpen dévényeshez nem-e feszes valahol mert amiatt is átfordulhat, csak jó tanács. Barátnőm babája is átfordul, és neki a válla volt feszes amiatt.

Szuperül vagyunk….fogzunk🥲🥲

L

2023. nov. 11. 17:58
 3080/4871 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ebben a hónapban úgy néz ki nekem is kimaradt az ovu… a hőm egész eddig szinte olyan alacsony mint a ciklus első felében, jövő hét végére nem várom… Jó lesz ha ez a ciklus lezárul :) próbálom a várakozást vidaman felfogni… új fajta 10es LH tesztek, új hónap, új remény, na meg új hőmérő 🤭🤭 S.K.
2023. nov. 11. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!