Boldog születésnapot a kérdésnek 😊 örülök hogy ilyen szuper csapat maradjatok egy év után is! Kérdező! Neked hogy alakult a múlt havi peteeres nélküli ciklus után a mostani? Mára várom nem vartat de semmi előjele annak hogy nálam meg jönne egy két kis görcs kivételével. Neked lezajlott a ciklusod rendesen? S.K
2023. nov. 16. 14:39
3102/4871 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdést, most volt egy erősebb ovu tesztem de még azért nem vagyok biztos benne hogy ovu is volt de már fellelkesedtem 😁
Furán görcsöl a pocakom , azt észre vettem de ezen kívűl mást nem érzem meg hát nem is adom magam alá a lovat 😂😂
Kiderül 😁
Szokott késni S.K?
2023. nov. 16. 15:00
3103/4871 anonim válasza:
Szokott néha 1 max 2 napot csúszni viszont se mell fajas se semmim nincs most. Hanyadik napon volt az erősebb ovu teszted? S.K.
2023. nov. 16. 15:16
3104/4871 A kérdező kommentje:
15. Napon volt
De olyan fura is a pocakom , buborékozik vagy nem tudom :DD olyan furi :D
De nem volt annyira erős mint a control csík így nem tudom eldönteni, de most úgy vagyok vele hogy pozitívnak veszem :3
Csináltál tesztet S K?
2023. nov. 16. 17:27
3105/4871 A kérdező kommentje:
Dodo veled mi újság?
D2 hogy áll a peteérésed ?
A te most mész a donorhoz ebben a hónapban?
2023. nov. 16. 17:29
3106/4871 anonim válasza:
Nekem sem volt az előző ciklusban teljesen erős a második csík mégis volt ovum. Mondjuk ezt inkább a testhő bizonyította utólag :) csináltam ma dél alatt egy 10es LH tesztet ami negatív. Igazad volt jobb ezzel tesztelni hogy erősebb :) Gondoltam várok 2-3 napot, így meglesz a 30 ciklusnap… aztán ha semmi nem történik akkor újra LH tesztelek… terhesség szempontjából ezt a ciklust szerintem elengedem. Nem találok terhessegre utaló jeleket sem LH teszt sem testhő szempontjából. 😮💨 S.K.
2023. nov. 16. 17:35
3107/4871 A kérdező kommentje:
Igen nekem is az vált be !
Hát nem tudom akkor már hova lh tesztelsz , inkább terhességi tesztet kéne nem ? 😁😁
30.napon azért 😁
Vagy nem értem most nem a mensit várod? 🥺
2023. nov. 16. 19:15
3108/4871 anonim válasza:
Igazából várom mert orulnek ha ma vagy holnap megjönne :) Olvastam arról hogy ha nincs peteeres előfordulhat hogy a menstruacio is kimaradhat. Így ha megjön akkor megvárom a végét és onnan résen leszek, ahogy eddig is tettem, ha pedig nem jön meg akkor a 30. Ciklusnap után számolom az új ciklus első napját hogy valahonnan elkezdjem. Csinálok azért egy terhességi tesztet is majd ha nem történik semmi, de én nem tartom valószínűleg hogy baba lenne a dologban :( S.K.
2023. nov. 16. 19:45
3109/4871 anonim válasza:
Köszönöm kérdező a kérdésedet, már csak 10 nap van a kiírt dátumig. Nagyon várom már hogy a karjaimban tarthassam a kisfiam ☺️
Sajnos nem felhőtlen az örömünk, apósom a kórházban haldoklik tüdőrákkal, pedig annyira reménykedtem benne, hogy még találkozhat az unokájával 😔
Furcsa az élet, egy jön egy megy… 😔
Kérdező, reméljük akkor hogy pár nap múlva a te kezedben is ott lesz az a pozitív teszt. 🙏 Így most jó esély van rá.
S.K érted is szorítok, jelezz majd ha csináltál tesztet.
Dodo
2023. nov. 17. 01:41
3110/4871 anonim válasza:
Dodo! Sok erőt kivanok neked és a családnak! Szörnyű amikor egy szülőt elveszít az ember :( Az élet ad és elvesz. Ezt en is megtanultam :( Remelem látni fogja! :) Nem félsz a szüléstől egyébként? Én biztos felni fogok majd egy picit ha eljutok addig. Nem érzem jelét annak hogy meg akarna jönni egyébként. Se mell fajas se semmi. Hétfőn csinálok egyet, ha nem történik addig semmi. Lehet alattomosan jön majd meg hogy egyszer csak zutty…. A hőm feljebb ment az átlaghoz képest 1-2 tized fokkal amit furcsallok ciklus végére. S.K.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!