Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3131/4871 anonim ***** válasza:

[link]

Ez lett a mostaniból (szaradás után kicsit sötétebb lett, de összeségében halványabb mint a reggeli)

D2

2023. nov. 18. 16:34
 3132/4871 anonim ***** válasza:

Már lehet írtam korábban is, nem tudom.. de látom a neten, hogy a többi lány onnan tudja az ovut, hogy “kancásabbak” lesznek… hát engem max az LH teszt pozitív része indít be hahah de a méhszájam úgy fáj a dolgok közben, hogy ilyenkor a létező legkevésbé élvezhetőek a dolgok számomra.. :/

Nektek flottul mennek a dolgok ilyenkor?

D2

2023. nov. 18. 16:39
 3133/4871 anonim ***** válasza:
Különösebben nem érzek semmit ovu alatt a legminimalisabb gorcson meg a megváltozott folyásom kívül :) remélem sikerült elcsípni a párod akkor időben :) S.K.
2023. nov. 18. 16:46
 3134/4871 anonim ***** válasza:

D2! Én erről nem tudok nyilatkozni 🤣

A.

2023. nov. 18. 17:35
 3135/4871 anonim ***** válasza:
Hat az a helyzet hogy negatívat teszteltem úgy hogy valami más áll itt a hatterben. 🤨 pedig történhetett volna valami mert a derekam is majd leszakad meg a hasam is néha görcsöl egy kicsit.. 🙄 S.K.
2023. nov. 19. 06:18
 3136/4871 anonim ***** válasza:

Üdv az előző hónapomban SK 🥲😅

Nem tudom amúgy mik ezek a kései mensik most…

Tegnap előtt és tegnap sikerült, ma meglátjuk megtudom-e “dumálni” 🐒🤓

A 😹❤️

Kérdező, visszatérve a karácsonyra.. eszembe is jutottál tegnap mert lehet nem fog bent elférni a fánk 😹mondta a férjem, hogy majd kint lesz a teraszon :D mikor beköltöztünk röhögtünk is ezen.. hogy mekkora poén lenne ..

valahogy kiküzdöm, hogy bent legyen.. az biztos :D amúgy aranyos lenne kint is szerintem mert szép üveg ajtók nyílnak a teraszról vagy hogy mondjam… de én tuti nem díszítek kint a hidegben :D

Nehéz hozzászokni ehhez a kisebb lakáshoz.. 😬

D2

2023. nov. 19. 11:32
 3137/4871 anonim ***** válasza:
D2 neked így menstruacio kimaradás meg ovu kimaradás után ugyanugy volt a minap pozitív az LH teszt mint ahogy amúgy is lenni szokott az ovu? Remelem nem fogalmaztam hülyén 😅 S.K.
2023. nov. 19. 11:46
 3138/4871 anonim ***** válasza:

SK hogy erteeeed? :D

Volt mensim csak “késett” 32.napra jött meg azt hiszem ugye ovu előtte 18.napon kb (bár akkor pont nem teszteltem viszont fájdalmaim voltak ahogy szoktak, szóval valószínűleg tartom, hogy volt ovu)

Egyébként ebben a hónapban nagyon kis kegyes az peteeresem 🥹🤘🏼 kellemes az eddigihez képest 😹

D2

2023. nov. 19. 13:37
 3139/4871 anonim ***** válasza:
Végülis így is kaptam a kérdésre választ D2 😊 várok egy két napot és elkezdek LH tesztelni mert Nemtudom így mikorra varjam az ovut 🙄 már ha lesz 😂 S.K.
2023. nov. 19. 14:37
 3140/4871 A kérdező kommentje:

D2 én mindenképp bent tartom majd a fát, az illata miatt is :D

Nekem is eszembe jutottál, mert mindenhol diótörőt látok :D

Most végre vett nekem a férjem egy világító orrú manót a lidlben :D

Teljesen odáig meg vissza vagyok :3

SK ez fura,az lh teszted pozitív volt?

Nekem is volt néha hogy kimaradt egy egy ciklus.

Arra figyeljetek oda lányok, hogy ha rágörcsöltök tuti megváltozik :D

Én most elkezdtem a progeszteron krémet, q10 stb..

Hát szombaton reggel egy órát fetrengetem a padlón mire feltudtam állni, szerintem kifakadt a cisztám jobb oldalt, fu nagyon fájt... Be is mentünk a nőgyógyászati sürgősségire, de elküldtek a sima sürgősségire mert hogy nincs papírom róla hogy van cisztám.. Mondom ja jó akkor máris jobban vagyok:DD Úgyhogy itthon vártam hogy szívódjon fel a vér. hasamban, remek program.

Már jobban vagyok, mászkálok egész nap :D

Úgyhogy jobb is hogy haza jöttünk.

Közben a férjem már elkönyvelte hogy terhes vagyok mert végre lett egy pozitív lh tesztem :DD Azóta kérdezi hogy van a kis uborka a pocakomban:DD

Teljesen megvakkant:D

S.K lehet az a megoldás hogy elengeded egy picit aztán hátha megjön , lehet izgulsz rajta. Vagy az előző hónap miatt kicsit megzavarodott a hormon háztartásod.

Majd írj mi lett a megoldás :3

2023. nov. 19. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!