Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3121/4871 anonim ***** válasza:

Hanyadik ciklusnapon vagy ma SK?

D2

2023. nov. 17. 22:19
 3122/4871 anonim ***** válasza:
Ez a 29. Nap :) általában 28-29 napos :) egyetlen egyszer volt 31 :) S.K.
2023. nov. 17. 22:57
 3123/4871 anonim ***** válasza:

A, nagyon szépen köszönöm a kedves soraidat, jól esett olvasni amit írtál.

Neked is köszönöm D2

🫶🏻

Nagyon szorítok SK, írd meg majd azért mindenképp ha tesztelsz, már nagyon izgatott vagyok. Lesz itt szerintem decemberi baba 🙏☺️

2023. nov. 18. 01:12
 3124/4871 anonim ***** válasza:

És persze megint elfelejtettem alá írni, bocsi csajok

Dodo voltam 😅

2023. nov. 18. 01:12
 3125/4871 anonim ***** válasza:

Nah akkor ma már a 30.napon vagy 🤩 micsoda izgalmak vannak itt :P

Majd írj mizu

Nekem most a reggeli LH ilyen lett (gondoltam csinálok egyet most, baj nem lehet belőle max halványabban mutatja mert második pisi és délelőtt is van ..) hááát 😅

[link]

A fenti a mai, alsó a tegnap délutáni

D2

2023. nov. 18. 10:39
 3126/4871 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Először is boldog születésnapot nekünk ❤️ Hihetetlen hogy már 1 év elreppent és az még hihetetlenebb, hogy ilyen jó kis csapat jött össze 🥰 Mindenkinek köszönettel tartozom a sok sok támogatásért! ❤️❤️

S.K 7vége vaan, várjuk a tesztet! Nagyon szorítok 🤞

D2! LH tesztnél nem számít a reggeli vizelet, a nap bármely időszakában tesztelhetsz 🙂 A mai nagyon nagyon pozitívnak tűnik ☺️, este vagy holnap reggel mindenképp csinálj még! Aztán meg hajrá... 😈🤭

Dodo, fogadd őszinte részvétem 😔 Sok erőt kívánok a családnak! 🖤 Nálunk most anyukám családjában történnek a tragédiák, az elmúlt 2 hónapban 3 temetésen voltunk. Nagyon kemény dologok ezek...

Tegnap kora délután hívtam a genetikát,ahogy kérték. Hát M már megint tátott szájjal szaladt a faszerdőbe, még mindig NINCS EREDMÉNY... Majd kedden hívhatom újra őket mert ugya hétvégén nem dolgoznak, így hétfőn feleslegesen telefonálnék.

Igazából erre már nem tudok mit mondani, csak hogy mostmár kitörölhetjük a popónkat az eredménnyel, mert kicsúszunk a 24 hétből. Szóval vagy makk egészségesen, vagy ki tudja milyen súlyos betegen fog megszületni (már ha eljutunk addig). Aztán vagy túl éljük ezt az egészet vagy nem.

Sokszor elpityergem magam amikor érzem ficánkolni, nagyon nehéz azt a terhet viselni, hogy lehet itt kint soha nem lesz velünk.

Tudom lányok, hogy nektek sem könnyű, sőt... és nem is szeretnélek többet traktálni titeket a problémáinkkal. Az igazság az, hogy nagyon belefáradtam, alig várom hogy vége legyen ennek a rémálomnak, szörnyű ezt leírni, de az, számunkra rémálom és csak reménykedünk a Happy End-be.

M

2023. nov. 18. 11:43
 3127/4871 A kérdező kommentje:

S K hol a teszted :DD nem bírom már…

D2 reggel nem szoktunk nézni lh tesztet mert fals eredményt adhat én legalábbis így tudom 🥺

De mindkettő nagyon szép egyébként !

Dodo őszinte részvétem, én másképp tekintek a halálra, az ő szenvedései véget értek és végre jó helyen van ❤️❤️❤️

M nagyon sajnálom , megmondom őszintén fájdalom és fájdalom között is van különbség.

Ezerszer várok többet ha kell, minthogy átéljem azt amin te keresztül mész.

Érezni a babát és elpityeredni rajta szerintem egy nagyon intim és egy nagyon fájdalmas pillanat lehet.

Másnak ez egy áldott időszak, te pedig nem tudod boldogságban megélni. Nagyon sajnálom és gondolok rád/rátok sokat, remélem minden rendben lesz a vizsgálatokkal és hamarosan össze szedi magàt ez a kis harcos ❤️❤️

2023. nov. 18. 12:11
 3128/4871 anonim ***** válasza:

M!Dehogy nem lesz veletek! Ilyenre ne is gondolj! Meg fog születni időben, mégpedig egészségesen. A-nak mindig igaza van!😁

A.

2023. nov. 18. 12:20
 3129/4871 anonim ***** válasza:
M jó egészséget kivanok és remelem minden rendben lesz! Szorítok értetek hogy a legnagyobb rendben alakuljon minden! D2 nem volt ebben a hónapban pozitív LH tesztem csak egyszer olyan ami nagyon eros csikkal volt. A hőm is megcsak 2 napja ugrott 2-3 tizedet azért gondolom hogy nincs peteeresem. Lehetséges hogy azért nem lesz menstruacio ? :( kérdező nálad mennyi késéssel jelentkezett a mensi? S.K.
2023. nov. 18. 12:20
 3130/4871 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a részvétnyilvánításokat mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok!

M, ahogy olvastam amit írtál a szívem szakad meg, el se tudom képzelni hogy te miken mész keresztül. 😪

Olyat is halottam már, hogy az orvosok azt mondták beteg lesz a baba, és mégis makk egészségesen született meg…

Sok csoport van Facebookon, 2023-ban születendő babák, pl ha ott megnézed csoporton belül ezt a témát nagyon sok negatívnak indult terhességről olvashatsz amiből végül mégis pozitívan, egészségesen született baba lett. Hátha ez egy kis megnyugtatást adna, olvasgass bele szerintem.

(Ha lejárna a 24 hét) az Istenke azt szeretné hogy megszülessen, az biztos nem hiába van így, és úgy mint A, én is biztos vagyok benne hogy egészséges lesz 🙏

Nagyon sok erőt küldök neked hogy legyen erőd végigcsinálni.

SK csinálj egy tesztet, lehet már ott a baba a pocidban azért nem jön az a mensi 🫶🏻

Dodo

2023. nov. 18. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!