Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3151/4871 A kérdező kommentje:

hol vettél olyat, Muti már :O

Az én férjem szerintem csak akkor csinálná meg, ha rá lenne kényszerítve, inkább kifizeti hogy befaragják, pedig hangulatos :D Nekem, aki csak nézi :D :D

2023. nov. 19. 22:02
 3152/4871 anonim ***** válasza:
[link] A sinsay-röl tavaly :) idén ez a fajta van :) tavalyi egyébként olyan hogy nem ilyen kör alakú volt, hanem rendes diótörő formácskákban van a LED :) elemes és árához képest aranyos hangulatos :) S.K.
2023. nov. 19. 22:10
 3153/4871 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem 60-100 milligramm között lehet

Nem tudom milyen márkát vettél

Jól hangzik ez a progi krém 😏 meg durva, hogy így érzed a hatását 🤩

Mi is albizunk :/ nagyon gáz, hogy már gyakorlatilag ez a “norma” itthon.. az árak az egekben, indokolatlanul elvan mindenki szállva ..

Fu ne is mondd… én sem tudom még hogyan és miként lesz kimatekozva a szülés dolog :D nekem ott a nőgyógyászom és azért gondoltam, hogy valahogy oda kéne bejutni… ismeretlennel nem szívesen nyomnék végig ilyen eseményt .. :D

Nekünk kék jegyű sziámi cicánk van… nem a cuki kategória 😹 vagy is normális viszonylag, de azért random megharapdál ha éppen olyanja van.. engem még csak nemrég fogadott el.. mint szolga leginkább 😹😹 az apjának él… hossszuuuuu hosszuuuuu ideig (évekig igazából :D) szó sem lehetett róla, hogy simogassam vagy az ölembe üljön…) de megtört a jég 🥹 nem kezesbárány, de sokkal jobb a helyzetünk

Pont néztem sinsay oldalán a Diótörős párnát valamelyik kap 🙈 4ezer körül van… hát nem tudom :D amúgy nagyon szépnek tűnt fotóról és anyagában is klassznak tűnik.. de akkor abból meg több kéne vagy nem tudom :D lehet ha élőben látnám előbb megvenném de így drágállom valamiért

SK nem is tudtam, hogy házas vagy 🤩

Ügyes vagy, hogy intézed a fát !

Nálunk nem hatásos a kéz harapás amúgy 😹 autista szegény szerintem :D hiába állok le vele, nem nyugszik :D oroszlán a horoszkópja, szóval duplán bukom a dolgokat igazából ….

Kb hetente elmondom neki, hogy remelem ahogy a gyerekét a karjába tartja majd, úgy megnyílik számára a világ és kevésbé lesz ilyen mint most.. 😅

Igazából valami kabaré szerű az életünk.. néha olyan dolgok vannak, hogy el sem hinnétek 😹

Nekünk még nincsenek tervek karira amúgy, lehet a férjem tud valami rokonságba menős dologról de őt ismerve az majd 23.a délután derül ki 🤓🤣

D2

2023. nov. 19. 22:57
 3154/4871 anonim ***** válasza:
Mi is albérletben vagyunk mert építkezés van meg ezerrel :) egyébként én cica imádó vagyok imádom őket nagyon! Szalon cukrot is költöznöm kell a fara mert a férjem onnan szereti enni. Sok nem kell mert én nem szeretem :) a diotoro párna van a Tescóban is arra szerintem idén megpróbálok nem csábításba esni :) egyébként nálunk a karácsonykor az ajándékokat is én szerzem be hiába mondom a férjemnek ennek annak azt vettem,elfelejti és sokszor együtt lepődik meg az ajandekozottal😅😂 S.K.
2023. nov. 19. 23:12
 3155/4871 A kérdező kommentje:

Gyerekek hol lehet feltölteni képet? Jós teszteket akarok mutatni ( igen lh tesztek, a terhes tesztek nem jottek meg en meg nagyon eroszakos vagyok 🥹🥹)

D2 igen megnéztem 100 mg :3

Igen sajnos ezek az albérletek rettentő áron vannak…

Esélyed nincs ha csak fel nem veszel 30 milliót és ahhoz még kell önerő mert az ugye semmire nem elég ha munkát is szeretnél Budapesten.

Sk megnéztem nagyon szép!

Nekem olyan kis üvegcsék vannak amikben egy fa van meg hópehelynek valami fehér cucc :3

Juj de gyönyörű lehet a cicátok D2 😱🤩🤩❤️❤️Megnéztem nagyon szép macska !

Imádom őket de nem szívesen almoznék megmondom őszintén.

És imádom hogy nincs szőr sehol 🥹

Úgyhogy én kicsit önző vagyok 🤭

Hu milyen kabaré D2?:D mesélj :D

Az én férjem igazi közgazdász ha nem tud valamit előre és azt betervezni nem is megy :D

S K ez nagyon édes :DD nagy gyerekek szerintem ha rakok a fára lelegeli Jancsi is :D ( a férjem )

😂😂😂😂 ez annyira cuki , mintha én lennék 😂😂

Én is mindent elfelejtek :3

Nálunk a vacsi a nagy szám, két napig arra készülünk :D

2023. nov. 20. 08:41
 3156/4871 anonim ***** válasza:

Akkor jó sok mindent intézel végülis, király vagy !

Viccesek a fiúk néha nem? Hogy megvannak a kis berögződéseik :D néha olyanok kb mint a csecsemők 😹

Megyek akupunktúráraaaaa, remelem megsegít :D

D2

2023. nov. 20. 08:41
 3157/4871 anonim ***** válasza:

Kérdező, [link]

D2

2023. nov. 20. 08:42
 3158/4871 anonim ***** válasza:

Pont azt beszéltük múltkor A-val, hogy tanulmányok szerint 600 mg-t kéne arra a célra bekapkodni amire mi hajtunk … meg van azt hiszem kettő féle Q10, és nekünk az ubiqiunolos kell, ha jól emlékszem .. de lehet A tudni fogja jobban

Nálunk elég jó a szőrhelyzet, nem mondanék semmit sem kifejezetten szőrösnek szerencsére 🙏🏼 legalább is nem úgy mint ahogy néha egy-egy kutya vagy macskagazdin làtni ..

mondjuk teszünk is érte nyilván, robotporszívó (Bea néven fut nálunk 😹😹) és szárítógép segítségével, szóval ügyelünk a dolgokra meg a férjemet ugye az is megőrjítené 😹

A kabarés részhez visszatérek nemsokára 😹 ha van valami vicces, írhatjátok Ti is

Imádom az ilyen sztorikat :D

D2

2023. nov. 20. 08:54
 3159/4871 A kérdező kommentje:

Köszi D2 !

Az első tegnap du (5. Dpo)

Az alsó mai reggeli

[link]

Persze tudom hogy ez csak lh teszt és kb semmit jelent azért megnyugtat hogy egy picit erősebb :D

Majd ha megjöttek a terhes tesztek intézem azokat is :D

Hu hát mi is egésznap nevetünk de ezek ilyen belső poénok :D

Pl Jancsi nem tud veszteg maradni én meg szeretem ha ott van mikor főzök ( persze van amikor elfoglalt vagy nincs kedve ) de amikor tudom hogy ráér és nem foglalkozott velem egésznap akkor mindig rászólok mikor oldalazik el hogy hova mész ?

Ilyenkor mindig felvisít hogy pici! ( így hívjuk egymást) sehova, csak megnéztem a falat a nappaliban hogy ott van e még 😂😂

És mint a grincs a karácsonyi képeken úgy sétál vissza 😂😂😂😂

Haláliak.

2023. nov. 20. 09:05
 3160/4871 A kérdező kommentje:

D2 na akkor nálatok oké a helyzet szőr ügyileg , mondjuk nálunk Jancsi allergiás rájuk úgyhogy nem is tarthatnánk 🥲

És milyen Bea? 😂😂 úgy értem hogy takarít, elégedettek vagytok vele?

Milyet használtok?

Gondolkodom én is benne

Ja hát 600 mgot nem szedek xd

Elégedjen meg ennyivel a szervezetem xd

2023. nov. 20. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!