Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3041/4871 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben a hónapban nem lesz peteeresem 😮‍💨20.ciklusnapom és még mindig a béka feneke alatt van a hőm. Alacsonyabb 3 napja a megszokottnál is..Kicsit szúrt reggel a bal petefészkem meg a kis derekfajas is visszajött. De ez volt pár nappal ezelőtt is. Volt termékeny nyákom is… hát… Szerintem csak próbálkozik a szervezetem😪😅😅😅 S.K.
2023. nov. 8. 08:53
 3042/4871 A kérdező kommentje:
Szerintem a szervezeted okosabb mint az lh teszted :D ne izgulj ❤️
2023. nov. 8. 09:44
 3043/4871 anonim ***** válasza:
100%

Huhh, egy kicsit lemaradtam, annyira beindultak itt a dolgok 😀 Üdv a csapatban BLV!

S.K! Azért még ne engedd el teljesen ezt a hónapot... nekünk ilyen ,,peteérés mentes,, hónapban sikerült összehozni, a ciklusom utolsó pár napjában...

Egyébként mi jól vagyunk, bár mostanában nem voltunk dokinál, így nem kaphattunk semmi rossz hírt. Jövőhéten szerdán megyek majd ultrahangra, remélem nem egy újabb gőzölgő fekete leves vár ránk...

A csajszika egyre aktívabb 🥰, vannak nyugodtabb napjai, de ma egész nap pörög, pedig még kávét sem ittam 😅

Hétfőn beszéltem a genetikával, érdeklődtem a vérvétel eredmény után, ami negatív lett cisztás fibrózisra, egyikünk sem hordozó, így ezt nem is vizsgálják tovább. A magzatvíz eredményt meg leghamarabb a jövőhét közepére ígérték, reméljük azzal is minden rendben lesz és végre túl leszünk ezen az egész mizérián.

Most már nem bánnám ha mi is meg tudnánk tapasztalni, hogy milyen is az a boldog babavárás.

M

2023. nov. 8. 13:55
 3044/4871 anonim ***** válasza:
M! Először is gratulálok és jó egészséget kívánok neked a babához 🥰 lehetséges lenne hogy a 17.nap helyett (plusz mínusz 1-2nap) 3-4 nappal később legyen peteeres? Figyelem a hőmet folyamatosan reggelente azt várom hogy ugorjon meg. Sajnos ma nem tudtunk együtt lenni. Utoljára tegnap előtt voltunk együtt holnap pedig nem lesz otthon úgyhogy nem tudom mi lesz :) 😅 S.K.
2023. nov. 8. 14:28
 3045/4871 anonim ***** válasza:
[link] Ezt a fajtát ismeri valaki? :) S.K.
2023. nov. 8. 14:29
 3046/4871 anonim ***** válasza:

Simán előfordulhat (nyilván nem rendszeresen) hogy ennyivel később legyen... Nekem 32-34 naposak voltak a ciklusaim és szinte mindig a 16-18. nap körül volt ovum, kivéve az utolsó hónapban, kb a 20-21. napig teszteltem, és végig negatív volt az LH teszt, el is könyveltem magamnak hogy ebben a hónapban nem volt érésem, és aztán tessék...😅

Én használtam ilyen DAVID LH tesztet, nekem mindig szépen mutatta a peteérést 🙂

M

2023. nov. 8. 15:34
 3047/4871 anonim ***** válasza:
M rendeltem belőle egy jó párat (bár jó lenne ha bontatlan maradna, ha értitek mire gondolok😗) nekem előző hónapban 17. Nap úgy volt ovum , hogy meg is jött a nemvart 29.napon. Átlagban 28-31 nap között mozog. De a 31 csak egyszer fordult elő :) inkabb mondanám 28-29nek.. Meg azért aggaszt hogy mivan ha nincs ovum, vagy ha van, nem lesz-e gond ha ilyen későn van. Vagy ki tolja e a ciklust… 😅 S.K.
2023. nov. 8. 15:57
 3048/4871 A kérdező kommentje:

Sziaa M de jó hogy írtál!

Írj majd mi volt az ultrahangon, biztos vagyok benne hogy minden rendben! :)

❤️❤️❤️

Biztos kellemes érzés érezni a kislányodat:)

S K csak tizest vegyél az fontos amúgy ez jó teszt én szeretem :)

2023. nov. 8. 21:17
 3049/4871 anonim ***** válasza:
Képzeljétek este eltört a hőmérőm. Elemet akartam cserélni benne és túl húztam elszakadtak valami kis szálak benne és off. 😅 jobban nem is sikerülhetne ez a második Figyelős ciklus🤣 megpróbálok venni egyet itt a helyi patikában😶. S.K.
2023. nov. 9. 07:05
 3050/4871 anonim ***** válasza:
53%

Én is elengedem ezt a hónapot, 10dpo-n vagyok,naptár szerint két nappal mensi előtt. Ma már elkezdődött a barnázás. 😢😢😢

Ti nektek a párotok mennyire tud együtt érezni ezzel,hogy minden hónapban szenvedés ez az időszak és havonta csalodunk mert nem jön össze? Én úgy érzem egyedül maradtam ezzel az érzéssel és a párom abszolút nem tudja át érezni azt hogy ilyenkor mennyire csalódok mikor tudom h nem jött össze 🥺

BLV

2023. nov. 9. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!