Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 3011/4871 anonim ***** válasza:

Talán a 10.dpo-n csináltam egy tesztet, hómező volt az is 🥲😅.. szóval még csak kémiainak sem tudhatjuk be ezek szerint.. vagy hát megint csak azt tudom mondani, hogy ki tudja.. meglátjuk a holnapi napot.. most olyan minigörcsölgetésben vagyok, az is lehet, hogy megjön reggel :)

Nemsokára okosabbak leszünk, az biztos :)

Szerintem amúgy ha felhívom a dokimat és elmondom a szitumat akkor csak beprésel egy 10 percecskére.. vagy is remelem :D mégiscsak magán.. meg nagyon lelkiismeretes, igazi jó ember

D2

2023. nov. 5. 22:04
 3012/4871 A kérdező kommentje:

Jaj keverlek titeket 😱

A jobb ebben

Mellettem szóljon hogy vizsgaidőszak van 🥺

Hátha most majd megjön D2!

2023. nov. 6. 08:10
 3013/4871 anonim ***** válasza:

Szerintem pont most jön meg éppen.. jöttem reggelre akupunktúrára, most értem ide..nem keltem valami jól, hányingerem volt egész úton .. valószínűleg szorongtam vagy ilyesmi ..

Kaptam délutánra időpontot a dokihoz de így akkor le is mondom

Legalább történik valami bakker .. 🥲😅

D2

2023. nov. 6. 08:53
 3014/4871 anonim ***** válasza:
D2 én mindig az utolsó percig reménykedő típus vagyok ! Sajnálom hogy ez lett, de ha nem is volt baba jobb így hogy megjött mintha valami egészségügyi okból nem jött volna meg :) jöhet az új remény! Nekem a ma reggeli hőm leesett 3 tizeddel Nemtudom lesz e ma pozitív ovu tesztem de ha holnap felugrik a szokott fölé akkor inkább a hőmnek hiszek majd. S.K.
2023. nov. 6. 09:02
 3015/4871 anonim ***** válasza:

Szerintem én is elegedem ezt a hónapot,eddig teljesen mást éreztem mint az eddig hónapokban, de most délután már megérkezett a derekamnál a görcsölés, az általában mindig van mensi előtt.🥺😕 pedig most picit jobban biztam, szerintem így tesztelni se tesztelek:/

blv

2023. nov. 6. 14:38
 3016/4871 anonim ***** válasza:
BLV a 7.dpo (jól írtam ugye?) még eléggé korai időszak :) várd ki a nem vártat! :) addig ne gondolkodj mi minek a tunete, mert borzalmasan hasonlít a terhes es pms tünet is.. vagyis ezt olvastam róla. :) vigyázz magadra azért mert bármitől lehet és nem szabad feladni a nem várt napjáig :) S.K.
2023. nov. 6. 14:51
 3017/4871 anonim ***** válasza:

BLV! Úgy-úgy, SK. jól beszél 😁

Én is írtam már, hogy, ami nekem terhes tünet volt, az addig sose volt, azóta meg szinte mindig, hiába nem vagyok terhes🤷🏼‍♀️

Vagy amin ma töprengek, a mellfájdalom. Nem próbálkozós ciklusban szinte sose fáj, próbálkozósban meg szinte mindig majd' leszakad. Jó, hát a progi okozza, biztos van, amikor alacsonyabb. Na, de eddig szinte mindig ugyanannyi volt, ha fájt, ha nem🤣 Szóval semmi nem jelent semmit, maradjunk annyiban😁(Ma is mérettem, kíváncsi vagyok, alacsony lesz-e, mert ugye nem mellfájós ciklus.)

A.

2023. nov. 6. 15:05
 3018/4871 anonim ***** válasza:
68%

csajok, köszönöm a pozitiv gondolatokat🥰 meglátjuk mi lesz,megprobalom megfogadni amit mondtatok. Nehéz nem észrevenni az apró rezduleseket,de igyekszem:)

Blv

2023. nov. 6. 15:09
 3019/4871 anonim ***** válasza:
53%
A én a derekfajassal vagyok így😂 amióta próbálkozunk azóta faj a derekam a nemvart előtt… nalam addig sose volt ilyen 😅S.K.
2023. nov. 6. 15:14
 3020/4871 anonim ***** válasza:

SK.Nekem 1x tök vicces volt, mert az appomban minden "tünetet" vezetek, de csak többé-kevésbé. Egyik hónapban nagyon pontosan feljegyeztem mindent, mint a terhes ciklusomban is. Utólag megnéztem, CIKLUSNAPRA pontosan egyezett minden🤣(Nem voltam terhes, mivel abban a hónapban eleve lekéstük az ovut.)

A.

2023. nov. 6. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!