Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2991/4871 A kérdező kommentje:

Köszönöm, "megszoktam" (dehogyis) már a hullámvasutat ha érted mire gondolok , de mindig jól esik ha valaki észreveszi :)

Az nagyon jó jel !! :)) Nekem ebből lett egy...valamim ami elvileg kémiai volt, gyakorlatilag csak orvos mondta rá, tesztem nem volt pozitív.

Hogy bírod a próbálkozást?

2023. nov. 5. 12:53
 2992/4871 anonim ***** válasza:

Mi még szerintem azért viszonylag az elején vagyunk a dolognak, de azért nagyon idegörlő az ovuláció és q mensi közti időszak. Óhatatlanul is elkezdunk szerintem figyelni az apró változásokra, rezzenesekre a szervezetben.

Nálatok most akkor megy a természetes úton a próbálkozás és lombikra vártok? Első lombik lesz?

2023. nov. 5. 13:15
 2993/4871 anonim ***** válasza:

BLV! Én kicsit bonyi vagyok és halmozottan hátrányos helyzetű 😂

Baromi vén+ egyedülálló. Egészségileg, hormonálisan legalábbis, koromhoz képest viszonylag rendben. Első és egyben utolsó baba lenne.

A terv: Van egy donorom, akivel havi egy, nem hagyományos próbálkozással próbálom összehozni. Ha sikerülne, a gyerek csak az enyém, donorral zéró kontakt.

B terv: Lombikkal, ismeretlen donorspermával. Értelemszerűen itt is csak az enyém.

Tavaly egy próbálkozás után kiderült, hogy esélytelen polipok miatt, műtét kellett. Októberben indult újra a projekt. A meddőségi központos pályafutásom februárban kezdtem kivizsgálás és esetlegesen szükséges lombik céljából.

5.jó időben történt próbálkozásból terhes lettem.(A terv szerint.) Áprilisban, 6.hétben vetéléssel végződött 😢

Azóta újabb 4, jó időben történt próbálkozás volt, mind sikertelen. Az utolsónál minden jel szerint elindult a beágyazódás, de megszakadt. Ehhez köze lehet annak, hogy kiderült újra/azóta is polipom van. Nem lehetetleníti el a teherbeesést, de csökkenti az esélyt, beágyazódási nehézséget okozhat. A vetélés kockázatát is növeli. (Elképzelhető, hogy az előzőhöz is köze volt, de ez már sose fog kiderülni.)

A vetélés utáni 5. és egyben a műtét és lombik előtti utolsó kísérletem lett volna októberben (műtét nélkül nem mehetek lombikra), de sajnos, nem került rá sor, mert a donor váratlanul lefújta.

Közben eltűnt a műtőorvosom, majd előkerült és halasztotta a műtétemet decemberre.

Itt tartok most. Meddőségibe legközelebb januárban megyek. A lombikot februárban el kéne kezdeni, mert márciusban a papírjaim egy része lejár. A lombiktól rettegek, egyetlen polip nélküli próbálkozásom se volt, hogy tudjam, összejönne -e lombik nélkül, de már nincs időm kikísérletezni.

Közben attól is kivagyok, hogyha nem veszítettem volna el a babám, decemberben szülnék☹️Ehelyett ugyanott tartok, mint egy éve, pontosabban még ott se, mert akkor legalább már túlvoltam a műtéten.

Szóval ezerrel tombol a depi, úgyhogy mindenki jobban jár, ha szép csöndben drukkolok a háttérből mindenkinek, ahogy eddig😁

Azért írtam most le, ha jön új vállalkozó, aki megkérdezi, ne kelljen újra leírni, de neki se kelljen visszaolvasnia 300oldalt

A.

2023. nov. 5. 15:02
 2994/4871 anonim ***** válasza:
100%

Kedves A!

Köszönöm, hogy megosztottad a történetedet,szerintem más nőknek is erőt ad. Hihetetlenül erős nő vagy te is. Annyira igazságtalan ez hogy aki szeretne és érdemel babát annak ilyen nehezen adatik meg,aki meg nem akarja kb. egyszer szexel annak összejön. Hatalmas erőt kívánok ehhez a továbbiakban és nagyon drukkolok hogy össze jöjjön mihamarabb.

BLV

2023. nov. 5. 15:10
 2995/4871 anonim ***** válasza:

BLV, nagyon egyetértek veled az A-ról írtakkal kapcsolatban ❤️ meg úgy összességében is !

Én szereztem közben tesztet, totál hómező sajna

Úgyhogy elengedőben vagyok.. késés ide vagy oda 🥺

D2

2023. nov. 5. 15:47
 2996/4871 anonim ***** válasza:
D2 elrontottam a neved véletlenül mert közben meg száz másra próbáltam figyelni aztán elpotyogtem a neved ne haragudj :) Egyébként pont ma válaszolt valaki valamelyik kérdéshez hogy ő az ovu előtt volt 4 nappal együtt a párjával es úgy lett terhes :). A te egy iszonyú erős nő vagy.. elolvastam én is min mentél keresztül többek közt nekem is adtál egy kis erőt az eltörpülő türelmetlenségemhez :) nagyon bízom benne hogy neked is sikerülni fog a kisbaba! Kérdező igen volt egy halvány terhességi pozi tesztem ami aztán negatív is lett nemsokara rá sajnos. De most újra itt vagyok es a fránya ovut várom. Vettem most egy mártogatós tesztet is. Ha kisutottem a maradék panirozott husit meg is csinálom. Szinte ilyenkor már az összes diotoro jegy elfogyoban van az igazi előadásra :) főnököm volt tavaly nem kicsit voltam féltékeny :) S.K.
2023. nov. 5. 16:09
 2997/4871 anonim ***** válasza:

És neki nemvárt napján már mutatta a teszt? Vagy nem írta?

Képzeld SK, valami külföldi csopit feldobott a Facebook és ott volt egy kép egy óriási diótörőről, elvileg a Walmartban lehet kapni és maguknak festik ki őket 😇 tök király

D2

2023. nov. 5. 17:21
 2998/4871 anonim ***** válasza:
Azt nem írta :) de láttam egy másikat is ahol keddi nap voltak együtt es szombaton volt ovuja és terhes lett. :) már le vagyok tiltva a diótörőkről a párom már nem tud nekik örülni túl sokan vannak pedig nekem sosem elég belőlük :) de a képet megnézném szívesen :) kb másfél oraja teszteltem megint negatívat martogatos ovuteszttel is. Meg sem lepődtem :)S.K.
2023. nov. 5. 17:29
 2999/4871 anonim ***** válasza:

Nem tudom jól küldöm-e a képet, de hátha :D

[link]

2023. nov. 5. 17:40
 3000/4871 anonim ***** válasza:

Hát csak fura hogy semmit sem mutat egyik teszt sem..

Most azon gondolkodom, hogy lehet kéne egy vérvétel? Nem voltam még ilyen szituban, azt sem tudom mi legyen :D

Lehet, hogy már megvolt az ovud? :O

D2

2023. nov. 5. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!