Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
SK milyen LH tesztet használsz ?
D2
Olvastam már ilyesmit én is amúgy, igen igen
Anyum második hónapban tudta meg, hogy terhes velem, addig meg is jött neki végig
Most pár napja azt álmodta, hogy terhes vagyok :D bár szerintem már álmodott ilyet …
Én meg azelőtt egy pár nappal álmodtam .. de inkább érzés volt az álmon belül, hogy tudtam, hogy ott van a babszem és éreztem ahogy “együtt” vagyunk ketten 🥺 nem tudom megfogalmazni ..
valszeg csalókák nálunk az álmok hahha
Folyosom vizes jellegű, nem sok de van valamennyi .. alapjáraton a a fehér krémes típusba tartozom
De hát ez sem jelent semmit 😹
Szóval megjöhetne, hogy kezdődjön a következő hónap 😊
Még nem próbáltam azt a tesztet, én Facellet használok, mondjuk érzem is elég durván a peteerest ugye.. de azért biztos ami biztos csekkolom tesztekkel is :)
Nekem viszonylag későn van pé-m 17-18nap körül
D2
Neked mikor szokott megjönni így, hogy kései ovus vagy Te is? Szoktad is érezni az ovut?
Őszintén nem igazán van most mensis fájdalom sem, cicim minimálisan érzem, maskor ovutól mensiig leszakadnak kb :D
28.ciklusnapon volt olyan mintha fixen megjönne, de nem jött ugye… másnap délután görcsölgettem hébe hóba és kb ennyi egyelőre
D2
Testhőt nem mérek amúgy, pedig jól jönne :D
D2
29-31 nap körüliek a ciklusaim :) a derekam szakadt le két napig bár Nemtudom emiatt lehet-e, két napja áttetsző tojásfehérje a folyásom,a hőm változatlan a teszt a mai is negatív, úgyhogy már magam sem tudom mit miért mikor kell érezni :) este csinálok legközelebb talán történik valami már :) talán hogyha eddig nincs semmi tuneted reméljük hogy nem is fog meg jönni :) lehet egy két nap múlva ha nem jön meg
Akkor már tesztelhetsz pozitívat is :) drukkolok neked :) S.K.
Akkor hasonlóan vagyunk nagyjából :)
Az a folyás biztatóan hangzik amúgy, ha tudtok legyetek együtt már most is szerintem
Ha jársz esetleg drogériában Facelle tesztet megnézhetnéd 5dbos kiszerelésben kapható, én kedvelem mert elég egyértelmű minden amit mutat :) szépen szokott sötétedni rajta a második vonalka
Hát ha most ez így összejönne eskü besírnék .. főleg pé előtti 4.napon történő együttlétből :D ahhoz spártai spermák kellenek szerintem 🙈🤪
Köszi, nagyon kedves Tőled !
Sajnos ennyire nem bízom a saját szerencsémben 🥺pedig nagyon klassz lenne ha tényleg sikerülne “végre” 🤞🏼🙏🏼
Olvastam itt, hogy volt akinek kb pont ilyen együttlétből sikerült összehozni a babót, de ahhoz valószínűleg nagyon ideálisnak kell lennie mindennek .. a napokban kiderül a sorsom :)
A hómező tesztjeim pedig nem túl biztatóak továbbra sem 🥲😅
D2
Egyelőre változatlan a helyzet !
Nekem pl szinte minden második hónapban 2 napig elég erős pozitív az LH tesztem, aztán következő hónapban 1napig :D aztán rá következő hónapban megint 2 napig .. nem túl értelmesen fogalmazom ahogy látom :D Bocsi..
Szerintem akkor tudod lekésni a pozi tesztet ha mondjuk 24órán keresztül nem tesztelsz
De lehet a többiek tudnak majd okosat mondani, A is szokott tesztelni, képben is van sok mindennel !
Reggel jól tettétek, hogy volt egy kis huncutkodás 🙈🤓 fürgébbek olyankor a srácok ha jól tudom
D2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!