Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2951/4871 anonim ***** válasza:

M nagyon örülök neked 🙏 Mondtam én hogy nem lesz baj, nagyon szeretik ijesztgetni a kismamákat ilyenekkel, de szerintem mostmár megnyugodhatsz teljesen. Minden rendben lesz a picikéddel ☺️

Minden elismerésem, hogy így bírtad idegekkel!

G, neked pedig gratulálok, 3 év után már igazán megérdemeltétek 🥰

A, te pedig ne add fel teljesen, én nagyon érzem hogy neked is sikerülni fog, nem véletlen sikerült már egyszer. Hiányoznál nagyon innen szerintem mindenki nevében mondhatom.

Dodo

2023. okt. 27. 00:43
 2952/4871 A kérdező kommentje:

M nyugodj meg mostmár minden rendben lesz!

Tudom hogy nehéz de egy valamit figyelj meg; te ott belül azt érzed-e hogy egészséges. Furán hangzik de ha nagyon ösztönös anyuka vagy érzetnéd ha baj lenne .

Csendesítsd le kicsit magad és figyeld meg ❤️ Biztos vagyok benne hogy egészséges :)))

G gratulálok a 10. Csopi babához!!:)))

Kellemes terhességet és kitartást! ❤️

A soha nem adja fel nem az a típus csak most gyógyulási időre van szüksége ❤️❤️

2023. okt. 27. 10:46
 2953/4871 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen csajok!❤️

Igazából ebben a hónapban letettem róla, hogy összejön, mert én tudom mindig mikor van ovu, fáj,feszít a petefészkem olyankor. Szóval este repedt, és majd csak másnap reggel volt összebújás.

Sok helyen olvastam, hogy elöregedik hamar a petesejt, az egyik helyen 6 órát írtak, más helyen 12 órát, utána elvileg nehezebben termékenyíthető meg. Nálunk 13 óra telt el 😅. Na mondom sebaj, akkor majd a következő hónap vagy marad a karácsonyi szezon 🤣.

(G)

2023. okt. 27. 11:00
 2954/4871 anonim ***** válasza:

Köszönöm lányok! Én eddig sem akartam elhinni, hogy tényleg baj van... ennyi megpróbáltatás után már csak jó dolog jöhetett ❤️

G! Ezek a petesejtek néha tudnak nagyon vicces dolgokat csinálni... Nekem konkrétan a ciklusom utolsó hetében volt érésem és abból lett a mi kis csodababánk. Soha nem gondoltam volna, hogy akkor lesz egy épkézláb petesejtem 😅

Mivel LH teszteztem már 2 éve, így tudom, hogy nekem mindig a ciklusom 15-17. napján volt peteérésem (általában 32 naposak voltak a ciklusaim), és erre tessék ...

Nem is nagyon szeretnek a dokik, mert nem tudják mihez számolni pontosan a terhességi időt, csak mindig az UH méretekhez, és mint kiderült, ez nagyon változó tud lenni 🤦🏼‍♀️

Szóval mindenkinek fel a fejjel, azt már megtanultuk, hogy bárhol, bármikor, bármi megeshet 😀

M

2023. okt. 27. 11:54
 2955/4871 anonim ***** válasza:
Nekem eddig a görbém is szebben kezdődik, nem olyan cikk cakkos mint a múlt havi. 😂 elvileg valamikor jövőhéten lesz ovum, nem rendeltem végül digitális tesztet mert a héten meg a jovohéten egyikünk sincs szinte itthon nem lenne aki átvegye, a munkahelyemre pedig nem szívesen rendelek, nem szeretném ha rajtam nyammognának…🙄 így vettem kazettás csepegtetőset ismét :) illetve a tanácsotokra szereztem cinket szelént es omega 3at 😊 remélem többünknek sikert hoz a november 😊 S.K.
2023. okt. 27. 11:54
 2956/4871 A kérdező kommentje:

M persze, nyílván most hogy kiderült a vizsgálatok eredménye én is könnyebben tanácsolom hogy nyugi :DD

Szerintem én sem tudnék megnyugodni teljesen, de legalább már az kiderült hogy amit az orvos feltételezett az nem valid.

Hajrá S K ez most a te hónapod lesz! :333

Hát köszönjük G, adsz egy kis hitet ide :3 :)) Hogy érzed magad egyébként?

2023. okt. 27. 17:38
 2957/4871 anonim ***** válasza:

Dodó! Köszi, aranyos vagy. Most nagyon lent vagyok, de leszek még fent is. Vagy még lejjebb 🤣

Kérdező! Azért ne essünk túlzásokba! Klimax után feladom. Mondjuk szerintem akkor fel is kötöm magam. Nálam nem opció, hogy ne legyen gyerekem!

A.

2023. okt. 28. 14:48
 2958/4871 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ismét az ovunál vagyok.

Tojásfehérje nyál tegnap késő este és még ma reggel is. A derekam majd leszakad egy két napja :) bár az LH teszt még tegnap este negatív volt. Veletek mi újság? A hogy érzed magad? S.K.

2023. nov. 4. 07:56
 2959/4871 anonim ***** válasza:
Jaj, azt akartam írni igazából hogy nem igazán volt eros egyik nap se az LH teszt :) S.K.
2023. nov. 4. 07:58
 2960/4871 anonim ***** válasza:

Nekem 3.napja “késik”

Ma vagyok a 31.ciklusnapon

Az összes létező teszt negatív természetesen :D .. csak a szoki..

Pedig ma reggel előttem a clearbluemat is haha ..kár volt érte :D

Júliusban volt egy ilyen, hogy 32.napon jött meg, gondolom most is hasonló lesz a szituáció :)

Költözködtünk, tettünk vettünk szóval lehet ez is bezavart, hogy káosz volt/van .. ovu előtt 4nappal voltunk talán együtt, vagy valahogy így.. szóval ez megint csak nem túl biztató ugye 😬

4nappal ezelőtt azt hittem megjön mert úgy keltem fel, hogy fájt a hasam mensisen.. azóta nem igazán történik semmi :D

Most várom, hogy megjöjjön és érjen az érnivaló 🥰

D2

2023. nov. 4. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!