Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2941/4871 anonim ***** válasza:

Mert buktam a donorom, ezzel a "spontán" rész lezárult. Valamint egyelőre eltűnt a dokim is, úgyhogy jelenleg a műtét is kérdéses,ami meg a lombik feltétele.

Ennél jobban nem szeretnék most belemenni. Biztos van valami oka, hogy így alakult. Majd feldolgozom. Vagy lesz valami. Nem tudom🤷🏼‍♀️

A.

2023. okt. 25. 21:15
 2942/4871 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekünk ma lesz a nagy nap, ma este megyünk az újabb genetikai UH-ra, ahol remélhetőleg mostmár mindenre pont kerül. Szörnyű volt ez a 1,5 hét, idegileg teljesen kikészültünk.

Ooo és újabb fun fact...

Kedden mennem kellett a belgyógyászatra EKG-ra, meg igazolásért, hogy az IR miatt nem kell majd mennem 24. héten (már ha addig eljutunk) terheléses vércukorra, mivel folyamatosan mérem a cukrot, tartom a diétát, legalábbis hittem én.... 🤦🏼‍♀️

Közölte a belgyógyász, hogy nekem egyébként rohadtul nem IR-em van, hanem 2es típusú cukorbetegségem. Meg amint lehet hagyjam abba a Merckformint, mert a teherbeesést segítí, arra nagyon jó, de tanulmányok folynak róla, hogy azoknál akik szedték egész terhességük alatt, később a gyerekeknél korai cukorbetegséget, elhízást, kisfejűséget diagnosztizáltak...

2 hetente járhatok vissza a belgyógyászatra is + szigorú diéta, napi 4x cukormérés 👍

Most őszintén lányok.... szerintetek mi jöhet mééég???😭

Épp mondtam anyukámnak, ha az urológiára kellene mennem, ott is kiderülne hogy gond van a prosztatámmal, vagy hererákos vagyok 🤷🏼‍♀️

Mind ezek fényében, mostmár igazán kijárna valami jó hír is, úgyhogy bizakodom az estével kapcsolatban.

M

2023. okt. 26. 08:52
 2943/4871 anonim ***** válasza:

M! Vegig szedtem a mercket, a gyerekem tokeletes cukorral szuletett, 38-as buksival, koszoni jol van.

Napi 6x mertem cukrot mert GDM-em volt. Hajrá túl kell élni!

Drukkolok a genetikához!

L

2023. okt. 26. 08:59
 2944/4871 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Hazaértünk a dokitól. Mindent rendben talált. Se VSD, se hyperechogenikus belek és kóros rövidebb csontok sincsenek. Az 1 hét lemaradás megvan, de azt mondta hogy nem vészes, teljesen arányos, szerinte minden rendben van, nem kell aggódni, de nyilván még a magzatvíz vizsgálat eredményét meg kell várni...

Tudom, hogy jó híreket kaptunk, de valahogy nem érzem azt a nagy megkönnyebbülést... Épp mondtam a férjemnek, hogy majd akkor leszek nyugodt, vagy legalábbis nyugodtabb, ha majd kirepül itthonról 😅

M

2023. okt. 26. 19:53
 2945/4871 anonim ***** válasza:

M!🤦🏽‍♀️Riogatják itt az ember lányát fölöslegesen!

Az a lényeg, hogy minden ok.,és ez már így is marad😁

Legközelebb már csak azon aggódj, eleget evett-e, miért nem alszik...🤣

A.

2023. okt. 26. 20:32
 2946/4871 anonim ***** válasza:

Ooo meg még 56millió dolog miatt... 😅 De remélem azok kutya f***ák lesznek ehhez képest...(-biztos, hogy nem... 🤦🏼‍♀️de az már akkor is más lesz-)

M

2023. okt. 26. 20:54
 2947/4871 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lesz 56 millió 😁A kutya f@szában azért ne nagyon reménykedj. Akkor az lesz fontos. És visszasírod, milyen jó volt, amikor terhesen még csak a doki beszélt félre 🤣

A.

2023. okt. 26. 20:57
 2948/4871 anonim ***** válasza:

Sziasztok! G vagyok!

A 421-est én írtam. Gondoltam ne hagyjam lezáratlanul az eseményeket. Közel 3 éve várjuk, hogy összejöjjön a baba. El sem hiszem, hogy végre sikerült nekem is! Szurkolok mindenkinek, hogy mihamarabb teljesüljön a vágya!❤️😘

[link]

2023. okt. 26. 21:23
 2949/4871 anonim ***** válasza:

G! Jaj, nagyon drukkolok neked!🤞Gratulálni csak babonából nem merek még, de tiszta szívemből kívánom, hogy minden rendben legyen és megszülessen végre a vágyott baba!(Ugyanitt recept kerestetik🤣)

3 év! Te jó Isten! Fel se tudom fogni. Én még "csak" egy évnél tartok és úgy érzem, mintha egy örökkévalóság lenne.

A.

2023. okt. 26. 21:36
 2950/4871 anonim ***** válasza:
G! Gratulálok és jó egészséget kívánok! :) S.K.
2023. okt. 26. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!