8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
115 vok😃,
Nyelv alatt merem én is, pár percig csipogàs után is ott kell hagyni hogy felmeledgedjen a testhődre. Hüvelyit probàltam, 2-3 tizeddel nekem ott magasabb, ami nem gond, de probléma minden alkalommal fullra lefertőtleniteni.
Igen, emiatt picit tartozkodom tole en is🥲😅
R.
Sziasztok!🥹
Ketsegbeestem🥺 4 napja merem a homet, ugye covid bezavart a ciklusomba… csatolom a “hogorbemet” , ma reggel 36.75ot mertem, az elso ket napi eredmenyt nem mondom biztosra, mert elegge amator vagyok, lehet nem volt eleg hosszu a meres. Szoval tegnap ota szur a petefeszkem minimalisan, ma joval erosebben, a melleim furan erzekenyek es megjelent a tojasfeherjes nyak eleg durvan a mai napon. Lh teszt pedig pozitiv. Nem ertem… ilyen magas reggeli hovel ez lehetseg?🙄
Plusz egy eszkozt adtam a kezembe ami miatt idegeskedhetek (homero) 😂 koszonom a segitseget!☺️
R.
115.vagyok
R, ne ijedj meg , valóban kell legalább egy ciklust mérni,hogy bármi következtetés levonható legyen. A hőmérőn próbálj meg nem idegeskedni, semmi rosszat nem jelent, ha most magasabb a hőd. Ha ovu környékén vagy(nem tudom hol tartasz, bocsánat elfelejtettem), akkor pláne jó, mert szerintem tegnap,azaz 27.en volt az neked,mert a hő utólag ugrik meg. Ovu teszt is lehet pozitív ilyenkor is még. Az ovuteszt meg a hőmérő adja együtt a behatàrolhato ovu környékét. +/-1 nap. Azért emelkedik a hőd, mert a kiszabadult pete után maradt sargatest Progeszteront termel,ami emeli a testhőt. Nem kell hogy egyszerre ugorjon sok tizedet. Lassan kuszhat fel az is jó. Ha valóban volt most ovud, holnap reggel elképzelhető hogy még picivel magasabb lehet. Én már kiismertem a hőgörbèimet, kb mi mikorra várható, de aznap nem voltunk együtt,amikorra pozitív lett a teszt és tökéletes nyàk is volt. És utána sem. Csak amikor alacsony volt a hőm,de ovu tesztem még nem volt erős. Így sikerült a baba. Szóval azt akartam ebből kihozni, hogy normális amit tapasztalsz 🙂
Koszonom szepen a kifejtest!❤️☺️
A homerore akkor nem alapozok meg, majd a kovetkezo ciklusban ha latom teljes egeszeben probalom majd osszehozni az adatokat 😁
Tegnap erkezett meg a clearblue digitalis mosolygos tesztem, ezt leiras alapjan reggel is lehet hasznalni, es ma reggel mosolygos volt. Ma vagyok a ciklusom 39.napjan, eddig is 32-40 kozott voltak, viszont az inofolic szedese utan nem volt semmi arra utalo jelem amikor kellett volna a 20.nap korul, hogy ovulalnek. Erre a ciklusom 22.napjan rajott a covid es a pecseteloverzes…. Es kb most kellene megjonnie, de lehet ezek egyuttese eltolta most… meglatjuk☺️koszonom a segitseget🥰
R.
Aztán,hűha, ez érdekes együttàllàs, kíváncsian figyelem mi lesz a folytatás,ha megosztom itt velünk.
115.
Sziasztok lanyok!
Hogy vagytok?☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!