Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO, tart még valaki itt?...

8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.

Nekem legalább is nagyon.

Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.

2022. máj. 29. 20:54
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/484 A kérdező kommentje:

Kedves R! Nagyon köszönöm a biztatást! Ez a léleknek jól esik, az enyémnek tuti!

De úgy határoztam, ha nem jön most össze, decemberben a mensi naptáram se nyitom meg, se semmi. Szeretnék elmenni barátokkal összeülni, iszogatni, jól érezni magam. És nem görcsölni mikor szabad innom 2 pohárral akár, mert épp mi van a hónapban.

Nyilván amikor csináljuk a folyamatot előírtan, figyelek. De sok… szeretném akkor az utolsó hónapot ellazítani.

Eddig 2 évben mindig ilyenkor voltam terhes (sajnos nem maradt) és minden ünnep görcs volt.

Nem bánom ha így lenne és sikerülne! De ha mégse akkor elengedem idén már.

Kitartást neked is! Nagyon rossz hogy a barátnőd így állz hozzá sztem. :(

2022. dec. 1. 20:11
 272/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!R, Kèrdező, olvastam kivel mi a helyzet. Nagyon veletek vagyok. Minden hónapban izgulok értetek.

Nagyon erős csajok vagytok, amiért így kitartotok amellett ami a vàgyatok.

Az, amin lelkileg át kellett mennetek idáig, erről szinte fogalmam sincsen mennyire rossz lehetett, és mégis itt vagytok és terveztek ❤️❤️❤️. Nagyon jó ötletnek tartom az év végi lazítást. Kell is erőt gyűjteni. Aztán meg lehet ez jól is sül el. Furcsa, sokan vannak akik azt hiszik ez a baba dolog verseny, ismerős körben is előfordult. Nem is tudok mit mondani rá 😒.

Én most ca. 10. Hétben vagyok. Clexan injekció minden nap, vercukor mérés napi 3x mert a terhelésen elbuktam, magas lett az eredmény, es a TSH-m is megugrott. Igy további gyógyszerek és szigorú idore evős ch számolós diéta vár rám még hosszú hónapokig, és/vagy inzulin. És ez még csak az eleje a terhességemnek. Mi lehet itt később.. 🤦🤦. Tudom, ezek elenyésző dolognak tűnnek,de beárnyékolja a napjaimat kissé.

2022. dec. 1. 21:20
 273/484 A kérdező kommentje:

115:)

Szorítok érted! Minden rendben lesz, betartod amit kell és hamar a kezedben tarthatod a kicsikéd ❤️

Amugy, szerintetek én vagyok hülye hogy azon rágódok, hogy jajj ihatok-e, koccinthatok-e? Gyermeket szeretnénk én pedig ezen stresszelek hogy gondot okozok-e ezzel? Fiatal vagyok, és nyilván barátokkal szoktunk “lazulni”.

Szóval Ti is ha elengednétek megengednétek ilyeneket magatoknak?

2022. dec. 1. 22:11
 274/484 anonim ***** válasza:

115. Minden rendben lesz❤️ baratnomnel is hasonlo a problema, de minden rendben van vele. Betartasz mindent, nem lehet baj🥰szoritok! Stresszes lehet, de mindent megteszel, hogy az ertekek rendben legyenek☺️

Kerdezo! Amikor elso honapban osszejott nekunk, nem figyeltem semmire🥲 aztan gorcsosen elkezdtem mindenre is, es azota sem. Most oktoberben volt, hogy ittam par poharkaval, szombaton pedig ceges bulira megyek, ahol azert jopar le fog csuszni😂 nem akarok most a babateman porogni… szoval en azt mondanam, hogy ebben a honapban legy egy picit elengedobb magaddal szemben, szukseged van ra☺️ karacsonykor es szilveszterkor is erezd jol magad, en tuti akkor sem vetem meg az alkoholt😂 ez most kijar Neked es nekem is!😘 🙏🏼

2023 a mi evunk lesz✨🍾

R.

2022. dec. 2. 06:21
 275/484 anonim ***** válasza:
Ne legyen lelkifurdalás a party miatt, nyugodtan lehet kicsit spicces az ember, ez nem fog befolyásolni semmit. Tényleg erezzètek jól magatokat. Én is iszogattam baba előtt, ha úgy volt 😆
2022. dec. 2. 13:22
 276/484 anonim ***** válasza:
Sziasztok.#115 vagyok. Elhalt a babám..
2022. dec. 5. 01:54
 277/484 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom kedves 115. :(
2022. dec. 5. 08:44
 278/484 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom!😞
2022. dec. 6. 06:10
 279/484 A kérdező kommentje:

115! Nee, nagyon sajnálom!ha szeretnél beszélni róla itt vagyunk! Ha nem azt is megértem, sajnos átéltem! :( nagyon nagyon veled érzek :( nagyon sok lelki erőt! És most tudom a vilàg sem létezik, annyira rossz, de próbálj kapaszkodni a jövőben!

(Nekem ez tud néha segíteni)

2022. dec. 6. 07:53
 280/484 anonim ***** válasza:

Holnap műtenek. Nagyon félek amúgy. Igen a lelki nyomor ami most rám telepedett..az a pokol..

115.

2022. dec. 6. 19:05
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!