Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO, tart még valaki itt?...

8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.

Nekem legalább is nagyon.

Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.

2022. máj. 29. 20:54
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/484 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Inszem utáni nap :)

1.dpo. Probálom nem túlizgulni. Nem akarom inkább!

2022. nov. 3. 21:47
 262/484 anonim ***** válasza:

Huha drukkolok :)

B vagyok

Vàrom hogy megjöjjön a menzeszem,mikortòl kell számolni operàlastòl vagy amikor elkezdtem vérezni? (méhenkívülinél)

Mert op utàn nemvereztem màr

2022. nov. 3. 22:01
 263/484 anonim ***** válasza:

Drukkolok Kèrdező!

B, sajnos nem tudom a jó választ.

Nálam egyenlőre ok minden, dokihoz majd jövő héten megyek csak, meglátjuk ott mi lesz, mit lát,mit mond... Most lehetek ca. 6. hetes <3.

115.

2022. nov. 3. 22:17
 264/484 anonim ***** válasza:

Drukkolok en is! 🤞🏻😊

Sajnos en sem tudom pontosan B. 🥺 orvos nem mondott semmit?

De jo 115😍! Jo vegre valami pozitivat is hallani☺️

En egyelore megvagyok, mai nap az 5.dpom, ciklusom 45.napja😅😂… de orulok, hogy legalabb volt ovum igy covid utan☺️

A hogorbembol kivettem egy napot, mert aznap mikor megugrott, kb 3,5 ora eltolodassal tudtam hot merni.

[link]

R.

2022. nov. 4. 06:27
 265/484 anonim ***** válasza:

Ja, es beirtam ovu kornyekere az egyuttleteket, nem tudom jokor voltunk e egyutt vagy sem🥲😅bar covid miatt lehet kar is ilyeneken gondolkodni, elotte 1 hettel jottunk ki belole.

[link]

R.

2022. nov. 4. 08:09
 266/484 anonim ***** válasza:

Eddig tök jó görbe R! 🙂 Ezen meg az együttléten már nem múlik a dolog. Ha mégsem úgy alakul, legközelebb aznap amikor leesik a hőd,akkor próbáld meg elkapni a pàrod, én úgy tudom aznap szabadul ki a pete és másnapra megy fel a hő, mert már Progeszteron termelődik 🙂. Na de ezt csak én így tudom, nem Szent Írás. De ebből így is simán lehet babi.

115

2022. nov. 4. 22:26
 267/484 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok? Milyen a hónapotok?

2022. nov. 23. 21:34
 268/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma vagyok a ciklusom 19. napján, kb 3-5 nap van még ovuig elvileg... Előző ciklusom szörnyű volt, de szerencsére covid után "csak" 51 napos volt a ciklusom. Egy picit elengedtem most a dolgokat, bevallom depis is vagyok picit :D... nincs kedvem semmihez, a babatémához sem nagyon... de próbálom ebben a ciklusban picit összeszedni magam és nem agyalni semmin. Sajnos férjem utazik el pont 2 hétre, szóval ezt az időt próbálom magamra fordítani. De úgy néz ki a december sem lesz ami hónapunk :).

Ja és ami nagyon fura, hogy 5 napja 36,55 és 36,72 között ingázik a hőm... amit nem értek. :D

Veled miújság 115? :)

Többiek?

R.

2022. nov. 29. 08:06
 269/484 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Rossz lelkileg. 3. Inszem és nem érzem hogy sikerült volna. 4-5.dpo.

El vagyok keseredve hogy nekem ez nem megy..

másnak veteles után 3 hónapon belül sikerül.. mi a 9.hónapnàl tartunk és nem.. miert? Mi a baj ? Mit tettünk? Miert?

Szörnyen érzem magam…

2022. nov. 29. 22:33
 270/484 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen átérzem, nyilván más az eddigi utunk, de én is teljes letörtem:(

Kitartást kívánok!♡ Ne könyveld még el ezt a hónapot, ki tudja mit hoz! Magamból kiindulva, a negatív hozzáállás csak rátesz egy lapáttal sajnos.

Egyik barátnőm miután megtudta júniusban, hogy próbálkozunk csak azért ráálltak a témára (hangot is adott neki, hogy amiatt mert nem akar lemaradni...), pedig 2-3 év múlva szerettek volna. A 3. hónapban összejött nekik :)

Azóta pedig kb az összeomlás szélén is álltam már... most próbálom magam összekaparni. Eltelt fél év lassan a vetélés óta, és 1 normális ciklusom volt ezalatt. most vagyok a 2. normálisnak mondható ciklusban, de pont egyedül vagyok itthon 2 hétig. Szóval összejönnek a dolgok.

Próbálj meg te is picit magatokra koncentrálni,tudom nagyon lehúz lelkileg ez az egész, de kimászol belőle ♡ Ne mindig ezen kattogj, mert bele lehet őrülni.

Ölelést küldök ♡

R.

2022. dec. 1. 10:42
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!