Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO, tart még valaki itt?...

8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.

Nekem legalább is nagyon.

Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.

2022. máj. 29. 20:54
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/484 A kérdező kommentje:

Engem mikor műtöttek, akkor arra gondoltam hogy szeretnék azonnal túl lenni rajta. Nem lesz könnyebb, ez biztos, de egy kő esik le rólad. Bocsi hogy így fogalmaztam, de én azt éreztem ezzel hogy túl akarok lenni, és had legyek a testemben akkor már nyugodt és gyászoljak.

Minden rendben lesz, erőt! Sok erőt! Sajnálom:(

2022. dec. 6. 23:30
 282/484 anonim ***** válasza:

Köszönöm az együttérzést. Én is ezt érzem. Varom a műtétet.A laminària felhelyezèse fájt, de nem extrém fájdalmas.

Ti hogy vagytok?

2022. dec. 7. 10:50
 283/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kedves 115, hogy vagy? Hogy viselted a mutetet?❤️

En megvagyok koszonom, 26 napos volt ebben a honapban a ciklusom, covid gondolom picit bezavart, de jol esett vegre 30 napon belul letudni egyet. Nincs kedvem stresszelni az ovu miatt az unnepek alatt, szoval most csak sodrodom.

Gyors felepulest es sok erot kivanok!❤️

R.

2022. dec. 9. 06:08
 284/484 anonim ***** válasza:
Sziasztok 9es vagyom én ma vagyok 5-6dpo azóta se sikerült a baba ez a 4 clostilbegyt hónapom hétfő megyek progeszteron vérvételre azon is gondolkozom kéne egy hcg is hátha
2022. dec. 16. 14:03
 285/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mindenkepp csinaltass azt is, nem veszitesz vele semmit☺️ remelem mihamarabb osszejon!🤞🏻

En ezt az evet elengedtem… alapbol 33-38 napos ciklusaim vannak, oktoberi covid utan pedig kimaradt egy honap, majd az elozo ciklusom 26 napos volt… ebben a ciklusban pedig mar a 7.nap kezdtem erezni petefeszek szurkalast, illetve a nyakom is arra utalt, hogy talan lassan ovulalok… viszont ez megszunt tegnap elott. Ferjem uzleti uton volt, es tegnap ert haza, szoval ez a honap eluszott gondolom🥲😄 bar a hogorbemen egyelore nem tudok kiigazodni. Csatolom! Illetve az ovu tesztem is csutortok estefele volt a legmagasabb.

[link]

115 es B!

Hogy vagytok?❤️

R.

2022. dec. 17. 08:52
 286/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Kedves R:)

Neadd fel nekem is a covid után kelett 6hónap mire újra összejött,sajnos ez volt a legutolsó a méhenkìvüli amit müteni kelett oktoberban

Azutan a menzi csak rá 5hétre jött meg majd idö elött most decemberben azaz 2nappal korábban szóval visszaállt a ciklusom

De most menzi elött volt halvány pozitív tesztem vagy csak a tesztek voltak hibásak vagy kémiai volt

Mindegy no a lényeg hogy végre újra próbálkozunk

Kivel miújság azóta?

B.

2022. dec. 17. 10:36
 287/484 anonim ***** válasza:
A műtét nem volt veszes fizikailag. Lelkem az romokban. Most ünnepek alatt en is elhessegetem a dolgot ,. Csak pihi és társaság. Aztán januárban meglátjuk hogy dönt a testem, hajlandó e normális ciklust produkàlni. Ha igen, akkor még egyszer beleugrunk a próbálkozásba. Addig pajzsmirigy kivizsgálás, IR diéta....mert ezek rosszak lettek az első trimeszteri leleten, igaz akkor már valószínűleg nem élt a Baba. Trombocita számom az egekben, igy hematologia is kell. Hat lanyok, talán 2023 lesz a mi évünk!!!!
2022. dec. 18. 13:31
 288/484 anonim ***** válasza:
Nyomi 115 voltam 😃
2022. dec. 18. 13:31
 289/484 anonim ***** válasza:

Így van pozitívam kell hozzáàllni:)

2023lesz a mi évünk❤️

B.

2022. dec. 18. 14:20
 290/484 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy az lesz! ❤️

Sajnálom 115, mihamarabbi felépülést kívánok! Bár lelkileg nem hiszem, hogy valaha is lehet túllépni egy ilyen megpróbáltatáson.

Most pedig itt az ideje az év utolsó 2 hetében picit ellazulnunk és élveznünk a pihenést és az ünnepeket... 😊utáltam a 2022-t, jöhet a 2023! 🤞🤗

R.

2022. dec. 19. 12:54
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!