8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
Szorítok:)
Mindig szokott lenni mellfeszülés?
Nekem eddig 2 missed ab terhesség volt, de hülye voltam, soha nem írtam fel mikor jelentkezett tünetként.
Most szinte semmi! Pedig progit szedek:/
Èn is szorítok neked :)
Nemszokott lenni épp ez fura
Nekem az ovu dàtuma nembiztos*
És 2korai vetélés,és 2méhenkívüli az utolso 1évben ezért màr nagyon örülnék ha végre sikerülne
Még nincs babánk,elsö lenne
Pàrom 42,én 32vagyok
És tik?
3-as :)
Nagyon sajnálom. Szörnyű. A petevezetékeid sikerült megnenteni? Hogy lehetett 2 méhen kívüli? Nagyon durva :(
Mi 2 éve próbálkozunk, 1 missed ab szívhang nélkül,10 hónap sikertelneség után, átjárhatósági után fogant a baba, pedig átjárható voltam.. de ő sajnos genetikai betegséggel szenvedett, így meg kellett szakítani a terhességet.
Most azóta már volt 2 mensi, és várjuk a csodát.
Amugy a méhen kívüli irtó félelmem :(
O. !
Akkor neked mèg több idő van az izgulásból.. ez a legrosszabb időszak komolyan :/
DPO 11.nap. ☺
Június 2.ára nem várom!
Tavaly 1 korai spontán vetélés és egy méhen kívüli. Egyiknél sem kellett műteni.
Kicsit pihentünk. Idén kezdtünk neki újra. ☺
7-es :)
Megkérdezhetem hogy a méhen kívülinél hogy-hogy nem kellett műteni? Létezik ilyen is? Én csak rosszabbakat olvastam róla:/
9-es :)
Én látom rajta a 2. Csíkot. De sajnos én a prediben már nem hiszek:( előző hónapban ugyanilyen volt, napokig, más teszt teljes hómező, és időben meg is jött. Szóval ha teheted tesztelj facelle-el.
Mikorra nem várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!