8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
Sziasztok!
Ma vagyok 10 Dpo-n, eddig nekem is negatív 😞 én is kezdem feladni, mert az előző terhességnél Dpo 9. napján már látszott 2 csík.
A hőm még fent van, csak emiatt van apró reményem
Sziasztok
Ki hol tart? Én dpo 5.napon vagyok csak felfele megy a hőm.meg sose volt ilyen hőm bár nem gondolnám ,hogy sikeres lenne a honap.
O
Sziasztok
B vagyok
Elvileg a 9.ik dpo-n vagyok,de az ovu nembiztos,söt nemhiszem hogy volt mivel pont beteg voltam és antibiotikumot kellett szednem
ovu elötti napom tudtam csak tesztelni mivel nemvolt tesztem több itthon és nagyon halvàny lett...
Azért mindenkinek drukkolok
Kedves O,akor biztató szerintem :)
Kedves B
Csúszhatott is ovud.remeljük ,hogy az ilyen reménytelen hónapban pont sikerül.
Hiaba magasa hőm valahogy tényleg nem érzem ezt a hónapot. Sajnos feladtam már. Sok volt a veszteség mostnában.
szurkolok mindenkinek.
Sziasztok!
Szurkolok Nektek:)
Nekem pontosan 28. Napra megjött,ahogy a nagykönyvben le van írva 😶 mindig így járok.. de egy picit nyugtat hogy mindenen rendben van, mindig tű pontos.
Nekem új hónap, új esély.
Júliusban mi újra belevágunk a meddősegibe, tavaly is belevágtunk, és mikor mentünk volna, terhess lettem :)
Szerintetek van olyan hogy valaki ősszel vagy télen tud csak teherbeesni?
Köszi kedves O,és kedves kérdezö tetszik hogy pozitívan àllsz hozzà,pèldàt lehet töled venni :)
Jelentkezzen mindenki,én is írok esetleg
Lehet hétfön ellövök egy tesztet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!