8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
Sziasztok!
Örülök, hogy írtatok! Legalább nem vagyunk egyedül :)
B, szerintem még várj 1-2 napot, hátha! Ne írd le teljesen ezt a hónapot! :)
115, majd írj miújság szorítok!
Tegnap voltam a 12. Dpo-n, délután elkezdtem görcsölni, általában ekkor tudom, hogy legkésőbb másnap hajnalban megjön. A wc-papíron 2x rózsaszínes folyást tapasztaltam, majd ma már picit barnásabban és nagyon nagyon halványan 1x. Teljesen kibuktam, el is könyveltem, hogy megjön ma, de eddig még semmi. Szörnyű, mert már extrán vizsgálok és figyelek mindent…..
Pedig még az elején járunk a próbálkozásnak.
Ma vagyok a 13.napon, de csütörtökön fogok tesztelni ha addig nem jön meg, nem szeretnék csalódni megint :(
Sziasztok!
Sajnálom :( és tudom milyen! Ne add fel amig nem jon meg. Viszont en (nagyon sok honap, mostmar évek próbálkozása után) azt gondolom, sird ki magad, legyel duhos akar, es utana ujult erovel, uj honap - uj esely!
K***a nehez! De muszaj nem feladni. Ezt teszem en is, nap mint nap kitartok! Ti is tegyètek ezt. És higgyétek el, vilag legboldogabb embere lennek ha lehetnek valaki edesanyukaja! 2 kicsi edes angyalkam siratom, de kitartok es lesz egy foldreszállt angyal kistestvéruk! Szeretnek edesanya lenni! Es Ti is! Leszunk is.
En mar varom mikor mehetek az atjarhatosagira. Oriasi erot es bizalmat fektetek bele.
<3
Egy nagy ölelést küldök!
R.
Sziasztok,ellőttem megint egy tesztet és időben megjelent egy halvány második csík:-)
Mindenkinek drukkolok,kedves kérdező akor légy erős nagyon remélem
az átjárhatòsági után összejön a baba,gondolunk rád légy erős és nagyon szép amit írtal ❤️ mindenkinek sok erőt és ölelést küldök ❤️❤️❤️ B voltam
Úristen!!!! Gratulálok B! :))))
Boldog babavárást! Írj majd, hogy vagy! :)
Szedtél esetleg valamilyen vitamint vagy táplálékkiegészítőt?
R.
Köszönöm szépen :-) meglassuk hogy alakul nemmerem magam beleélni
Tavaly 4terhesség volt 2méhen kívüli 1kémiai és 1 korai vetéles
Januar òta nemsikerült teherbe esnem,szedtem infolicot egy hònapja kb és plussz folsavat hát meglássuk
Sajnálom, hogy ennyi kudarcot át kellett élned, de a lényeg az, hogy most sikerült! Szorítok nagyon :)
Az inofolicot néztem pont reggel, mert nekem sajnos elég rendszertelen a ciklusom. Jelenleg a GAL babaváró pluszt szedem, mellé pedig az organiqa hormonmix port, viszont a GAL-ban nincs elegendő mio-inozitol. Szóval lehet ez hozta meg neked is a sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!