Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO, tart még valaki itt?...

8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.

Nekem legalább is nagyon.

Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.

2022. máj. 29. 20:54
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/484 anonim ***** válasza:
(115.)Nagyon szorítok hogy sikeres legyen az inszem 🙂. Akár hogy is lesz, nagyon erős vagy,hogy kitartasz a célod mellett. Biztosan lesz babàd. Itt semmi változás egyenlőre, ovu előtt vagyok újra. Írd meg kérlek mi lett a honapoddal. Írok a 8.dpon újra 💪
2022. aug. 14. 21:28
 122/484 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Holnap leszek 8. Dpo, nem tesztelek mèg:)

Ovu tesztelsz?:)

2022. aug. 14. 21:54
 123/484 anonim ***** válasza:
(115) fogok ovu tesztelni, de szerintem már csak "hobbiból" mert van egy csomó itthon. Nagyon el tudja vinni a dolgokat a stresszelős oldal felé, azt vettem észre magamon. Szóval a hónapban az a taktika,hogy ovu tesztelek is , de előtte, utána ugyanúgy próbálkozunk hátha mégis máskor jó, mint ahogyan azt kikövetkeztetem esetleg.
2022. aug. 14. 22:19
 124/484 A kérdező kommentje:

Ezt jól teszitek. Mert lassan én is ott tartom, nem hiszek már ennek a pontban csak akkor szeretkezünk dologban :/

Pedig én tudom pontosan az ovum is, sokan màsok is,mégsem jó sehogyan :/

2022. aug. 15. 06:31
 125/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Új vagyok még itt! Miújság veletek? :)

Én 6. Dpo-n vagyok☺️

2022. szept. 12. 21:02
 126/484 anonim ***** válasza:
Szia, itt 115 ös és semmi baba sehol eddig nálam. Ovu körül lehetek újra nagyjából. Hányadik próbálkozós hónapotok?
2022. szept. 12. 21:11
 127/484 anonim ***** válasza:

Szia! Szorítok!😊

Május óta próbálkozunk, egyből sikeresen, viszont kémiai terhességgel végződött sajnos… következő hónapban ki is maradt, így ez az első teljes hónapom azóta… emiatt picit ideges is vagyok, de reménykedem!

Nektek hanyadik hónap? Tesztelsz (Lh)?

R.

2022. szept. 12. 21:31
 128/484 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nekem újabb hónap van. Holnap tesztelek, de teljesen biztos vagyok benne hogy negatív, hiszen barnázok ovu óta (progeszteron pótlás mellett is).

Kövi ciklusban újra átjárhatósàgira megyek, akkor bízok még a sikerben utána 🙃

2022. szept. 13. 08:45
 129/484 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező,

jó hallani felőled! Jajj a barna nem jó. Sajnos nálam is gyakori "vendeg" 🙄 Inszem volt ? Àtjàrhazosàgita hogyhogy újra kell menned ? Továbbra is drukkolok neked!

R!

Nem volt még kémiaim, de nagyon nagyon nehéz lehet minden veszìtès. Ne szedje kedved! Küldök egy ölelést! A mi Kérdezőnk is nagyon kitartó! Erőt lehet meríteni belőle!

Nekem ez kb a 6 hónap, lh teszteltem korábban, most csak immel-àmmal, nem is találkoztam pozitíval 🙂, de érdekes lesz a hónap, hőt azt mèrek , a fertilityfriend szerint máris a 3.dpon vagyok, pedig én csak most vártam volna az ovut. A hónapban a 10.napomon volt, végülis lehet igaz, jelei megvoltak, csak kissé gyorsnak tűnik a havi tempó 😃. Majd meglátjuk 2 hét múlva.

2022. szept. 13. 14:18
 130/484 anonim ***** válasza:
115 voltam 😉
2022. szept. 13. 14:18
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!