8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
Köszönöm:)
Holnap leszek 8. Dpo, nem tesztelek mèg:)
Ovu tesztelsz?:)
Ezt jól teszitek. Mert lassan én is ott tartom, nem hiszek már ennek a pontban csak akkor szeretkezünk dologban :/
Pedig én tudom pontosan az ovum is, sokan màsok is,mégsem jó sehogyan :/
Sziasztok! Új vagyok még itt! Miújság veletek? :)
Én 6. Dpo-n vagyok☺️
Szia! Szorítok!😊
Május óta próbálkozunk, egyből sikeresen, viszont kémiai terhességgel végződött sajnos… következő hónapban ki is maradt, így ez az első teljes hónapom azóta… emiatt picit ideges is vagyok, de reménykedem!
Nektek hanyadik hónap? Tesztelsz (Lh)?
R.
Sziasztok!
Nekem újabb hónap van. Holnap tesztelek, de teljesen biztos vagyok benne hogy negatív, hiszen barnázok ovu óta (progeszteron pótlás mellett is).
Kövi ciklusban újra átjárhatósàgira megyek, akkor bízok még a sikerben utána 🙃
Szia Kérdező,
jó hallani felőled! Jajj a barna nem jó. Sajnos nálam is gyakori "vendeg" 🙄 Inszem volt ? Àtjàrhazosàgita hogyhogy újra kell menned ? Továbbra is drukkolok neked!
R!
Nem volt még kémiaim, de nagyon nagyon nehéz lehet minden veszìtès. Ne szedje kedved! Küldök egy ölelést! A mi Kérdezőnk is nagyon kitartó! Erőt lehet meríteni belőle!
Nekem ez kb a 6 hónap, lh teszteltem korábban, most csak immel-àmmal, nem is találkoztam pozitíval 🙂, de érdekes lesz a hónap, hőt azt mèrek , a fertilityfriend szerint máris a 3.dpon vagyok, pedig én csak most vártam volna az ovut. A hónapban a 10.napomon volt, végülis lehet igaz, jelei megvoltak, csak kissé gyorsnak tűnik a havi tempó 😃. Majd meglátjuk 2 hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!