8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
115 :)
Nagyon koszonom a kedves szavaid:) jol esik! Mostmár több mint 2 éve “szenvedünk”… nemtudom meddig bírom, de kitartok még.
Inszem volt, nem sikerult. A barnázás furi.. ilyen eros barnazasom meg nem
Volt, progi szedes mellett egyaltalan nem, nemtudom mi tortent. Holnap surgossegibe ram nez egy orvos.
Atjarhatosagi… en akarom! Es az az okom, hogy tavaly az elso missed ab utan ugyanigy voltam mint most.. teltek a hónapok, baba nem sikerult, majd az atjarhatosagi honapjaban azonnal sikerult.. atjarhato voltam a doki szerint, viszont volt egy nagy fajdalmam egy pillanatra, es utana nagyobb verdarabok is jottek, es az en agymenésem szerint itt lehetett a baj. Valoszinuleg mutet utan valami picit akar csak osszetapadt. Orvos semmit nem szolt, csak hogy minden okes.
Na most ugynigy vagyok, februarban mutottek, megsem jon a baba:( igy inkabb elmegyek egy ujabb atjarhatosagira, hatha az a gond, hogy esetleh mutetek utan osszeragadok minimalisan is. :/
2 orvost kerdeztem, leraztak vele, hogy felesleges, pedig szerintem igenis tud segiteni.
Ha nem, akkor en elmondom hogy megprobaltam:)
Csak tudod osszefuggesbe hozom a barnazassal is.. mutetek utan kezdodtek ezek a barnazasok foleg.. es most furi, mert progi mellett is.
Mar nem tudom hova tenni a gondolataim.
Bocsi a hosszu sorokert, es az ékezet nélküli irasert, gyorsan lehadartam 😀
Neked milyen kivizsgalas volt eddig? Jo lh tesztel nezed?:) 10-essel? Az eleg erzekeny, nekem az mutatta. Testi jel ovukor?
Tarts ki a végsőkig amíg csak tudsz. Nagyon támogatom az ötletet, hátha valóban segít az àtjàrhazosàgi. Műtétek? Több is volt?
Hülye barnàzàs nekem örök mumus, mióta élek kb végig így jött meg hogy előtte 3-4 nap barna és aztán piros.
Holnap írd meg mi volt az orvosnál. Nagyon érdekel!
Pajzsmirigy vizsgálat lesz amit kérek, ha most sem sikerül. Más komolyabb vizsgálat nem volt még nálunk.
10 és LH tesztet szoktam használni, de a hónapban mire észbe kaptam ezek szerint már túl is voltam az innen, szóval vagy lekéstem és tényleg korábban volt, vagy nem tudom mi lesz még itt. Fura mert volt minden aminek lennie kellett : nyàk már a 7. Ciklus naptól a 10.ig, meg jobb oldali szurka , puffadás.. de korainak gondoltam,így nem lh teszteltem ,csak utólag a napokban. Persze negatív. Most meg nézek mint az üregi nyúl hogy mi is van.
115.
Sziasztok!
Kitartást Neked! Ne add fel!!! Küldöm én is az energiát! :)
Én ma a 12. Dpo-nál járok…kb. 1 hete elkezdett feszülni és fájdogálni a mellem oldalt, majd csütörtökön menzesz szerű görcsökre ébredtem, azzal a lendülettel el is múlt a mellfájdalom. Aztán estére a görcs ment és a mellfájdalom jött. Tegnap pedig ugyan ez volt. Tesztelni még nem merek, félek a csalódástól.
Veletek miújság? Hogy vagytok? :)
Szia 133-as :)
Tesztelj, én arra bíztatlak. Én legalábbis ilyenkor már tesztelnék. Legalább el tudod dönteni magadban hogy újult erő kell vagy óriási boldogság :)
Nekem tegnap megjött! Hála! 🙏 örülök most mert elég kusza volt a ciklus, és most új hónap új eséllyel indulok!
Kitartás nektek!
Köszönöm a bíztatást! ❤️
Direkt nem vettem még tesztet, holnap beiktatom akkor…🥹
Neked pedig sok sikert a következő hónapra! :) legalább elkezdődött egy újabb ciklus!
R.
Sziasztok! 8. Dpo újra, egyenlőre semmi,de már nem is hajtom annyira.
Kérdező, igazad van, ez is egy megkönnyebbülés,hogy megjött, tudom vannak most kilátásban újabb vizsgálatok, amit említettél,akkor tudod intézni mielőbb. Vagy ez nem ilyen egyszerű?
R, írd meg mi lett a teszttel!
Sziasztok
B vagyok az elejéről
12.dpo n vagyok teszteltem
a 9ik dpo n egy negatívat azòta nemmertem még de lehet holnap :)
Bár szinte biztos vagyok benne hogy most sem sikerült mert semmi jele ... (még mellfeszülés sem)
Eddig minden hònap más volt :D
Mindenkinek drukkolok
Szia. Igazából a 9. Dpo az igencsak korán volt. Nekem a 10.dpo-n mutatta mikor terhes voltam, és el tudtam aznap menni vérvételre is, akkor még csak 10,67 volt a hcg, épp hogy mutathatta a teszt. És ez emberenként változik. Én a 10-11.dpo-tól tanácsolom a tesztet:)
Nekem ugy lett előzőleg pozitív hogy reggel valami beütött hogy tesztelnem kell.. nemtudom mi. És ugy voltam vele, hogy 100% negatív. És neeeeem:)
Én már előre agyaltam, így már akkor bejelentkeztem átjárhatóságira mikor a ciklus felénél jártam, szóval nem kell várnom, ebben a ciklusban (jövőhéten) màr megyek is. Szóval ez a ciklus reményekkel teli lesz. Ugyanigy, àtjárhatóságis hónapban fogant tavaly a kislányunk 😞
Sziasztok
nos reggel tettem el mintát és abbòl teszteltem most egy szép negatívat :(
B vagyok
Jajj sajnálom B!
Valóban minden hónap más!
Én kb minden hónapban nagyon terhesnek éreztem magam eddig, minden tünetet és jelet is felfedezni véltem magamon, persze sehol semmi baba nem volt. Na most semmi de semmi érzetem nincs a nàthàmon kívül. Nem tesztelek csak kb 3 nap múlva majd a 12. Napon. De ha barnàzok addig,akkor mérgemben akkor sem. 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!