8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
Köszi :-)
Szerinten mindenképp pròbáld ki az infolicot :-)
Lehet téleg az hozta meg a sikert :-)
Drukkolok neked és mindenkinek
Gratulálok B! 😍 Majd időnként számolj be, mi újság!!
Én ma a 10. Napon teszteltem egy hatalmas negatìvot. David 10 es teszttel, ami nem nagyon alkalmas ugye a nem várt előtti tesztelésre. Várom mikor jelenik meg az ijesztő "barna szörny", és megy füstbe ez a hónap is.
De nem adjuk fel az a lényeg!
Köszi :) 115-ös
Látod,tegnapi tesztem nekem is negatív volt és énis leakartam írni ezt a hònapot erre tessék a mai tesztem halvány lett
Szòval nálad sincs semmi veszve :)
B!
Hanyadik napon teszteltél negatívat?
Én ma vagyok a 14. dpo-n és negatív lett a teszt :(... reggel vöröses barnás folyás maradt a wc papíron, azóta semmi. Melleim még fájnak oldalt, mellbimbóm is... nem tudom mire vélni :(
Már ne reménykedjek igaz?
#115! Én is azzal teszteltem ma a 14. dpo-n, de negatív... lehet veszek másfajta tesztet is.
Kedves R
Tegnap azaz a 13.ik dpo-n volt teljesen negatív
Ma reggel nagyon halvány az első vizeletből majd délelőtt ellőttem mégeggyet és az talán picit jobban kivehetőbb :-) Szerintem bizakodj nyugodtan,nagyon drukkolok ❤️
Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltál ❤ igazából ez a vörösbarnás folyás rémisztett meg hajnal 5 körül mikor ébredtem, de azóta annak nyoma veszett. Viszont a 14. napra már elég későinek érezném beágyazódás jelének.
De meglátjuk! :)
R
Köszi kedves kérdező ❤️
Énis ölellek☺️Aranyos vagy nagyon
Sose lehet tudni kedves R,de ha menzi akor mar beindult volna szerintem tesztelj holnap vagy holnapután újra és kiderül,drukkolok❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!