Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO, tart még valaki itt?...

8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.

Nekem legalább is nagyon.

Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.

2022. máj. 29. 20:54
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok,B vagyok

Most értem haza az ügyeletről

Tegnap este elkezdtem vérezni menzi szerűen,es a bhcg eredmény csökkent 60ra,nyálkahártya csak 11mm korai spontán vetélést állapítottak meg,kaptam inekciòt ami segíti a tisztulást,csütörtökön kell visszamennem

hcg re és ultrahangra hogy megnézzék kiürültem e rendesen,ha nem

akor megkell operálniuk

A doktornő azt is mondta hogy eléggé kicsi az anyamehem és hogy hátrahajlò *

Nemtudom,ez lehet az oka vagy ez nem veszes?

2022. okt. 3. 12:28
 202/484 anonim ***** válasza:
Sajnálom!A hátrahajló méh nem okoz vetélést én úgy tudom.Kicsi a méh az lehet gond de nem feltétlen idéz elő vetélést.Szerintem csak nem tudott tovább fejlődni és ennyi.Kromoszóma rendellenesség miatt gyakorta van korai vetélés.Nekem már embrió kezdemény is volt 4mm-es csak szívhang nem lett és meg is kellett műteni de semmi rendelleneset nem találtak szóval kromoszóma rendellenesség lehetett.Nálad is lehet és jobb így hogy nem később derült ki hogy gond van.Engem ez vigasztalt.Lehet nem kell neked végül műtét mert nem alakult még ki se petezsák se szikhólyag se semmi mint nálam.Legközelebb sikerül!
2022. okt. 3. 12:42
 203/484 anonim ***** válasza:
100%

Szia B!

Velem júniusban történt ugyan ez, hátrahajló méhem van nekem is, viszont nem függ össze a korai vetéléssel. Orvosom pedig mondta, hogy lehet is próbálkozni a következő ciklusban. Ahogy az utolsó kommentelő is írja, hogy rendellenesség miatt ez igen gyakori sajnos... :(

Én kitisztultam szerencsére teljesen, nem kellett beavatkozás.

Ne aggódj nem lesz baj! :)

R.

2022. okt. 3. 13:07
 204/484 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm szépen nektek,aranyosak vagytok :)

Most pihenek és pozitivan állok a dolgokhoz,mert anyuka szeretnék már lenni végre,ez minden vágyam❤️

2022. okt. 3. 13:12
 205/484 anonim ***** válasza:
100%

B, küldök egy ölelést, és kitartást kívánok a következő nehezebb napokhoz.

Nekem sem sikerült a szeptember,de majd talán most,az október jó lesz!

Nèzettem pajzsmirigy értékeket.

TSH 2.8, T4 zöld sáv alsó határàn, T3 zöld sàv közepén. Lehetne jobb is, de tuti nem emiatt nem sikerült.

#125.

2022. okt. 3. 13:14
 206/484 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1 eltérés volt méghozzá a prolaktin volt kicsit magas de kaptam rá gyógyszert és utána estem teherbe de mégsem maradt meg végül.Egy komplett hormonlabor kell mindenképp vetélés után.Lehet valami eltérés van és azt ha kikezelik akkor nem lesz baj legközelebb.Egyébként nekem azt mondták mikor műtétre mentem hogy nem szokott gyakran előfordulni egymás kétszer korai vetélés.Legjobb fél éven belül újra teherbeesni és valószínűbb úgy a siker persze semmire sincs garancia.

2022. okt. 3. 13:59
 207/484 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

B vagyok,bent kelett maradnom

a kòrházban mert emelkedett a hcg

2022. okt. 6. 12:18
 208/484 anonim ***** válasza:
100%

Hűha B, ez mit jelenthet?? Veled izgulok.

115.

2022. okt. 6. 13:35
 209/484 anonim ***** válasza:

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥹

R

2022. okt. 6. 18:23
 210/484 anonim ***** válasza:
100%

Megvizsgáltak,de ultrahangra még nemvittek

Vért vettek,meg csináltak EKG-t

Reggel vesznek újra vért aztán visznek ultrahangra aztán megmondják mi lesz

2022. okt. 6. 18:52
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!