8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
B :)
Irjal majd mindenképp, de furcsa, mibe telne már most megnézni uh-n?
Mennyire emelkedett a HcG?
Sziasztok
Ujra én B:)
Most jött az eredmény megint emelkedett 100ra a bhcg
De mivel úgysem csinálnának semmit csak hétfőn,így sajat felelôségemre hazaengedtek
Mondtam hogy inkabb visszajövök mert itt úgyis csak feküdnék meg vérvételre ha kell bejövök vagy ha rosszabb lenne
Ultrahangra még most sem vittek szerintem már nemis fognak
Én annyira nagyon izgulok érted B!
115
Kedves kérdező és kedves 115.ös ❤️
Hát ez már szörnyű téleg,azt akarják hogy bent feküdjek de hát mi értelme? Mivel nemfáj semmim,és gyengén vérzek is remélem hétfőre csökken a hcg és nemkell már bent maradnom:( és végre utána lennénk lezárnám ezt az egészet
Sajnos jòra már nemszámítok,rendes terhességnél már többel kelett volna emelkednie a hcg nek
Utoljára is csütörtök 9kor volt 80 majd pénteken 5òrakkor vettek vért,akor pedig 100lett szerintem többel kelett volna már emelkednie :(
Remélem mindenki jòl van és ha utana leszek veletek eggyütt folytassuk,jò itt veletek ❤️
Én nagyon szorítok. De azért bosszantottak fel, mert semmit nem tesznek. És ez borzalmas hogy napokig stresszben hagynak..
jo lenne tudni, és neked is a lelked kicsit pihenne. Kitartast kivanok! Es csakis jót ❗️❤️
En is sokat gondolok rad B.!🥺
Kitartast kivanok neked!
R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!