8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
Sziasztok!
Én ma vagyok a 7. Dpo-n, igazából napok óta írtó pattanásos vagyok ès a melleim fájnak (de gondolom ez bőven lehet a progi pótlástól is). Szerencsére nincs barnázásom most a hónapban egyáltalán. Bízni már nem merek. Àtjárhatósági hónapban vagyok, nemtudom újra sikerülhetett-e.
Szia,
Ez azért biztatóan hangzik! Írj majd miújság :)
Én a ciklusom 20. napján járok, alapból 33-37 nap közötti szokott lenni. kb két hete kezdtem el az Inofolicot inni, azt olvastam, lehet kitolja a ciklust. Ovu tesztet már csinálom, de össze-vissza mutatja az eredményt.... Szóval picit összezavarodtam most, de meglátjuk. Ma kezdett el feszülni a jobb petefészkem.
R.
223/223 ez volt a kommented szàma ❤️ Kivàntam 🤞
Akkor viszont neked most lesz kb az ovu.. sztem 2-3 nap:)
köszönöm! ❤️
próbálok laza maradni és nem ráfeszülni😂
Szurkolok nektek lányok :)
Ez lesz a ti hònapotok meglàssàtok
Én sajnos ùjra bent maradtam,mivel tovàbb emelkedett a bhcg 140re... Ultrahangon semmit sem láttak,se méhen belül és a petefészeknél sem
Minden normàlis nyàlkahàrtya 11mm többet nemmondtak
Most várom
az orvost,talàn holnap operàlnak
Sajnálom B.
Szörnyű, hogy eddig húzódik és csak várakozni tudsz... :(
Kitartást ♡
Sziasztok
Nos tegnap megoperàltak,méhen kívül volt a bal petevezetéknél
Most vàrom hogy haza engedjenek
Mindenkinek a legjobbakat kívànom
B.
Gyors testi és lelki felépülést kívánok B.
5. Dpo-n vagyok, de a hónapban nem volt sok kedvem /kedvünk a "dologhoz". Nagy csodát nem is várok.
115.
Én is hasonlókat tudok kívánni B.!
Általában ezek szoktak lenni a jó hónapok... :D
Nekem már napok óta szúr a jobb petefészkem, viszont nincs nyákom... 2-3 hete kezdtem el inofolicot inni, lehet bekavart. Viszont ovu teszt sem mutatott semmit eddig. Ebben a hónapban nekem sincs túl sok energiám...
R.
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!