8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
Szurkolunk! :)
Nekem ez a hónapom sajnos káosz...kezdődött a júniusi kémiai terhességgel. abban a hitben voltam, hogy hamarabb sikerül majd ezután a baba. A következő hónap kimaradt az ovu, kb 60 napos ciklussal. Majd az első próbálkozós hónapunk így a szeptember volt, ekkor nem sikerült. Majd ebben a hónapban pont ovu környékén benyeltünk a covidot... 2 hétig teljesen ágynak döntött 40 fokos lázzal. Szóval ez a hónap is off. Teljesen elvesztettem most a reményt.
Alapból a ciklusom 32-38 nap között volt az elmúlt hónapokban, szedek organiqa hormonmix port, az tök jól beállította a hosszabb ciklusom, emellett pedig GAL babaváró pluszt szedem. Az orvosom ajánlotta az inofolicot és a méhpempőt, viszont az inofolic ezt a ciklust szerintem picit összezavarta, az ovu tesztek össze vissza mutatták az eredményeket... Valamint a covid alatt 5 napig durva pecsételésem volt, ami szerencsére már abbamaradt, de nem hinném, hogy így beágyazódásra lenne esély. Remélem mihamarabb megjön és jön egy jobb ciklus... :(
R.
Igen, most kezdtem el ebben a ciklusban kb a 9-10. napon, viszont a covid alatt abba is hagytam, azóta pedig nem kezdtem el újra. Nem tudom folytassam-e.
R.
2 eve hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset, akkor nagyon nehezen allt be a menzeszem, 1 evig volt, hogy 70-90 nap volt egy ciklus… azutan kezdtem el tavaly osszel a hormonmix port, ami nagyon jol beallitotta 32-38 naposra ( fogamzasgatlo elott is hosszabbak voltak a ciklusaim). Annyira nehez 1 ev volt mire vegre lecsokkent es ahhoz kepest rendszeresnek mondhattam a ciklusom, hogy kb rettegek a valtozastol😅oktober elejen kezdtem el az inofolicot inni ciklusom elso heteben, viszont mikor esedekes lett volna az ovum, kb semmit nem ereztem. Eddig mindig feszult a petefeszkem, nyakom is volt, most semmi. Elkezdtem olvasgatni, es lattam, hogy tobb negativ tapasztalat volt vele, de ugy voltam vele, hogy vegig szedem, csak hat jott a covid es abbahagytam…nyakom nem is volt ebben a ciklusban, most kezdett picit feszulni ma a petefeszkem, viszont az ovu teszt negativ (34.napon vagyok ma). Illetve amikor nagyjabol ovunak kellett volna lennie az ovu teszt 12 napon keresztul hol erosebben hol halvanyabban, de semmikepp sem mutatott pozitiv eredmenyt. Ugyanabban idoben hasznaltam mindig a tesztet, termeszetesen mindent betartottam…😩es tenyleg 12 napon keresztul, szoval azt sem mondanam, hogy kiestem…
Most csak abban remenykedem, hogy idoben megjon es az uj ciklussal ujabb eselyunk lesz. Viszont ez a koztes pecseteloverzes is fura…
Bar nem keresem mindenre a magyarazatot😅ma vettem homerot, a kovetkezo ciklusban azt vetem be, hatha🤭😌
R.
Köszönöm szépen :) Nem tudom a covid tett-e be, de a tegnap reggeli hőm 36.3 a mai 36.31... luteális fázisban ha jól olvastam ennek magasabbnak kellene lennie, lehet nem volt így peteérésem?! 😩
R.
Kedves utolsó? Hónaljban méred?
A legpontosabb a hüvelyben. Próbáltam 1 hónapig nyelv alatt, de az nem jött be. A görbém nem tetszett, ellenben a hüvelyben mérés nálam bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!