Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO, tart még valaki itt?...

8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.

Nekem legalább is nagyon.

Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.

2022. máj. 29. 20:54
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/484 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom ami történt:( kitartást! Szomorú nagyon :(

Én ma vagyok a 10.dpo, reggeli teszt negatív. Nagyon szomorú is vagyok. Pedig a hónap olyan tökéletes volt, barnàzás sem volt. A melleim leszakadnak :(

2022. okt. 13. 14:03
 232/484 anonim ***** válasza:

Helló, itt vagyok a szokásos 8. Dpo-n . Nem sok reményt fűzök a hónaphoz, mert nem volt sok erőnk, kedvünk, és semminek se nagyon a témán dolgozni. Értitek!? 😅. Úgyhogy ha lesz baba ebből, az kisebb csoda lesz🥴. Hogy vagytok?

115.

2022. okt. 15. 13:25
 233/484 A kérdező kommentje:
En lelkileg kicsit ramatyul.. megfog jönni.. már a progit elhagytam, és picit barnázok. Mostmár inkább vÁrom legyen meg, és újabb inszem legyen.
2022. okt. 15. 14:40
 234/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok, itt 115. A 12 dpo-n.

Ebben a hónapban volt a legkevesebb esélyünk. Komolyan max 2x voltunk együtt,mert kicsit elfáradtunk. Napokon keresztül szivattam magam David 10es tesztekkel, hátha mégis bekopogtat a szerencse, persze mind hómező...

De valahogy mégis más valami. 8. Dpo óta máshogy szúr a hasam,a cicim és fura ételeket kívánok, amíg más megszokott ételtöl kiborulok. Trifàzisos görbèm is lett, ha érdekel valakit, beküldöm.

Na gondoltam ennyire már nem mehet az agyamra ez az egész. Csináltam egy predit. Csatolok képet róla,még a sok Davidrol. Amely egyike ugyanakkor készült mint a predi,azaz a 12. Dpo-n.

David teszt ennyire vacak tényleg, vagy a predi előzte meg a babàt 😆

[link]

2022. okt. 19. 13:23
 235/484 A kérdező kommentje:

Kedves 115.

Ez csodás ez a predi. Hát a többi valószínűleg silány.. ennyire nem csalhat a predi. Ez erős pozitív! Nagyon halkan de gratulàlok:)

Nagyjabol mikor voltatok egyutt ha nem indiszkret a kerdes?:) neztel ovulaciot?

2022. okt. 19. 18:56
 236/484 anonim ***** válasza:

Szívböl gratulàlok kedves 115.ös

B.

2022. okt. 19. 19:41
 237/484 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen. Meglátjuk mi lesz később, még nem akarom / merem elhinni egyenlőre.

Csatolom a görbèm,azon látszik minden kérdésedre a válasz Kérdező 🙂. Ovu teszteltem a hónapban újra, előzőben nem igazán vettem komolyan. A teszt másnapra erősödött be igazán, de aznap már inkább hagytuk a dolgot..mondván

" szabadságra megyünk" a hónapban.

Ami más volt a hónapban, szedtem Béres szélén komplexet és organikus jódot. De nem hinném hogy emiatt sikerült. Ez már nem fog kiderülni.

[link]

2022. okt. 19. 20:02
 238/484 anonim ***** válasza:

Szia 115!

Miujsag?☺️

R.

2022. okt. 23. 15:01
 239/484 A kérdező kommentje:

115-ös:)

Én nem értek a görbékhez 😀 nekem ez nem megy.

Szóval akkor igazából ovukörül voltatok együtt, inkább előtte, és így sikerülhetett. :)

2022. okt. 23. 19:22
 240/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok, eddig minden rendben van, dokihoz majd november 11.en megyek. Előbb nem is érdemes. Addig még akármi is lehet. Most semmi barna, semmi gond nincs. Dokival beszéltem,Aspirinprotectet kell szedni, majd clexant szurizni ha valóban elő terhesség lesz megàllapitva. Hátam fáj, pocakon is szokott, extrém Farádt vagyok, de ez velejárója.

Ti hogy vagytok, kinèl mi újság van?

2022. okt. 23. 19:49
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!