Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO, tart még valaki itt?...

8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.

Nekem legalább is nagyon.

Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.

2022. máj. 29. 20:54
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/484 A kérdező kommentje:

Akkor menj be, és te is legyél bunkó, mit képzelnek ők hogy elhajtanak?!

Ne hagyd magad, nem ők terhesek hanem Te! Es ne emiatt múljon ha barmi gond lenne..

Szarni rájuk hogy mekkora bunkók! Azért fizetünk magunk után hogy el lássanak.

Legyen fontosabb a babád és Te!

2022. szept. 27. 15:41
 182/484 anonim ***** válasza:
100%
Így van, nem szabad hagyni magad. El kelllllllll látniuk !!!!!!!
2022. szept. 28. 12:53
 183/484 anonim ***** válasza:

Menj be és ne foglalkozz velük mert ha elvetélsz esetleg akkor nem az ő bajuk lesz hanem a tiéd.Progeszteron pótlás kellene lehet.Nem fognak semmit sem uh-n látni mivel korai terhességed van de el kell hogy lássanak mert ilyen nincs hogy ambulancián nem lát el főleg terhesen és barnázással.

Lehet nem ment meg a progeszteron sem ha más a baj vagy lehet nincs is baj mivel az elején a barnázás elő szokott fordulni sőt olyan is van hogy vérezgetés is van és még sem történik baj de jobb félni mint megijedni.

Ha nem akarsz a bunkók közé bemenni amit meg is értek akkor menj el magánorvoshoz.

2022. szept. 28. 15:48
 184/484 anonim ***** válasza:

Köszi hogy gondoltok ràm

Duphastont szedtem,de nemrég elkezdtem gyengén vérezni ilyen halvány ròzsaszínü :( Vàrom a pàrom és megyünk be az ügyeletre

2022. szept. 28. 15:54
 185/484 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha szeded a progit nem rosszból de nem tudnak mit csinálni veled az ügyeleten.Hcg vérvételt csinálnak lehet meg egy uh ahol semmit sem fognak látni nagy valószínűséggel.Hány hetes lehetsz kb?

Petezsákot is csak a 4-5.héttől lehet látni de nincs előrébb az ember mert ha üresen marad akkor ennyi volt.Na jó nem ijesztgetlek csak mondom a tényeket.Sok sikert!Majd írd meg mi volt.

2022. szept. 28. 15:59
 186/484 anonim ***** válasza:

Hát mùlt hét keddre nemvártam,de szerintem késöi peteérésem volt mert elötte egy nappal teljesen negativ volt a teszt csak màsnap volt halvàny pozitív és ùgy erösödött szépen

Szóval 5hetes körül +-

2022. szept. 28. 16:10
 187/484 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez inkább 4 hetes terhesség lehet.Esetleg petezsákot fognak látni.Ha nem látnak semmit sem akkor se rémülj meg mert korán mentél de majd az orvos úgyis elmondja.Nyugi nem lesz baj!
2022. szept. 28. 16:15
 188/484 anonim ***** válasza:

Köszi nagyon aranyos vagy :)

Én inkàbb ismét mégenkívülire gondolok,mert volt mar ez is az is és a vetèlésnél illetve kémiainàl erös verzésem volt azzal is kezdödött

De ùgy lesz ahogy lennie kell :)

2022. szept. 28. 16:31
 189/484 anonim ***** válasza:

Hogy vagy B?

R.

2022. szept. 30. 11:19
 190/484 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.Azt ígérte megírja mi lett az ügyeleten.Szerintem semmi nem lett mivel korán ment.
2022. szept. 30. 12:28
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!