8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
Ja és 9es voltam
Neked is ennyire látszott?
3as vagyok (B.)
Köszi,aranyos vagy
Igen,sajnos igy volt elöször operálniuk kelett mivel tovább nött és màr a 8.ik hétbe léptem
Màsodszorra meg nemkellett,mivel az 5.ik hétbe megàllt a fejlödés de nemakartak müteni és tovàbbi 5hétbe telt míg inekciòkkal,orvossàgokkal kiürült rendesen (ez volt utoljára január végén)
A petefészkeim és a vezetökkel nemtörtént semmi,nemroncsolódtak hál istennek jol van minden csak februarba benne voltunk a pàrommal a Covidban 3hétig es azóta nemsikerült a teherbeesés
(azelött mind a 4terhességemnel szinte 1-2hònapba sikerült)
Szurkolok mindenkinek 🙂
B :)
Sajnálom, de szerencsésnek is mondhatod magad, hogy nem történt rosszabb!
Köszi,igen így is fellehet fogni :)
Tesztelni mikor fogsz?
:)
Szerdára terveztem, mert a pm gyógyszer adagomon azonnal emelni kell ha terhes vagyok, és a progit se hagyom abba.
Viszont az előbb már az volt a fejembe nem tesztelek. De úgyse fogom annyira bírni.
De jo volna ha most sikerülne :)
Én még addig sem bírnàm ki,van itthon 3teszt,szerintem màr a 9-10dpo n tesztelek ùgy hogy péntek/szombat körül :)
Kitudja, mi forog le addig az agyamba, aztán lehet én is 😀 próbálom kibírni.
De a fura szurkálásra hiszem mindig hogy most jó lesz. Aztán rájövök hogy nem 😀
Irjatok ám majd ha teszteltetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!