8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
Szia B! :)
Gondoltam rád sokszor, remélem jól vagy?!
Én ma vagyok a 10. dpo-n.
A ciklusom 52. napján járok egyébként, már nagyon unom. :D Egyébként ez a 4. ovum, de végre kitört legalább a hőm szerint.
Jövőhéten megyek endokrinológushoz, remélem rendbetesz :)
Szorítok! :)
R.
De jo és az sincs kizàrva hogy sikerült :) Vagy még nem próbàlkoztatok?
Hosszùra elcsùszott akor a ciklusod
Drukkolok nagyon:)
Velem
anyi hogy csütörtökön lett az ovu teszt pozi,elötte egy nappal elkezdödött a tojasfeherjés nyàs de a pàrom csak pénteken kédön este ért haza így lehet lecsùsztunk most róla
A ciklusaim rövidek lettek 26naposak,utoljàra pontosan megjött
Egynelöre semmi fura de van egy olyan érzésem hogy nemjött össze és most a pàrom is külföldre jár így nehéz lesz a baba program
Ilyenkor szokott általában összejönni, mikor nem is számítasz rá! Szorítok azért :)
Ismerős egyébként, én párom is sokat utazik... Így azért nehézkes sajnos.
Próbálkozunk egyébként, de a 3. pozitív ovu teszt után már elfáradtunk benne, eléggé megviselt, hogy a hőm sem ment fel. De pont a tényleges ovu előtt kezdtem el tesztet csinálni ismét így pont elkaptuk az előtte lévő napot, illetve az ovu napját.
Csatolom a görbém!:)
Meglàssuk :-) a remény hal meg utoljára
Akor neked sem
könnyü
Görbékhez sajnos nemértek,én csak ovu tesztelek meg figyelem
a tüneteket a höt sem mérem
lehet neked is mégis most sikerült,drukkolok
Sziasztok.
Én most vagyok a 4. Inszem után 5 nappal.
Mivel a szokásos mellfájdalom kísér ovu óta, és pattanások is megjelentek, így tudom hogy ez sem sikeült.
Szurkolok Nektek!
Kedves kérdezö
Drukkolok,nálam
is volt hogy ugyanolyan tüneteim voltak mint menzi elött és mégis babás voltam
Minden ciklus és minden terhesség màs lehet
Szia!
Ne add fel!! Emlekszem nekem is szokasos pms tunetem volt, es nem is teszteltem akkor idoben. Sajnos vegul nem maradt meg, de 1000 kerdest es hozzaszolast olvasva, ez van nagyobb szamban. Maradnak ezek a tunetek☺️
En vagyok picit osszezavarodva, mert nekem mindig van, es most nincs. 12. Dpo-n vagyok. Ilyenkor mar a mellem leszakad, de most semmi🥲annyi, hogy pattanasok jelentek meg a fejemen.😶🌫️
Szoval ne konyveld el, hogy nem sikerult!
Kitartast!☺️
R.
Kedves R:)
Nem akarsz tesztelni? En ilyenkor mar nem birom ki, es tesztelek. Foleg amiatt ha kell progi pótlás, mihamarabb szedjem.
Igaz en szedem amugyis.
Meglátjuk de az az érzésem van, szokasosan ugyse sikerült. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!