Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO, tart még valaki itt?...

8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.

Nekem legalább is nagyon.

Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.

2022. máj. 29. 20:54
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok!

Tegnap delutan/estefele csinaltam egy preditesztet, ami jo eros lett, viszont reggel ugyan olyan halvany a predim mint tegnap. A kepen a tegnap delutani van felul, alul a ma reggeli:

[link]

Nem hagyott nyugodni, igy egy 25os clearblue tesztet is ellottem. 🥲

[link]

Megeshet, hogy a predi nem mutatja jol?😩 este mar annyira megnyugodtam, de ezzel a reggelivel megint megvagyok love…

115! Ugyan igy vagyok en is! Ilyenkor mar leszakad a mellem, allandoan zabalhatnekom van. Gyanus volt nekem…bar a kemiaimnal elozoleg mindent is ereztem 100x erosebben. Szoval kiszamithatatlan. Nekem most meg a 11 dpon full negativ volt a tesztem. Szoval kitartast!🥰

Kerdezo! Szerintem ez nem rossz, bar nem ertek annyira hozza! Ha egy picit elterot tapasztalsz szerintem az jo🤞🏻❤️

R.

2023. febr. 1. 07:19
 352/484 anonim ***** válasza:

115.nàlam is olyan maradtak el

a tünetek mikor terhes voltam így szerintem akár jót is jelenthet ha nálad így van

R.szerintem már netesztelj egy két napig biztos jò lesz minden,neidegesitsd magad fölöslegesen szépek a prediid a Clearblue +os az nem 10es?

Mert az is szép erős

Lehet csak nemvolt elég koncentràlt a vizelet reggel

2023. febr. 1. 07:53
 353/484 anonim ***** válasza:

B voltam ismét lemaradt :)

Kérdező,a mellfájdalom lehet pms és terhes tünet is

A pattanás nálam olyan jön elö ha nemsikerült a baba de lehet nálad mást jelent

de minden terhesség más így sosem

lehet tudni

Nekem ma van a nemvárt napja

2023. febr. 1. 07:55
 354/484 anonim ***** válasza:

Gyorsan megneztem a leirast, 25os! Azert nem ertem a predit 🫠

A tegnapi CB volt a 10es, ami ket vonalas volt.

Ma kezdodtek az alhasi, mensiszeru gorcseim😩csak eljem tul 2 hetig. 🥲

R.

2023. febr. 1. 07:56
 355/484 anonim ***** válasza:

Olyant is olvastam hogy valakinèl délután magasabb a hcg mint reggel

Lehet most nàlad is így van

A menziszerű görcs terhesség elején is van legalabb is nekem volt rendes terhességnèl

B.

2023. febr. 1. 08:01
 356/484 anonim ***** válasza:
100%

Koszi B!🥹

Annyira idegorlo ez az egesz helyzet… mindent az elozo kemai terhesseghez hasonlitok. Amikor ezek a gorcsok kezdodtek, este elkezdtem pecsetelni majd hajnalban elment sajnos.

Penteken megyek endokrinologushoz, remelem kapok progreszteron potlast🥺

R.

2023. febr. 1. 08:07
 357/484 anonim ***** válasza:

Drukkolok hogy jò legyen minden,sajnos tudom hogy min mégy keresztül,két év alatt 5sikertelen terhesség után én már örülni se tudnèk egy pozitív tesztnek....utolsò két alkalommal szinte vártam már hogy mikor kezdődik el.......:(

Ettől függetlenül nemadom fel,mert anyuka szeretnék lenni már 34éves leszek a nyáron ìgy időm sincs sok....

Ezért lègy te is pozitìv és pròbáld elterelni a figyelmedet tudom nehéz

B.

2023. febr. 1. 08:14
 358/484 anonim ***** válasza:
100%

Annyira sajnalom 😔❤️

en mar 1 utan is teljesen kivagyok, en sem orulok egyelore, hanem szamolom vissza a napokat, hogy minden rendben legyen a dokiig.

Ahogy irtam, ez a mi evunk lesz! Mindenkinek sikerulni fog!❤️🤞🏻

R.

2023. febr. 1. 08:24
 359/484 anonim ***** válasza:
100%

Predictor tud fura dolgokat csinálni. Persze hogy ellőttem az utolsót ami itthon volt a 10 dpon reggel, és ez is extra halvány pozitív, pont mint mult honapban 2x, babi meg sehol. Én nem veszek több predit. Nem nagyon érzek semmit, olykor a pocakom megfàjdul, de elenyésző. Vicces hogy szinte egyszerre izgulunk itt napról napra .

115.

2023. febr. 1. 19:35
 360/484 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de izgalmas 115!❤️nagyon szurkolok erted!

A predi erdekes valoban… nekem a tegnap delutani tesztem eros volt, a ma reggeli tok halvany. Viszont a CB 25-os teszt amint martottam mar ki is jott a + jel. En inkabb annak hiszek😒🥲

Probald meg azzal! Vagy a CB korai teszttel!🫶🏼

R.

2023. febr. 1. 19:48
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!