Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO, tart még valaki itt?...

8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.

Nekem legalább is nagyon.

Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.

2022. máj. 29. 20:54
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok, mi betegek voltunk , már egész jó, es pont tegnap volt ovum, én is a sorsa bizom, majd lesz valahogy. Nagyjából egyszerre szoktunk itt izgulgatni hónapról hónapra. Kérdező, hogy és mik a folyamatok a lombik előtt? Mikre kell menned?

R, nagyon örülök a jó híreknek ❤️

B, végülis nemteszteltèl? 🙂

2023. febr. 18. 13:17
 392/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok, újra egy 8. Dpo. Nincsen semmi tünet semmi megèrzès. Ti hogy vagytok? Mi újság?

2023. febr. 25. 06:35
 393/484 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocsánat nem írtam. Lombik előtt immunológia, férj dns fragmentáció, cytológia, genetika.. nagyjából ennyi. Minden más alap, azok megvoltak már:) megjött az én eredményem, minden jó.

A férjemnek 8.-án lesz eredménye.

Most spontán próbálkoztunk, nagyon nagy bizalmat fektettem ebbe a hónapba.. de most már azt érzem felesleges.. el is engedtem valamiért. Szóval a lombik amire megyünk, bármennyire is tiltakozok picit legbelül:( szerettem volna ha sikerül ígyis, mint korábban már. Én ma vagyok olyan 5. Dpo körül. Vasárnap lett nagyon pozitív 12-kor a teszt, este már negatív (lh). Szombaton és hétfőn voltunk együtt.

Hétfő este elkezdtem a progit pótolni, másnapra erős barnázás lett. El is engedtem ott a hónapot. Majd aznap újra progi, a szokásos adag, és azóta lekopogom semmi nincs:)

Szóval kb ma vagyok 5.dpo.

Mellem fàjt ovukor nagyon, azóta immel-ámmal. Nem annyira mint szokott. Pattanásosodás is épphogy, pedig szokott.

De én már nem tudok hinni sajnos.. :/

2023. febr. 25. 09:44
 394/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok

B vagyok

Nemteszteltem mert végül megjött

Ovutesztet sem csináltam így az ovut se biztosra tudom

De azóta màr most vagyok kb a 8.ik dpo n szintén mint te 115. :)(naptàr szerint)

Majd elválik,nincs is ùgy eszembe ahogy eddig,a gondolataimat is próbálom elterelni

Kedves kérdezö,lehet pont ezért fog most sikerülni nagyon drukkolok mindenkinek :)

Kedves R remélem jól vagytok☺️

2023. febr. 25. 10:58
 395/484 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lanyok!☺️

Nem szeretnek okoskodni, csak tapasztalat. Ez a ciklus, amiben fogant a baba 4 pozitiv ovuval volt megaldva🥲 az elso 3-nal porogtunk rajta, idoben legyen az egyuttlet stb, viszont az utolsonal elotte 2-3 nappal voltunk vegul egyutt. Nekem kb semmi tunetem nem volt, az elozo kemiai terhessegnel minden is volt amit el lehet kepzelni, most semmi, amit okot adott volna ra, hogy gyanakodjak.

Szoval teljesen kiszamithatatlan! Szurkolok nektek❤️

Jol vagyok koszonom🥹☺️ amint megkaptam az utrogestant, az orvos mondta, hogy szajon at vigyem be, de irto rosszul voltam tole, igy huvelybe folytattam az alkalmazast. Azota semmi tunet szerencsere. Melleim oldalt fajnak, de ennyi, semmit nem erzek😅remelem ez nem baj. 8.hetben jarok es marcius 8-an megyek legkozelebb orvoshoz.☺️

R.

2023. febr. 26. 08:30
 396/484 anonim ***** válasza:
Megjött... 😔 #115
2023. márc. 3. 13:34
 397/484 anonim ***** válasza:

Kedves 115. sajnálom

Nekem is szerintem megfog jönni estére

Tegnapra nemvártam de már 3-4napja görcsölgettem és a derekam fájt

De legalább új ciklus elött állunk

B.

2023. márc. 3. 14:03
 398/484 A kérdező kommentje:
Nekem pedig negatív a teszt a 10. És 11.dpo-n :(
2023. márc. 4. 12:55
 399/484 anonim ***** válasza:
Ajj Lányok, fene vigye el hogy ez ennyire nehézen akar összejönni már. Na jó majd a március talán jobban sikerül. De már egy marék gyógyszert szedek minden nap minden nyomoromra. Annyira unom már ezt is.
2023. márc. 4. 13:20
 400/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lanyok!

Hogy vagytok?

R.

2023. márc. 19. 07:40
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!