8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
Nem kaptam antibiotikumot, mert nincs meg hol a bibi.. már voltam azóta újra orvosnál, de nem csinált semmit. Antibiotikumot azért sem kapok, mert tompán fáj néha. Se pirosság, se bedagadás nincs. Viszont jövőhét péntekre bejelentkeztem és kiműtik a vizszintesen nővö bölcsességem (úgy volt hétfő, de aztán mègse)
Nagyon félek. Rettegek. Alapból is pánikolós vagyok… el se tudom mondani mennyire parázok mi fog történni velem..
Na nekem volt ilyen műtétem. Csak akkor olvasd el , ha érdekel mi lesz.
Spoiler alert!!!
Vízszintesen nőtt az a genya fog, megláttam a röntgen en majd elájultam. Rettegtem nanà. De annyira modern èrzèstelenitok vannak már, hogy semmit de semmit nem éreztem, nem fogtam fel abból ami zajlik. Hallod persze a gépet meg recseg itt ott, de semmi fájdalom. Ami törtènik: felnyitja az inyt, kettè fűrèszeli a fogat es kiveszi . Műtét Után azert pár órával már megjön a fájdalom, a varratokra vigyázni kell. Én akkor szàjzàrat kaptam 2 napra, csak szivoszal felt be a számon. De elmúlik magától ha ilyen esetleg lenne. Ne ijedj meg. Nekem ebből a fini bölcsifogműtètből 3db volt. Kerdezhetsz nyugodtan 🙂
115.
Ja és azért fájhat tompán, mert írtad is, nő. Nyomja a mellette lévőt oldalról.Arra felè nyomul. Esetleg az feltűnő lehet, hogy nem tudod úgy zárni a szád mint előtte, vagy nem tudsz azon az oldalon rágni mert kènyelmetlen.
115.
Ahhh, nagyon köszi, hogy leírtad. Nekem perpill nem okoz fájdalmat az evés ott. Sőt, ha rágok kevésbé érzékeny. De van hogy egész nap semmi, majd estére nyomódást érzek.
Csak az a furcsa, eddig is ott volt, és nem okozott szerintem évekig gondot.
De mindegy.. rávettem magam, kiműttetem, hátha a teherbeesésben is segít. Szólni fogok mindenképp ha érzek valamit közbe, adjanak még érzéstelenítőt.
Viszont a dokit felhívtam, és kacagott (aranyosan) de mondta hogy ez egy óriás vagy órás nagy műtét lesz, nemtudom melyik szót használta annyira izgultam. De mivel ezt mondta, hát ráparáztam 😀😀😀
Hát az érzéstelenítővel együtt lehet egy órás 😅. De hamar elmegy... Neki rutin műtét, Neked óriás..
Most szünetel a lombik egyenlőre, vagy most mi történik ezen a fronton?
115.
2 beülti között sajnos 90 napnak kell eltelni. Már volt erről cikk, hogy törvény módosítást szeretnének erre is július 1.-tôl, de hát nekik ez kevésbe fontos úgy néz ki, azóta sincs róla semmi infó…
De elvileg július utolsó hetében mehetnénk, kb majdnem akkor telne le a 90, viszont végre lefoglaltam egy apró wellnesst a férjemmel, ahol medence minden lenne, és nagyon várom, mert állandóan hajtunk, és nincs időbk semmire, így emiatt tolunk augusztusra. (Lehet ezért valaki elítél, de úgy érzem ez kell nekem… mert vágyok a nyugira)
De addig is probálkozunk természetesen, bízva benne hogy összejön.
Plusz ebben a ciklusban 25. Napon volt ovu (soha nem volt) és azóta ma vagyok 7.dpo-n, és hála semmi barnázás nincs! Ez szàmomra egy óriási dolog.
Szerintem jót tesz a pihi, meglátod 🥰. Semmi itèlkezni való nincsen ebben.
Én a 8. Dpon vagyok, de úgy érzem most esélyem sincs a hónapban.
Szóval nagyon korán már barnàzol? Hányadik naptól?
Műtétem elott én is mindig 9-12 napig.. aztán a missedAb ota semmi barna nincsen. Durva.
115.
Nekem a legelső missed ab.-tól volt főleg a barnázás. Már több alkalommal ovulációtol… volt mikor végig ovutól. Volt mikor ovu után 6-7 nappal. Aztán végül semmitől nem múlt el, pedig elvileg a hormonpanel amit nézettem teljesen tökéletes mindig. Az orvosok nem foglakoznak ezzel! Egyszerűen nem…
És most a lombik után, nagyon durván barnáztam… lombik utáni mensiig végig.. szörnyen voltam.. aztán megjött, elmúlt és pár napra újra elkezdtem.. nagyon merges voltam. És amikor lett volna a 14. Napon ovu (világ életemben 14-17.napon szokott lenni) akkor is barnáztam.. hát már hívtam a meddőségit.. és egyszer csak megszünt! Azóta nincs, és a 25.napon lett irto pozitiv a teszt… azóta nyilván nem jött meg, késik, mert elcsúszott az ovu is. De ha ezt nem tudnám, és nem “tanultam” volba már ki évek alatt ezeket, nagyon ideges lennék miért késik a mensim…
Szóval most olyan 38-39.napra fog megjönni. Remélem nem jön.. tegnap és tegnap előtt azt éreztem sikerült.. de sajnos ezt az èvek alatt éreztem már nagyon sokszor.
Na és most 8. Dpo ma, azóta nincs barnázás!! Én annyira boldog vagyok ettől. Úristen:)
Nagyon megèrtem amit írsz, olyan tehetetlen az ember ezzel a barnàzós dologgal kapcsolatban. Na meg vegig várni igy a lombik utáni időszakot. Nagyon erős vagy, ezt már mondtam régen is🙂. De ez a honap jobb. Most sincsen meg semmi nyoma? Ha jól számolom 10 dpon lehetsz
115.
Negativ a teszt is, és ma elkezdtem barnázni, szombat/vasárnap megjön kb. :/
De sejtettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!