Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO, tart még valaki itt?...

8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.

Nekem legalább is nagyon.

Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.

2022. máj. 29. 20:54
 441/484 anonim ***** válasza:

Pedig drukkoltam . Node legalább volt egy viszonylag normális pecsételès nélküli ciklusod. Ha addig nem csúszik be mégis, terveztek következő beültit ősszel?

Többiekkel mi lehet? R? B?

Nekem most nagyon elhagyott honapom volt, úgy értem, tojtam már mindenre. Boroztam, strandoltam,emelgettem meg minden.. jobb oldalam fájt ovukor, az rossz jel, eddig mindig bal oldal volt amiből elindult valami. Jobb sohaaa. Igy full depisen telt a hónap végéig, tudvàn ez már alapból elcseszett hónap. De aztán mégis pozi lett a tesztem, bár nem elem bele magam, még innen szokott vissza halvàdodni és eltűnni, szoval két esélyes. És inkább a félelem az úr és nem az öröm. Csak az jár a fejemben hogy Ő vajon meddig marad. Az előzmények tekintetében ez már nem az a rózsaszín köddel teli babavàràs lesz, ha mégis marad. Fura dolog ez🤔. Szeretnék örülni de rettegek. Nem merem elmondani a férjemnek sem, nehogy potyàra örüljön. Remélem, nem haragszol kérdező,hogy ide kisöntöttem Neked a bennem lévő sok sz@rt❤️

2023. júl. 15. 15:15
 442/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok

B vagyok

Kedves kérdező sajnálom, de akor is pozitívan kell hozzá álnod és újra próbálkozni, és nemszabad feladni

Kedves utolsó

Teszel fel képet a tesztről

? Hanyadik dpo kb?

Drukkolok hogy jo kimenetele legyen :)

Én most iszom az inofolicot második hónapja, de nem ovu tesztelek azóta sem és énis elhagytam a témát egykis időre

Majd ha eljön az ideje, jönni fog bízok benne

2023. júl. 15. 17:54
 443/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Folyamatosan nyomonkövetem mi a helyzet veletek🥹 szorítok nagyon Nektek, csak nem tudtam mit írni🥺

Velem/velünk minden rendben, holnap lépek a 30.hétbe, 1 hete voltunk babamozin.

115. Neked lett pozi a teszted?? Miújság azóta?

R.

2023. júl. 21. 11:45
 444/484 anonim ***** válasza:

Nekem lett pozi igen 115.

Nem tudtam feltölteni. Nem jött még meg, de legutóbbi missedab-kor sem jött meg szóval én nem élem bele magam egyenlőre. Olyan napról napra vagyok, így el tudom viselni a fèlelmet. Minden pisiléskor rettegek, piros ne legyen. Orvoshoz majd csak aug elején megyek.

2023. júl. 21. 21:09
 445/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy vagytok?☺️

115, miujsag?

R.

2023. aug. 8. 05:18
 446/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok

B vagyok

Most vagyok ovu után 1nappal naptár szerint :)

Már nemgondolok olyan gyakran rá, kicsit elengedtem a témát

Remélem mindenkivel minden rendben van

2023. aug. 8. 10:12
 447/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kivel miújság azóta? Hogy vagytok?

R.

2023. szept. 17. 14:19
 448/484 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Én nekem sajnos a második lombikom se sikerült.. újabb kivizsgálás (amit én “kigondolok” és utána járok)

Sajnos én lelkileg nagyon mélyen vagyok… talán ennyire nagyon nem voltam még.. a sok kudarc, a negatív dolgok… emiatt erőteljesen a pánikom és szorongásom is elôtört… én sajnos most szenvedek:(

Remélem Ti jól vagytok! 😘

2023. szept. 17. 17:12
 449/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

#115 vagyok

Drága kérdező! Elkepzelni sem tudom min mehetsz keresztül. De megèrtem hogy ennyire letör most egy rövid időre. Viszont mivel mondod, hogy tovább vizsgàlódsz, abból az tűnik ki, van még tartalèk erő ott, ahol most sivàrnak tűnik minden. Adj magadnak időt a lelki felèpülèsre. Kikapcsolódásra, ha van rá lehetőséged, utazàsra. Remélem vannak melletted akik tàmogatnak. Milyen vizsgálatokat gondolsz csinálni? Olyan hihetetlen,hogy ennyi minden után sem adnak àllamiiszabad utat a vizsgálatoknak.

R? Te hogy vagy , feléd mik a hírek?

En jól vagyok. Vagyis én nem annyira, millió gyógyszer,napi szurizàs, cukorbetegség es velejárói, stb.. de a babom elvileg jol van. Ma megyek nipt tesztre. 15.het. kicsit ràaludtam a dologra, de a decemberi 11 heti veszteség után már nem akartam a 12.het előtt semmit sem tenni.

2023. szept. 18. 07:09
 450/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Örülök, hogy írtatok!❤️

Kedves Kérdező! Nem találom a szavakat, el sem tudom képzelni min mész keresztül, nagyon sajnálom… engem is érdekelne milyen kivizsgálásokra mész tovább, a legjobb barátnőm is hasonló cipőben jár. Kitartást kívánok!❤️

115! Sokat gondoltam rád, hogy vajon minden rendben van-e minden a babával, de örülök neki, biztos nagyon sok erő és kitartás kell, hogy az egészséged is rendben legyen🥺remélem még azért írsz majd hogy mennek a dolgok, ha jól számolom akkor márciusi baba lesz?☺️

Velünk minden rendben, holnap kezdem meg a 39.hetet, tegnap voltam orvosnál, 3030g jelenleg, aztán meglátjuk a végét mennyivel születik.🎀 Picit a vérnyomásom vacakol, de mérem folyamatosan, remélem minden rendben lesz.

Kitartást Nektek!🫶🏼

R.

2023. szept. 21. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!