8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
Sziasztok! Én most csatlakozom! 😁
Ma kellett volna megjönni. Eddig semmi. Kissé érzékeny a mellem, a bimbóudvar meg van duzzadva, 2-3 napja görcsölgetek, illetve este lefekvés után émelygés. És ami fura, hogy jó vacsikhoz (pörkölt, gulyásleves, ilyesmik) iszunk 1, max. 2 kis pálinkát az ízek miatt. Na azt nem bírom meginni, iszonyatosan zavar még az illata is. 🤣
Holnap tesztelek 🙏🏼
E.
Na akkor holnap egyszerre tesztelünk😍 drukkolok nagyon.
Nagyon akarom azt a holnapi erős 2 csíkot 😍
Nagyon halvány de a férjem is látta és huh de izgulok. Ez tegnap reggeli első pisibol.
Sziasztok!
Reggel csináltam egy Predit. Nem első vizeletből, kávé után. Olyan hómező, hogy megszólal… vettem egy ilyen Livsane digitálisat is. De feleslegesnek tartom megcsinálni.
E.
Sziasztok új Csatlakozók🙂🤞
Jó hosszú beszélgetés, sok esemény.. sok sok minden van mögöttünk ebben a kérdésben. Aki vegig olvasta, biztosan tudja már.
18. Hétben járok, eddig minden rendben van.
Remélem mindenki jó híreket kap mihamarabb.
Én nekem a reggeli tesztek full pozitív lett de csak 4 nap késés után ♥️ orvos majd 2-3 hét múlva szeretnék menni amikor lesz szivhang is (első babammal is így mentem) addig persze tesztelek nem szeretném ha halványodna 🫶
Nagyon drukkolok mndenkinek csajok én maradok itt veletek kíváncsi vagyok mindenkire kinek,hogy alakul a babatervezés♥️
Egyébként mi is 9 hónapig próbálkoztunk mire most lett pozitív a teszt ♥️
O lett az én kis reggeli csikocskám🫶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!