Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO, tart még valaki itt?...

8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.

Nekem legalább is nagyon.

Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.

2022. máj. 29. 20:54
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én 7. Dpon vagyok. Nagyon béna volt az ovu környéke, össze vissza éreztem magam, nem voltak szokásos jelek sem, szóval sokat nem remèlek bele. Ma reggelre a hőm 37.0, de innen is zuhant már be múlt hónapban. Nálatok mi újság,mik voltak az elmúlt hetekben?

2023. márc. 22. 07:17
 402/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok

B.vagyok

én most vagyok ovu után naptár alapján a 2.dpo,mivel nemtesztelek ahogy megfogadtam ìgy biztosra nemtudom

Elengedtem a témát,és már semmit sem szedek

Majd meglássuk:) De következö ciklusban elakarom ùjra kezdeni az inofolicot

Többiekkel miujsag?

2023. márc. 22. 07:21
 403/484 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Szurkolok nektek!!

Én 1 hete kb egész kiegyensúlyozott vagyok, voltak az első 9 hétben paráim és problémák, de szerintem minden rendben. 8.héten voltam legutóbb orvosnál, jövőhéten megyek a 12. genetikai uh-ra.

A várakozás nagyon hosszú, de ez legyen a legkisebb " probléma".

Egyébként kb semmi tünetem nincs a mellfeszülésen kívül és a 2-3 naponta jelentkező kisebb feszítő görcsölésen kívül.

Remélem a legjobbakat! :-)

Várom majd a fejleményeket tőletek is! :)

R.

2023. márc. 23. 11:09
 404/484 anonim ***** válasza:

Szia kedves R

B.vagyok,ùgy örülök neked :) vigyázz nagyon magatokra és jelentkezz majd

2023. márc. 23. 15:46
 405/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok,kivel miujsag azota

en 24ere nemvarom,rovidultek a ciklusaim ovut ahogy megfogadtam nemnezem

Tunetek mindig masak,multhonapba semmi tunetem nemvolt meg a mellem sem fajt es megjott 3nappal hamarabb mint vartam,most viszont tegnaptol a mellbimbom viszket ejszaka felebredtem mert fajt a hasam majd elis mult es a derekam is tegnaptol fajogat hat meglassuk sok remenyt nemfuzok ehez a honaphoz sem

Valajinek esetleg sikerult azota,es kedves R.hogy viseled a terhesseget hogy halad,remelem minden a legnagyobb rendben B.voltam

2023. ápr. 20. 10:14
 406/484 anonim ***** válasza:
#115 Sziasztok, pont írni akartam már. 9. Dpo, david teszt hómező, 2 petty barna, hasfájás. Semmi bíztató itt sem. Nem vettem normális korai teszteket, mert akkor folyamatosan nyomatnàm őket és bàmulnàm a nagy semmit reggeltől estig 😆🤦. B, már nem emlékszem korábbról, mert valahol középen csatlakoztam be, mióta is próbálkoztok? Első baba?
2023. ápr. 20. 14:23
 407/484 anonim ***** válasza:
kedves 115.meg nincs veszve semmi,nekem utoljara meg a 13.ik dpo n is negativ volt a teszt es csak a nemvart napjan lett halvany pozitiv. Igen,elso baba lenne es mar surget az ido mivel 33eves vagyok,2eve probalkozunk de 5 sikertelen terhessegem volt eddig ezalatt a 2 ev alatt,utoljara oktoberban mutottek es azota probalkozunk . Ellottem egy tesztet es rettento halvanyan mintha volna rajta egy masodik csik,nemtudom feltolteni mert nincs telom de ha hazajon a parom megprobalom feltolteni
2023. ápr. 20. 14:51
 408/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Mi elutaztunk 1 hétre, tegnap érkeztünk vissza.

Minden rendben, 15 hetesen voltam UH-n, és május 17-én megyek a következő genetikaira. Hasam még mindig nincs, illetve 1 hete semmilyen terhességre utaló jelet nem érzek, most vagyok 17 hetes.

Kb ennyi van velem :)

Ti hogy vagytok?

R.

2023. ápr. 28. 09:56
 409/484 anonim ***** válasza:
Kedves R.de jo örülök nektek nagyon,élvezd ki a terhességed minden pillanatát. Velem meg annyi ujsag,hogy 24ére nemvártam és nemis jött meg eddig,viszont a tegnapi teszt negativ igy tuti nincs baba,csak azt furcsallom hogy nemszokott késni és sose volt hosszabb a ciklusom 28napnál de lehet most ez egy ilyen honap ha nemjön meg hétföig ujra tesztelek és ha negativ elmegyek az orvoshoz
2023. ápr. 28. 10:16
 410/484 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mizujs veletek?
2023. máj. 20. 06:42
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!