8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
115! Sajnálom… tudom miről beszélsz, könnyen megtelik a puttony… :( kitartást.
Én nekem 1,5 napig volt rossz. Most várom megjöjjön, és aztán “leszarom” dolgot kellene bevetnem:(
Sziasztok
B.vagyok
Menzim elmùlott végre és a párom is itthon marad most egy darabig
De nemfogom már nézegni az ovumat se,ahogy megfogadtam szar....le
Kedves 115 együtt érzek veled és ahogy kérdezö ìrja csak 1-2nap rossz nálam is mimdig ìgy van ha tudom hogy nemsikerült
De szerintem próbáljunk erös lenni és ne csak erre gondolni
Kedves R. Hogy vagy? Orvoshoz mikor készülsz?
Sziasztok!
Nagyon sajnalom 😔 kitartast mindenkinek! ❤️
Koszonom kerdesed B, en megvagyok🥹 mellfajdalom alabbhagyott picit, egyebkent semmit nem erzek. 2-3 naponta egy kis idore gorcsol az alhasam, de olyan mintha nem is lennek varandos, szoval azert aggodom🥲
Hetvegen csinaltam tesztet elozoleg, azota nem mertem, igy ma volt az elso alkalom azota.
Remelem minden jo tenyleg, mert a tesztek azt mutatjak🥹termeszetesen remelem a helyen van es fejlodik is majd rendesen. Jovoheten szerdan megyek orvoshoz🥺 szoval tukon ulok mar!
R.
Kedves R.anyira örülök neked:)
A tesztek ettöl már nemis lehetnének poziťìvabbak :)
A tünetek miatt meg neaggódj ,ùgy tudom az igazi tünetek a 6.héttöl kezdödenek
Minden jó lesz,és szerdán megnyugodhatsz végre
Váruk a jóhìreket
B.
Koszonom szepen!🥰🥰🥰 mindenkepp irok majd!☺️
R.
Szia R
Voltal dokinàl? remélem minden rendben van :)
Sziasztok!☺️
Tegnap voltam igen🥹 5 hetet+5napot allapitottak meg, volt szivhang is🥹😊szabalyos petezsak, CRL 2.4mm
Kaptam utrogestant a biztonsag kedveert, szajon at kell szednem lefekves elott egyet, de ha emelygek tole akkor kupkent kell tovabb hasznalnom.
Ti hogy vagytok?
R.
Szia de jooo :)Minden rendben lesz :)
App szerint holnap lesz peteérésem de nemtesztelek ahogy megfogadtam és nemgörcsölök rá,a pàrom itthon van most :D Nemis beszélünk a baba témàról semmi elvagyunk :)
Haggyjuk a sorsra :) ha eljön az idö akor fog sikerülni
Mindenki màsnak pedig drukkolok
B.
De szuper! Gratulálok:) csodás:)
Én nekem márciusban indul a lombik, mindent ami kell hozzá most intéztük el. Február spontán hónap, minden bizalmam benne van. Most voltam nőgyógyásznál és a 9.ciklusnapon mindent szépnek làtott.. sőt, már volt is több kisebb, és egy 17 mm-es tüsző 😍 boldoggs tett, mert van még esély ebben a hónapban lombik előtt. Nagyon szeretnénk ❤️ ha már 2-szer sikerült simán, talán most is. És akkor nem kell a sok hormon.
Sziasztok!
Koszonom szepen🥰❤️meg nehezen hiszem el, aggodom es orulok egyszerre. Remelem 3 het mulva is jo hireket kapok☺️
B. ez jo otlet! Szurkolok nektek!🥹
Kerdezo, ez nagyon jo hir!😍ha ilyen pozitivan allsz hozza, azzal csak segitesz! remelem ez a honap mindenkinek sikeres lesz!❤️
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!