8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?
Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.
Nekem legalább is nagyon.
Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.
Gratulálok Nektek:)
Kiváncsi lennék hányan vagyunk itt akik “aktívak” és hányunknak sikerült azóta baba? Ez csak kíváncsiság.
Én nekem sajnos azóta sem.
Nehezen fogom fel hogy sikerült spontán 2 alkalommal, és lombikkal sem sikerül.. ez nagyon megvisel :( nem tudom meddig bírom, de én világ életemben anyuka szerettem volna lenni.. :(
Szia!
Én még a beszélgetés elején írtam ide egyszer, azóta kapok értesítést a beszélgetésetekről.
Nekem sem sikerült azóta sem, volt 6 spontán terhességem és egy inszemből, de mindegyik kémiai lett, szóval nekem sem sikerült azóta sem. 😞
Sziasztok lányok?
Hogy vagytok? Sokszor eszembe juttok.🥹
#115 megszületett már a kisbabád? Minden rendben?
Többiek, veletek miujság?🙏🏼
R.
Sziasztok
B vagyok
Nekem azóta sem sikerült a baba :(
Sziasztok.
4. Lombikom van éppen folyamatban. 4 napja kaptam vissza egy 5 napos blasztocitát. Nem tudom emlékeztek-e, de 2 spontán terhesség (missed ab) és egy kémiai lombik után, semmi pozitivitásom nincs sajnos.
Akármennyire akarom. Néha eszembe jut hogy lehet? Lehet sikerült?
Aztán utána újra hogy úgyse… el se tudom képzelni hogy én anyuka tudjak lenni. Szörnyű érzés lányok. Sosem gondoltam hogy ilyen gondjaink lesznek.
Tudom korai, simán sikerülhetett.. de tudjátok, ha eddig nem, akkof most mi okból sikerült volna?
Amugy a beülti másnapjától voltak apróbb alhasi görcsök.. cicim ugyanúgy fáj mint beültetés előtt 1 héttel már. Most kivételesen nem merek tesztelni sem. Eddig minden alkalommal csináltam, szinte az elejétől.. most nem. Itt látom a szemeim előtt a csalódást, és fogalmam sincs hogyan tovább :( sajnálom nem tudok pozitív lenni… lehet emiatt nem lehetek anyuka..
Sziasztok,# 115 vagyok. Nekem is mindig eszembe juttok. A babám megszületett a 36. Hétre, sos császárral.eltűnt a magzatvíz . Szó szerint. Nem elfolyt, felszivodott .... Már ok minden. De nem sokon múltunk.
Nagyon szoritok Kérdező, hogy most sikeres legyen. Nagyon durva èrzelmi hullàmvasút lehet amin most vagy. És Neked is szurkolok B.!
R. Nálatok valami újság?
Sziasztok. A legutolsó válaszoló vagyok. J.
Én nekem az első barátcserjès hónapban sikerült. Előtte 5honappal volt egy vetélésem. Illetve fertőzést is kaptam.
Most vagyok a 13. Hétben 🥰 második babánk lesz már van egy két és fél éves kislányunk 🥰
Remélem sikerülni fog mindenkinek minél előbb 🙏🏽❤️🤍
Gratulálok J.!
Hogy vagy Kérdező?
Puszilok mindenkit!
#115.
Sziasztok nem tudom aktív e még ez a beszélgetés de ki hogy van ? Kedves kérdező sikeres volt a lombik ? Én most vagyok 9dpon és azt érzem folyamatosan hogy meg fog jönni
V.
Szia 479, drukkolunk 🤞.
Azota már 13. Dpo ha jól számolom. Mi újság most? Mit érzel, tapasztalsz? Teszteltèl esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!