Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. DPO, tart még valaki itt?...

8. DPO, tart még valaki itt? Van bárkinél bármi babára utaló jel?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk ha van kedvetek! Ez sok nőnek stresszes,izgulós időszak.

Nekem legalább is nagyon.

Alhasi néhai görcsölgetés, derékfájás, irtó sok sav Nekem.

2022. máj. 29. 20:54
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/484 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdezö

Összeszorult a gyomrom ahogy olvastam amit írtal....

Tiszta szívemböl kívánom neked hogy mihamarabb átéljed❤️ lehet pont ez a hònap lesz sikeres

Nagyon drukkolok

B.

2023. jan. 29. 19:05
 322/484 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Jajj micsoda izgalmak vannak itt.

Én a 7. Dpon vagyok . Semmit se érzek, és olyan nem érdekel érzésem van. A prediktor tesztben már nem bizom, csodálatos, ám halvány 2 csíkos tesztem volt két egymás utáni napon január elején, a műtét utáni ciklusban, tök egyformàn, aznapi vérvétel 2 alatti hcg-t mutatott. Rohadtul rosszul esett mert drága teszt. Ha erősödik holnapra akkor úgy gondolom hihetsz neki. B, és remélem igy lesz , megy a drukk 🙂

Tobbieknek is megy ám 💪🤞🤞.

Én jelenleg úgy allok, hogy Pajzsmirigyte szedem a letroxort es holnap reggel megyek cukor-inzulin terhelèsre.

2023. jan. 29. 21:31
 323/484 A kérdező kommentje:

Csajok.

Pánikolós vagyok.. de tudnátok segíteni?

A legorsszabbakat találtam az interneten… a mellbimbóm udvaran túl.. a jobb mellemen (a barna udvaron kívül, de közvetlen mellette) már 1-2 hónapja olyan mintha ekcéma szerű (nem viszket, nem ég, pirosnak se mondanám, inkább száraz) kiütést észleltem. Nem nagy, kicsi terület.

Voltam nőgyógyásznál 3 hete, megnyomkodta a melleim, és mutattam neki, épp hogy rákukkantott, de azt mondta semmi.

A neten a legrosszabbat dobta be azonnal… megijedtem. Szerintetek?

Tényleg nem okoz kellemetlenséget. Nemfáj se semmi. Az orvos ha megnézett nem lehet gond?

2023. jan. 29. 21:57
 324/484 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

Ugyan ilyen vagyok mint te, a legaprobb valtozasnal mar diagnosztizalom magam, hiaba nincs semmi baj🤭

Nyugodj meg! Ha orvos latott, tenyleg nincs semmi! Ha nem rosszabbodik, szerintem ne foglalkozz vele, majd elmulik. Viszont ne nyomkodd es ne fogdosd!

115, most reggel csinaltam ket tesztet, az egyik predi, a masik david 10es erzekenysegu. A david teszt epphogy kiveheto egyelore… meglatjuk, hatha erosodik😔 ma vagyok a 13 dpo-n. Semmit nem aludtam… a 11 dpo-n egyebkent meg negativ volt a teszt.

Semmi tunetem nincs, maskor mar langokban a testem es a mellem majd leszakad, de most semmi…

[link]

[link]

R.

2023. jan. 30. 06:07
 325/484 A kérdező kommentje:

R:)

Ez nagyon pozitív. Halkan grarulalok :)

A david teszt sz@r.. már bocsi. Vagyis sokkal később mutat. Jelentkezz be dokihoz:)

Köszi a támogatást. Próbálok nem rágódni rajta. Az a baj, már keresem magamon a hibákat:(

2023. jan. 30. 06:24
 326/484 anonim ***** válasza:

Koszonom, meg eleg ideges vagyok amiatt, hogy a napokban megjohet… de varok! Csak egyedul vagyok itthon, ferjem penteken jon haza🥺ot pedig szeretnem addig a csalodastol megovni, ha ugy alakul…

Teljesen megertem! En is mikor nincs semmi baj akkor is talalok valamit🥲 2 hete egy oriasi pukli jelent meg a fejemen a semmibol, egett, nagy volt, es nem volt rajta haj. Na a webbeteg belem helyezte az ideget🤣 agydaganattol kezdve mindent is talaltam. Hormonalis problemaval diagnosztizaltam magam. Aztan kiderult, hogy allergias reakcio, uj sampont vettem, es a hajpakolasommal reakcio lepett fel… masfel hetig ott volt, de mar szerencsere elmult.

Szoval tenyleg ne aggodalmaskodj ezen! Ez csak plusz problema a lelkednek, ami nem tesz jot!❤️ el fog mulni! En kennem valami illatanyagmentes erzekeny borre valo kremmel☺️

R.

2023. jan. 30. 06:39
 327/484 anonim ***** válasza:

Gratulàlok R gyönyörü lett a predi:)

Most sikerült tesztet vennem és elég erdekes eredményt kaptam az egyik negatív a màsik pedig nagyon nagyon halvány pozitív íme a kép : [link]

De màr reggelre kijött egy pattanàs az arcomon így szerintem megfog jönni 11dpo van ma és holnaputánra nemvàrom

Kedves kérdezö,szerintem negondolj rosszra,és bízz az orvosban az interneten pedig anyi hülyeséget írnak hogy ott kàr olvasni

115.drukkolok :)

2023. jan. 30. 09:55
 328/484 anonim ***** válasza:

Lemaradt B.voltam

És mindkét teszt 10es

2023. jan. 30. 09:55
 329/484 A kérdező kommentje:

Kedves B.

Milyen tesztek ezek? Mert a lila az tényleg pozitív. Azon látszik rózsaszínnel. Neked nincs predid?

Holnap csinálj:)

Annyira nehéz. Tudjàtok 🥹

2023. jan. 30. 10:32
 330/484 anonim ***** válasza:

Szia B!

A zold david tesztem ugyan ilyen halvany mint a tied, csak a predi eros. Csinalj masfajtat!

Szurkolok!☺️🤞🏻

R.

2023. jan. 30. 10:54
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!