2 negatív teszt 2 menszesz 1 negatív hüvelyi uh nőgyógyász által Ezek után ugye nem állhat fenn terhesség ?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 04:23
61/68 anonim válasza:
Terhességre utaló jel nincs, és a méhnyálkahártyád is csak 5 mm.
Megnyugodhatsz, biztosan nem vagy terhes.
62/68 anonim válasza:
Ott van, hogy terhessegre utalo jel nincs! Negativak lettek a tesztjeid. Megjött a menstruációd. Orvos megvizsgált, nincs terhesség. Mit szeretnél még? Ha hátrahajló méhed lenne, akkor azt az orvos mondja, de a terhességet akkor is látja... Mit akarsz itt a gyakorin, itt látatlanban mint mondjunk neked? Ha egy orvosnak nem hiszel, akkor itt mit akarsz? Te egy nagyon beteg ember vagy szerintem, vagy nagyon unatkozol és itt éled ki magad, ami megint csak szánnivaló.
63/68 A kérdező kommentje:
Termeszetesen baratommal is megbeszeltem ha ennek vege es a vereredmenyem is negativ lesz akkor elmegyek egy pszichologushoz mert tenyleg irrealis a felelem. Sajnos nem en iranyitom es nem tudom mi valtja ki de egy pszichologus vagy pszichiater majd felfedi az okat😊 nem unalombol csinalom csak azert irtam ki hogy hatha jon ide olyan ember aki szinten volt valamikor ilyen aggodo vagy akivel tortent mar hasonlo. Nem nem a gyakorin elem ki magam probalom egyebkent massal elterelni a figyelmem hat kisebb nagyobb sikerrel..😅
2021. máj. 21. 13:17
64/68 anonim válasza:
Nincs hátrahajló méhed, benne van a leletben
65/68 A kérdező kommentje:
Hogy van benne a leletben?
2021. máj. 23. 06:08
66/68 anonim válasza:
anteflectált uterus= előrehajló méh
67/68 A kérdező kommentje:
Jaa rendben koszonom!:)
2021. máj. 23. 09:48
68/68 anonim válasza:
Jó dolog ez a google, ki lehet vele deríteni, mit jelentenek az orvosi leletek latin kifejezései...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!