Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 negatív teszt 2 menszesz ...

2 negatív teszt 2 menszesz 1 negatív hüvelyi uh nőgyógyász által Ezek után ugye nem állhat fenn terhesség ?

Figyelt kérdés

2021. máj. 20. 04:23
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagy terhes, nyugodjál már le. Ez a menzesz terhesség alatt extrém ritka dolog, bármennyire is gyűlnek itt a gyiken rendszeresen a menstruáló terhesek. Az pedig hogy menzesz, negatív teszt és negatív lelet után terhesnvagy, annak az esélye nulla. Nem közel nulla, hanem pontosan nulla. Pláne ha védekeztek is.

Van egy gyanúm, hogy te vagy az, aki egy-két éve hónapokon keresztül szórakoztatta a közönséget a "terhességével", amit sem teszt, sem orvos, semmi nem mutatott ki. Ha nem, akkor keresd fel és kérj tanácsot, hogy sikerült kilábalnia...

2021. máj. 20. 08:21
 22/68 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. Ez már tényleg nem normális amit csinálsz. Inkább ne is élj nemi életet...
2021. máj. 20. 08:28
 23/68 anonim ***** válasza:
100%
Téged nyugtatni sem érdemes, mert abból is azt szűröd le, hogy terhes vagy.
2021. máj. 20. 08:36
 24/68 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valamikor a télen is itt volt hetekig!
2021. máj. 20. 08:58
 25/68 A kérdező kommentje:

Neem az nem en voltam olvastam a kiirasat en is eleinte remenykedtem benne hogy en nem leszek olyan paras mint o de nem jott ossze😔

Bejelentkeztem ma meg egy orvoshoz..hat vagy hulyenek nez vagy nem. De en is meglatogatom a masodik orvost is..a labort valamiert nem erem el pedig elvileg 9 tol vannak nyitva kertem volna egy vervetelt is mert masok javasoltak de hatha ezaz orvos megtud nyugtatni altalaban ha esetleg egyeb problemam van hozza szoktam jarni

2021. máj. 20. 09:38
 26/68 anonim ***** válasza:
100%

Jószándékból mondom, hogy pszichológushoz kérj időpontot, ne nőgyógyászhoz, mielőtt úgy jársz, mint az, aki megkérdezte itt a gyk-n, hogy egy 8 hónapos (!) terhességet kimutatnak e a tesztek.

Ez már lassan fóbia lesz, és így nem csak a szex élvezeti értékéből vesz el, hanem a józan eszedből is, mert minden nemvárt előtt rettegni fogsz, keresni a jeleket, meg orvosról orvosra járni, mert még a negyedik dokinak se fogod elhinni, hogy nem vagy terhes.

2021. máj. 20. 10:37
 27/68 A kérdező kommentje:
Hát lehet az kéne. Nem tudom miért alakult ki bennem ez a vad felelem de nagyon nagy nyomast helyez mind a szexualis mind a hetkoznapi eletemre es nem tudok ellene tenni
2021. máj. 20. 10:40
 28/68 A kérdező kommentje:
A szex elvezeti erteke szamomra mar reg a nulla alatt van. Mindig csak a felelem
2021. máj. 20. 10:41
 29/68 anonim ***** válasza:

Akkor kérjél hcg vérvételt, ott majd kijön a nullás érték, aztán jelentkezz be szakemberhez, pszichológushoz, vagy pszichiáterhez, mert ha mániás kezdesz lenni, az már az utóbbi szakterülete.

Jön majd pár hónap (remélhetőleg csak annyi) közös munka vele, addig meg egészen egyszerűen ne szexelj. Föl nem foghatom minek csinálod, ha semmi örömöd nincsen már rég benne -saját elmondásod szerint-, csak a stressz.

Akkor ne tedd, nem kötelező, plkáne csak a pasid kedvéért, meg nem is értem ilyen extrém parásan minek tette egy percre is be, te meg minek mész le kutyába és engeded, hogy élvezkedjen kizárólag saját örömére, miközben te belebetegszel.

Tedd rendbe magad lelkileg, lesz ott még más probléma is, nem csak ez a mánia. Addig meg zéró szex, vagy a zártosztályon végzed.

A mentális épsdéged fontosabb, mint a pasid élvezet, ha ezt nem érti meg, leléphet nyugodtan, nem kár érte.

2021. máj. 20. 11:02
 30/68 A kérdező kommentje:
Nem erem el oket..mar 100x hivtam
2021. máj. 20. 11:39
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!