2 negatív teszt 2 menszesz 1 negatív hüvelyi uh nőgyógyász által Ezek után ugye nem állhat fenn terhesség ?
Kérj vérvételt. Az elég egyértelmű.
Egyébként meg védekezz rendesen, akár több módszert kombinálva, és nem kell félned. Na meg egy pszichológus sem ártana.
18 eves vagyok
Semmi gond
Nem tudom en mar ezek alapjan hogy egyaltalan valaki verez terhesseg alatt mar nem hiszek semmibe
Szamomra egy olyan titokzatos dologga valt a terhesseg.. ha ezen atesek tobbe nem szexelek az biztos..legalabb is ameg nem akarok nagyon gyereket de egyenlore nem hinnem hogy az valaha is eljon
Ha ennyire parázós vagy, akkor az egy kimaradt tabletta után hogy tudott kimaradni még egy? Én annó, amikor szedtem, ès véletlenül kimaradt, utàna mindig jobban odafigyeltem a dolgokra.
A barátodnak meg mondd meg, hogy ha az első héten marad ki a tabletta, akkor ne rakodja beléd a farkát, mert az veszélyes jàték. Olvassàtok el a betegtájékoztatót.
En tudom hogy veszelyes ezert vagyok igy beparazva...az elso szem nem feledekenysegbol maradt ki hanem migrenem volt es azert
A masodik na az nem tudom hogy sikerult
Elvileg torolgette hogy ne legyen elovaladekos se vagy is nem elvileg en is lattam hogy megtorolte de arra nem szamitottam hogy ez lesz..meg ha egybol ki is rantotta eees megtorolte semmi nem biztositja hogy nem volt elovaladekos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!