Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 negatív teszt 2 menszesz ...

2 negatív teszt 2 menszesz 1 negatív hüvelyi uh nőgyógyász által Ezek után ugye nem állhat fenn terhesség ?

Figyelt kérdés

2021. máj. 20. 04:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%

Magánlabor szolgáltatás nincsen? Itt van synlab, online lehet foglalni és kb. 2000 ft. Mindegy, azt írtad elmész egy újabb dokihoz is (nyilván tök fölöslegesen), akkor kérjél tőle laborbeutalót, mondd meg neki, hogy akkor megnyugodnál és kész.

A prögést meg tényleg hagyd abba, tudom, hogy nehéz racionálisan gondolkodni, de ez már nagyon durva tényleg.

Nem vagy terhes, de az agyadban valami nagyon elromlott. A labort meg akkor intézd el a nőgyógyásszal, nem is értem eddig miért nem küldött egyik sem el, ha látja mennyire parázol.

Azért remélem annak már hiszel majd, mert ha nem, azon már a pszichiáter sem fog segíteni. Addig is hagyd abba ezt a pörgést, mert valaki megfojt egy pohár vízben a végén még, jelenleg úgysem tehetsz semmit a mániád ellen, legalább ezt lásd be, ha képes vagy még rá egyáltalán.

2021. máj. 20. 11:45
 32/68 A kérdező kommentje:

Na végre sikerult elernem a labort

Holnap tudok is menni beta hcg vervetelre

2021. máj. 20. 12:06
 33/68 anonim ***** válasza:
100%
Remek. Utána irány egy jó szakember, megéri a belefeccölt időt, energiát, pénzt, hidd el!
2021. máj. 20. 12:16
 34/68 anonim ***** válasza:
100%
Gyere le jóisten...
2021. máj. 20. 13:39
 35/68 anonim ***** válasza:
94%

Jövő heti rész tartalmából:

"10 negatív teszt, 3 menzesz, 5 negatív ultrahang, 2 negatív vérvétel + méhtükrözés, lehetek terhes?

"Fáj a mellem alja, és olvastam, hogy ez csakis terhesség lehet."

Coming soon.

2021. máj. 20. 13:46
 36/68 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén kérdező, te elmebajos vagy, nem terhes.
2021. máj. 20. 14:07
 37/68 A kérdező kommentje:

Hat majd a mai vizsgalat soran kiderul..

Bizom benne hogy nem vagyok az ahogy abban is hogy a 21 szazadban nagyon remelem hogy akkora muhibat nem ejt egy orvos hogy egy 7-8 hetes terhesseget nem vel felfedezni.

Nagyon izgulok mi lesz ma

2021. máj. 20. 14:39
 38/68 A kérdező kommentje:
+ aggaszto tenyezo hogy ugye gyogyszert szedek es tegnap este ota menszesz szeruen faj a hasam es minimalisan de neha mintha barnaznek viszont gyogyszer alapjan jovo heten kene megjonnie..szerintetek ez lehet terhesseg jele?
2021. máj. 20. 14:41
 39/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt direkt csinálod. Sajnálom, hogy nincs más szórakozásod, mint itt fárasztani a népet. Ha meg komolyan gondolod, akkor te nagyon-nagyon beteg vagy. Bármelyik variáció az igaz, mindkettő nagyon gáz.
2021. máj. 20. 14:54
 40/68 A kérdező kommentje:
Nem tenyleg igy van. Tegnap este ota intenziven faj az alhasam es neha barnazok is
2021. máj. 20. 14:58
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!