2 negatív teszt 2 menszesz 1 negatív hüvelyi uh nőgyógyász által Ezek után ugye nem állhat fenn terhesség ?
Magánlabor szolgáltatás nincsen? Itt van synlab, online lehet foglalni és kb. 2000 ft. Mindegy, azt írtad elmész egy újabb dokihoz is (nyilván tök fölöslegesen), akkor kérjél tőle laborbeutalót, mondd meg neki, hogy akkor megnyugodnál és kész.
A prögést meg tényleg hagyd abba, tudom, hogy nehéz racionálisan gondolkodni, de ez már nagyon durva tényleg.
Nem vagy terhes, de az agyadban valami nagyon elromlott. A labort meg akkor intézd el a nőgyógyásszal, nem is értem eddig miért nem küldött egyik sem el, ha látja mennyire parázol.
Azért remélem annak már hiszel majd, mert ha nem, azon már a pszichiáter sem fog segíteni. Addig is hagyd abba ezt a pörgést, mert valaki megfojt egy pohár vízben a végén még, jelenleg úgysem tehetsz semmit a mániád ellen, legalább ezt lásd be, ha képes vagy még rá egyáltalán.
Na végre sikerult elernem a labort
Holnap tudok is menni beta hcg vervetelre
Jövő heti rész tartalmából:
"10 negatív teszt, 3 menzesz, 5 negatív ultrahang, 2 negatív vérvétel + méhtükrözés, lehetek terhes?
"Fáj a mellem alja, és olvastam, hogy ez csakis terhesség lehet."
Coming soon.
Hat majd a mai vizsgalat soran kiderul..
Bizom benne hogy nem vagyok az ahogy abban is hogy a 21 szazadban nagyon remelem hogy akkora muhibat nem ejt egy orvos hogy egy 7-8 hetes terhesseget nem vel felfedezni.
Nagyon izgulok mi lesz ma
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!