Lehetek terhes a felsorolt tünetek alapján?
Pms tünetek másként vannak, mint máskor:
- mellfeszülés 2-3 nappal a menstruáció előtt jellemző nálam, most már egy hete fájdolgál, a párom szerint nagyobb is lett, menstruáció viszont azóta sincs sehol.
- a hasam pár órával menstruáció előtt szokott görcsölni, most 2 napja kb egész nap görcsölt (amikor meg kellett volna jöjjön), azóta semmi, csak a mellérzékenység maradt meg.
- teszteltem egyet tegnap, igaz nem első vizeletből, de az negatív lett.
- az elmúlt napokban a barátom szerint nagyon kívánós voltam, sok olyat ettem, amit előtte nem (de ez persze szubjektív, én annyira nem éreztem ezt a dolgot)
- 23/24, nagyon ritkán 25 napos ciklusok után most van a 27. nap, és semmi jele, hogy meg akarna jönni pont ma
- gumival védekezünk, ez ebben a hónapban sem volt másként
Ezek alapján mit gondoltok? Holnap reggel tesztelek még egyet, ha addig nem jön meg, de érdekelne, hogy addig is szerintetek hogy készítsem a lelkemet. Tudom, hogy kicsi az esély, főleg a gumi miatt, de elvileg semmi nem 100%, hátha pont most van az, amikor nem 100%.
Egyik se utal terhességre. A pozitív teszt jelentené, hogy terhes vagy, de ugye a teszt meg negatív lett.
Ha meg gyereket akarsz, akkor beszéld meg a pároddal.
Nem vagy terhes....védekeztetek is, és a tüneteid egyike sem terhes tünet. Pláne nem az elején. A kívánosság az első trimeszterben messziről kerüli az esetek 99%-ban a kismamákat.
Tévhit, hogy sokat esznek...az inkább félidő után jellemző.
Alapból a megszokott ciklusod vége után teszteltél így kizárt, hogy negatív teszt ellenére terhes lennél.
A párod olvasson még a témában és ne dobálózzon terhességgel...pláne ha védekeztek is...
Nem irtal már ki hasonló kérdést eddig, többet is? Hogy védekeztek, de mégis nagyon várod a babát?...
Nem vagy terhes amugy, miert lennel? Vedekeztetek, teszt a nem várt/várt napjan negativ.
Minden hónapban így vagyok, de baba nincs :) melleim ovu utántól mensiig kegyetlen, a bimbó érzékeny, konkrétan a takarót se viselem el, mert attól is fáj, a hasam dettó, időszakosan görcsöl, sőt van olyan is, hogy "mindjárt megjön" érzés. Ja és van, mikor hányok is, van, mikor mindent is össze tudok enni és semmi nem elég :/ a pms tünetei sokszor összekeverhető terhességi tünetekkel :) de én is azért, ha már reggel nem jön meg a napján tesztelek, mondjuk most már azért,mert jöhetne a tesó, eddig még azért, hogy még ne most :')
Úgyhogy, ha babát akartok dobjátok el a gumit :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!