Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes a felsorolt...

Lehetek terhes a felsorolt tünetek alapján?

Figyelt kérdés

Pms tünetek másként vannak, mint máskor:

- mellfeszülés 2-3 nappal a menstruáció előtt jellemző nálam, most már egy hete fájdolgál, a párom szerint nagyobb is lett, menstruáció viszont azóta sincs sehol.

- a hasam pár órával menstruáció előtt szokott görcsölni, most 2 napja kb egész nap görcsölt (amikor meg kellett volna jöjjön), azóta semmi, csak a mellérzékenység maradt meg.

- teszteltem egyet tegnap, igaz nem első vizeletből, de az negatív lett.

- az elmúlt napokban a barátom szerint nagyon kívánós voltam, sok olyat ettem, amit előtte nem (de ez persze szubjektív, én annyira nem éreztem ezt a dolgot)

- 23/24, nagyon ritkán 25 napos ciklusok után most van a 27. nap, és semmi jele, hogy meg akarna jönni pont ma

- gumival védekezünk, ez ebben a hónapban sem volt másként

Ezek alapján mit gondoltok? Holnap reggel tesztelek még egyet, ha addig nem jön meg, de érdekelne, hogy addig is szerintetek hogy készítsem a lelkemet. Tudom, hogy kicsi az esély, főleg a gumi miatt, de elvileg semmi nem 100%, hátha pont most van az, amikor nem 100%.

dec. 30. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik se utal terhességre. A pozitív teszt jelentené, hogy terhes vagy, de ugye a teszt meg negatív lett.

Ha meg gyereket akarsz, akkor beszéld meg a pároddal.

dec. 30. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy terhes....védekeztetek is, és a tüneteid egyike sem terhes tünet. Pláne nem az elején. A kívánosság az első trimeszterben messziről kerüli az esetek 99%-ban a kismamákat.

Tévhit, hogy sokat esznek...az inkább félidő után jellemző.

Alapból a megszokott ciklusod vége után teszteltél így kizárt, hogy negatív teszt ellenére terhes lennél.

A párod olvasson még a témában és ne dobálózzon terhességgel...pláne ha védekeztek is...

dec. 30. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Negatív lett a teszt, nem vagy terhes. Nekem mensi elött egy héttel már pozitív volt a tesztem!
dec. 30. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem irtal már ki hasonló kérdést eddig, többet is? Hogy védekeztek, de mégis nagyon várod a babát?...

Nem vagy terhes amugy, miert lennel? Vedekeztetek, teszt a nem várt/várt napjan negativ.

dec. 30. 20:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem írtam ki még! De ezek szerint nem csak én vagyok ilyen, ezt jó tudni.
dec. 30. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
A véletlem teherbeesést ennyire kívanni nem nagy érdem, mondjuk. Ne védekezzetek, es akkor majd pozitiv lesz a teszt.
dec. 30. 21:15
 7/7 anonim válasza:

Minden hónapban így vagyok, de baba nincs :) melleim ovu utántól mensiig kegyetlen, a bimbó érzékeny, konkrétan a takarót se viselem el, mert attól is fáj, a hasam dettó, időszakosan görcsöl, sőt van olyan is, hogy "mindjárt megjön" érzés. Ja és van, mikor hányok is, van, mikor mindent is össze tudok enni és semmi nem elég :/ a pms tünetei sokszor összekeverhető terhességi tünetekkel :) de én is azért, ha már reggel nem jön meg a napján tesztelek, mondjuk most már azért,mert jöhetne a tesó, eddig még azért, hogy még ne most :')

Úgyhogy, ha babát akartok dobjátok el a gumit :)

tegnapelőtt 03:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!