Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes a felsorolt...

Lehetek terhes a felsorolt tünetek alapján?

Figyelt kérdés

Pms tünetek másként vannak, mint máskor:

- mellfeszülés 2-3 nappal a menstruáció előtt jellemző nálam, most már egy hete fájdolgál, a párom szerint nagyobb is lett, menstruáció viszont azóta sincs sehol.

- a hasam pár órával menstruáció előtt szokott görcsölni, most 2 napja kb egész nap görcsölt (amikor meg kellett volna jöjjön), azóta semmi, csak a mellérzékenység maradt meg.

- teszteltem egyet tegnap, igaz nem első vizeletből, de az negatív lett.

- az elmúlt napokban a barátom szerint nagyon kívánós voltam, sok olyat ettem, amit előtte nem (de ez persze szubjektív, én annyira nem éreztem ezt a dolgot)

- 23/24, nagyon ritkán 25 napos ciklusok után most van a 27. nap, és semmi jele, hogy meg akarna jönni pont ma

- gumival védekezünk, ez ebben a hónapban sem volt másként

Ezek alapján mit gondoltok? Holnap reggel tesztelek még egyet, ha addig nem jön meg, de érdekelne, hogy addig is szerintetek hogy készítsem a lelkemet. Tudom, hogy kicsi az esély, főleg a gumi miatt, de elvileg semmi nem 100%, hátha pont most van az, amikor nem 100%.

dec. 30. 12:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én nem pontoztalak le, igaz nem is vagyok CSOK-ra szülő, de én sem értek egyet. Azért pontoztak le, mert apuka nem akar gyereket, és mint kiderült, az ok is ismert. Mi annak drukkolunk, hogy apuka is akarjon mihamarabb gyereket, nem annak, hogy védekezési balesetből szülessen.

Amúgy a kérdező nagyon normálisan reagált, úgyhogy nincs is itt semmi gond :)

jan. 23. 09:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!